Reggel 7 körül megyek,ha érdekel valakit!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2013. április 11. - 20:59
Tornyolás is jó volt...a vízmosás meg ipari!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2013. április 11. - 20:51
Mi meg Katával gurultunk egy Remeterétet. Visszafelé a kormányra raktam a kínai lámpát, és faszán világít jó messzire. Csak a rögzítés kicsit gyenge, állandóan elmozdul, de azon majd okosítok erõsebb gumival.
Írta 2013. április 11. - 18:54
voltam tubesen, szedtem medvehagymát. aztán lapis, bányászút és a vidámpark mögötti kilátónál le. azt tökre jól esett!
Írta 2013. április 11. - 18:27
én meg nem tom lehuszni a kisbizigllin néccögtengelirõl a halytokart, pitsába
LX még a szekrénjen marad
LX még a szekrénjen marad
I don't care how it pedals
Írta 2013. április 11. - 15:27
Írta 2013. április 11. - 15:18
Jájj de szépek vagytok! Pretty Girls Ugly Faces Might the Best Thing on the Internet | HEAVY
Nem mondom, hogy nem megyek tekerni, csak még nem...
Nem mondom, hogy nem megyek tekerni, csak még nem...
Írta 2013. április 11. - 14:28
Írta 2013. április 11. - 14:19
Ehehehe (pinkbike kamerás topik):
Cyanide.SileTzar wrote:
Any advice on how to eliminate heart pounding sound when strapping the GoPro on the chest mount? Thanks!
Írta 2013. április 11. - 13:50
Ha a kutya után kötelezõ összeszedni a szart, akkor legyen kötelezõ a ló után is! 
(na jó ez erõs csúsztatás, mert az erdõben nem kötelezõ összeszedni, de a kutyám sose tolja az út közepére, ha meg igen, akkor levelekkel letakarva odébbrugdosom...)
(na jó ez erõs csúsztatás, mert az erdõben nem kötelezõ összeszedni, de a kutyám sose tolja az út közepére, ha meg igen, akkor levelekkel letakarva odébbrugdosom...)
Írta 2013. április 11. - 12:50
és akkor majd nekik is lesz szöggel kivert léc, két ásónyomnyi gödör, meg drótkötél fejmagasságban?
Írta 2013. április 11. - 12:42
Ha nekiállnak majd mindenfelé bebaszva vágtázni az erdõben, akkor a mindent beborító lószar lesz a legkisebb problémánk...
Írta 2013. április 11. - 12:29
Írta 2013. április 11. - 11:51
Zsótinak boldogat!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. április 11. - 11:36
Ehhh... eddig ez a hónap sztorija!
Van egy boros rendezvény Pesten, nagyon puccos, nagyon szakértõ. Volt ezen egy workshop, ahova delegálni lehetett borokat, és szakértõk értékelték mindenféle szempontból. Mi beküldtünk egy bort saját néven, címkével, stb., és szépen lekutyapi**ázták a címkét és a bort is (a címkérõl eddig is tudtuk). Majd egy boros oldal ráadásul megírta, hogy "az egyik bornál valószínûleg a tulajdonos már a címketervezéshez is ért".
Na most, ugyanennek a boros rendezvénynek volt borversenye is, ahova beneveztük ugyanezt a bort. És ez lett a Legjobb Magyar Bor, és ráadásul egy Master of Wine értékelte, ami nem piskóta!
Tehát be lehet kapni:).
Van egy boros rendezvény Pesten, nagyon puccos, nagyon szakértõ. Volt ezen egy workshop, ahova delegálni lehetett borokat, és szakértõk értékelték mindenféle szempontból. Mi beküldtünk egy bort saját néven, címkével, stb., és szépen lekutyapi**ázták a címkét és a bort is (a címkérõl eddig is tudtuk). Majd egy boros oldal ráadásul megírta, hogy "az egyik bornál valószínûleg a tulajdonos már a címketervezéshez is ért".
Na most, ugyanennek a boros rendezvénynek volt borversenye is, ahova beneveztük ugyanezt a bort. És ez lett a Legjobb Magyar Bor, és ráadásul egy Master of Wine értékelte, ami nem piskóta!
Tehát be lehet kapni:).
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. április 11. - 11:28
Írta 2013. április 11. - 07:46
Írta 2013. április 10. - 20:54
na. ez egy kicsit hosszúra sikeredett.
Mountain biking Workout | Endomondo
panoráma visszafele kicsit lassabb, és hosszabbnak tûnik, mint alapesetben. de azért mikor kibújt a felhõk mögül a Nap és megcsillant Kõvágószõlõs nedves háztetõin a fénye.. meg a madárpicsogás, meg szivárvány, meg rózsaszín unikornisokon nyargaló milfek.. jóvót. na.
Névnapodra pedig nem kapsz több milfet, mert van mán elég. cserébe Rád mosolyog Janey Bolnia:
Mountain biking Workout | Endomondo
panoráma visszafele kicsit lassabb, és hosszabbnak tûnik, mint alapesetben. de azért mikor kibújt a felhõk mögül a Nap és megcsillant Kõvágószõlõs nedves háztetõin a fénye.. meg a madárpicsogás, meg szivárvány, meg rózsaszín unikornisokon nyargaló milfek.. jóvót. na.
Névnapodra pedig nem kapsz több milfet, mert van mán elég. cserébe Rád mosolyog Janey Bolnia:
Írta 2013. április 10. - 20:52
Meg egy szakmai külön:
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2013. április 10. - 20:46
Edzés megint széjjelbiszbaszcsillagszórózott... De jóóóó!!!!!
Köszöntést kösz!
Köszöntést kösz!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2013. április 10. - 20:43
na mi van Attus, reisz mátyás emléknap volt? ;-D
öjj de jó pizzát ettem
Zsótinak szevasz:
öjj de jó pizzát ettem
Zsótinak szevasz:

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére