Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. február 27. - 16:23
Írta 2006. február 27. - 16:10
Valami hozzávetõleges árat azért írjál! És a Kedvesemnek lesz, nem az én szõrös seggemnek! Ezt jól kalkuláld bele:D!
Igen! A Twisted Transistor nagyon naaaaagy!
Kokka:
LOL bazdmeg:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. február 27. - 15:56
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 27. - 15:53
Hiába próbálkoznak az orvosok, nincs mit tenni. Egy nap az egyik
novér éppen egy vizes kendovel mosdatja az érzékeny zónákat, amikor
arra lesz figyelmes, hogy a monitoron mintha változás lenne, amint
megérinti.
Azonnal be is hívják a férjet és elújságolják neki, mi történt:
-Lehet, hogy furcsán hangzik, de talán egy kis orális szex
segíthetne a feleségének felébredni a kómából. A férj kételkedik
ugyan, de végül, amikor biztosítják, hogy senki sem láthatja oket,
belemegy.
Elfüggönyözik a szobát, de néhány perc múlva a monitoron teljesen
kiegyenesedik a vonal. Nincs pulzus, a szívverés is leál. A novérek
rohannak be. A férj éppen akkor húzza fel a nadrágját.....
-Asszem, megfulladhatott...
kicsi.... balszélsõröl csúnyán lecsúsztál...
dee csúnya mikor az irigység beszél az emberböl
korn - twisted transistor ez is geccijó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 27. - 15:53
Zene számomra ismeretlen. És téged ismerve egy darabig nem fogsz pakolgatni...
Most egész kedvem lenne spinningelni. PErsze csak ha épp itt lenne és már rajta is ülnék ebben a pillanatban és jó zene szólna, blablabla, de ha már meg kell érte mozdulni, vááá...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 27. - 15:50
Big S:Itt vanak a luvnyák,csak hogy nem a levegõbe pofázok:
http://img205.images...225768878rj.jpg
jah áll a kanapé projekt...
kék,plüss ki lehet nyitni ággyá,akor 180*200as kényelmes.aljában van egész tetemes ágynemû tartó.
képet majd tolok ha lepakoltam róla
Cancion Del Mariacchi - most épp ezt hallgataom és nagyon bejön!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. február 27. - 15:48
Kikerics meg azért, mert az egész világon csak egyetlen helyen található, mégpedig a Villányi hegyen. És ha jó az idõ, remek kiránduló hely. Meg persze gyönyörû a tetejérõl a sok szõlõ, ami látszik...
Nagy tál sültkrumpli+fasírt kolyók, õszibarack lötty, és a szokásos banános csokipudling.
Ja és még karácsonykor, mikor csinálktam a 12 rúd mákos beiglit, 4-et lefagyasztottunk ínségesebb idõkre. Na ez most jött el. És megsütöttük. De nem az igazi. Piccs, majdnem, hogy kárba veszett 4 rúd beigli. Borzalom.
Írta 2006. február 27. - 15:41
Írta 2006. február 27. - 15:39
Kikerics, az minek?
Wuff, remélem a munkában is ilyen sikeresen bizniszelsz, mint itt a fórumon!
Írta 2006. február 27. - 15:35
Az van, hogy már most mennék 8magyar kikericset nézni, de ahhoz tavasz kell, meg jóidõ. És az nem van. Úgyhogy máshova kell menni. De ráfekszem a dologra és kiötlök valamit a hétvégére...
Írta 2006. február 27. - 15:29
Voltam fodrásznál. De nem lettem szebb.
Szerintem kezd a plasztikai sebésznél...
Wuff: nem van sok, úgyhogy küldök számlaszámot... És mégeccer thx! A szokásos sört regisztráltam a neved mellé...
Wuff! Mit intéztél, hogy mindenki hálálkodik neked? Gyanús ez...
Aktuális civil
Írta 2006. február 27. - 15:27
Az van, hogy még jó, hogy nem görcsöltem rá erre a zh-ra, mert az van, hogy este még akartam tanulni, de rájöttem, hogy hupsz, nagyfateréknál maradt, majd ennyiben maradt a dolog és ma az esélytelenek nyugalmával kaptam a hírt, hogy jövõ héten írunk. Így kell ezt csinálni!!!
Voltam fodrásznál. De nem lettem szebb.
Wuff: nem van sok, úgyhogy küldök számlaszámot... És mégeccer thx! A szokásos sört regisztráltam a neved mellé... Ami mindjárt bukott is, mert még így sem hoztad föl magad egálra a CD-k miatt...
Írta 2006. február 27. - 15:08
Ja és a Soós maffia birtokolja fél Mohácsot!
Bizonyítékok, és egyéb érdekes jelenetek itt!
egyszer a siklósi rettenets csinált hasonlót, csak õ a kb 1m mély beton vítelvezetõ árkon akart átmenni padlógázzal ami sikerült is a buszfél alja lógot a jobb oldali csomagtartó ajtó behorbadt és kinyílt én meg jól megfejeltem az ablakot...de tovább mentünk!!
3/4 3ra m1ek elektro tanárhoz. asszem elm1ek bringával azt utána fölm1ek olyan 4 körül h1re, szerintem sincs sár.
Írta 2006. február 27. - 14:53
Fogam nekem meg mindig õsszel törik le, amikor sültgesztenyét zabálok! Idén már nem is fogok nagyon enni. Nem szeretek emiatt fogorvoshoz járni!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. február 27. - 14:40
Írta 2006. február 27. - 13:54
nekem csak "kettõ" van.
04.15
05.07
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 27. - 13:48
névnapot úgy kell csinálni mint a nyám a születésnapot --> szülihónap
Vagyis akkor ünneplitek a születésnapodat, amikot épp ébren vagy az adott hónapban?
'Kisfiam, boldog 18-at, vagy mit is beszélek, 19-et, mer' tavaly nem sikerült felkelned..'
Írta 2006. február 27. - 13:33
Azért van így vazze, mert a nap esik 2 alvás közé, tehát természetesen így alakult ki! Persze olyan eszementek esetében, mint LL borul a rendszer, tehát náluk érdemes egy alternatív inercia-rendszer kialakítása!
Naaaaa
ezt kikérem magamnak !
amúgy jóreggelt.
meg Boldog Ákom-bákomot
névnapot úgy kell csinálni mint a anyám a születésnapot --> szülihónap
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 27. - 12:59
Bszjb, most nézem, hogy a 3 soros abc sormintám úgy hat mintha keréknyom lenne- olyan betûtésztás- vagy csak ride-hiányom van és képzelõdök...
Meg ha kicsit rábambulok olyan mintha mozogna két ellenkezõ irányba??!
Valami gyilkos PSCHIHO IZÉ-t alkottál FRANKENSTEIN!!!
Írta 2006. február 27. - 12:53
Hallucinálsz, mer' elvette az eszedet a lakásvétel..