Boldogság Gabesz!
És persze Ádámnak is, szerintem fél szemmel már ő is idenézhet ;-)
Boldogság Gabesz!
És persze Ádámnak is, szerintem fél szemmel már ő is idenézhet ;-)
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Te, ez nekem nem teccik!
színre nekem sem! viszont a fölszereltség fasza. bár.. utána olvastam a kerékszettnek és eléggé lehúzzák a sok egyedi fisfos alkatrész miatt.
patakiatit otthagyhatnák az ufók valahol.. igazán.
ezmeg.. eh.
Te, ez nekem nem teccik!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
patakiatit otthagyhatnák az ufók valahol.. igazán.
ezmeg.. eh.
http://bikemarkt.mtb...-statt-4149-eur
Azért merült csak fel, mert a cdale ből cc gép lesz nyárra- vagyis klasszikus kirándulós erdei bringa- és van itthon egy stans motyóm, csak lötyi kell még hozzá, aztán akkor miért ne.
Defektes téma meg szerintem épp városinál szopó. Mert vagy sietsz (és) vagy nincs nálad szerszám-belső-pumpa- vagy eleve nem állsz neki a Zsolnay nál a 6oson szerelni
http://www.nlcafe.hu...y-attila-ruhai/ stiluslecék
Edited by albertfish, 2015. April 01. - 14:37.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A kancsóvalami város és az autocorrect kapcsolatára kiváncsi lennék...
Aktuális civil
Edited by mof, 2015. April 01. - 10:46.
EBC és más opciókat hagyjuk?
Csapágycserébe van valaki otthon? Ez az első nem kónuszos kerékszettem, aztán kéne cserélgetni őket benne
Meg a badboyt meg kéne csinálni tubelessre
Trail-Mountain King nem tudom mennyire tartja, de eléggé magas a TPI számuk
Edited by albertfish, 2015. April 01. - 10:40.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
óbaszod
fékbetét tipp?
Én előfizettem megint..de pont a slozin olvasás miatt!
Nekem egy hete küldték a megújításra felszólító levelet, aztán tegnap meg olvasom, hogy most már inkább ne. Mondjuk örülnék, ha felraknák mondjuk pdf-be az összes eddigi számot. Akár fizetnék is érte...
A Fury Road-ról már hónapok óta azt hallani, hogy egyetlen eszelős üldözés az egész film. Meg hogy Max-nek 16 mondata van a filmben, de más se karattyol túl sokat.
Az mi a fasz, hogy a rendező a 3 Mad Max film után még elkövette a Babe 2-t meg mindkét Táncoló Talpak mesét. Aztán most megint ez És most 70 a pasas.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.