Nekem is Digim van, van Sport1.
Beállítottad az ébresztődet már? ![]()
Team Conor vagy Team Diaz?
Nekem is Digim van, van Sport1.
Beállítottad az ébresztődet már? ![]()
Team Conor vagy Team Diaz?
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Nem volt egy nagy eresztés a '200. Csajok közül szinte bárki(ke)t elnézek, ahogy gyepálják egymást, Nunesék meccse is jó volt, bár én a szalmasúlyúakra jobban csorgatom... csöpögök...
<3 Joanna Jedrzsdczkdzszyk például
Ha eszelős meccset akarsz, nézd meg a Fight Night 91 előmeccsét, Tony Ferguson vs Lando Vannata. Utóbbinak ez volt a debütje a UFC-nél. Az eredmény borítékolható volt, de amit Vannata nyújtott, az az utolsó 15 másodpercet leszámítva leírhatatlan volt. Az asztalt csapkodtam, kiabáltam, amikor néztem.
Sport Tv-hez mit szólsz? Én tegnap óta a föld felett járok!
Na, most volt időm megnézni a 201-et, faja volt. A vége meglepő, meg a lengyel csajért sem adtam volna sokat látatlanba, de karaj volt. Ellenberger faja volt, Serrano bunyó meg nyílt sisakos. ![]()
Prelims bunyókat nem szoktam megnézni, de akkor most ránézek a 91-esre!
Közben megvolt a 92 is, csak időm nincs leülni megnézni...
Sport TV az mi az? Nálunk Digi van, de nem nagyon nézek tv-t, csak a Gerendakirályokat. ![]()
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nem volt egy nagy eresztés a '200. Csajok közül szinte bárki(ke)t elnézek, ahogy gyepálják egymást, Nunesék meccse is jó volt, bár én a szalmasúlyúakra jobban csorgatom... csöpögök... ![]()
<3 Joanna Jedrzsdczkdzszyk például
Ha eszelős meccset akarsz, nézd meg a Fight Night 91 előmeccsét, Tony Ferguson vs Lando Vannata. Utóbbinak ez volt a debütje a UFC-nél. Az eredmény borítékolható volt, de amit Vannata nyújtott, az az utolsó 15 másodpercet leszámítva leírhatatlan volt. Az asztalt csapkodtam, kiabáltam, amikor néztem.
Sport Tv-hez mit szólsz? Én tegnap óta a föld felett járok! ![]()
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Jó kis meccs lesz, de szentem Ruthless Robi be fogja darálni szép lassan a Kiválasztottat. Tyron brutális fizikailag, nagyon jó technikailag, de szentem pszichésen nem elég erős, nem olyan agresszív és nem olyan - jó értelemben vett - pszichopata, mint Robi.
Nunez meccs mekkora votmá! ![]()
Hidegrázós! Valaki csicsikálni fog!
Hidegrázós! Valaki csicsikálni fog! ![]()
Sikonda környékén tudtok valami jó montis ösvényt vagy akár dh pályát? Régen mintha lett volna valami verseny arrafelé.
A sebesség mindent megold.
Fúúú, jah, ezek jónak tűnnek.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Hogy az augusztus 20-ai McGregor/Diaz 2-ről, ne is beszéljünk...!
Még a Prelims Cardon is durva meccsek lesznek. ![]()
Júli 9-én atomháború lesz MMA módra.
Júli 9-én atomháború lesz MMA módra.
na milyen volt Legoland Shoshi?
Sorry, nem tudtam bejeletkezni telóról.
Hát, über, sikerült fasza szállást találni. Megérkezéskor szakadt, aztán első nap felmentünk a hegyre és lesétáltunk a pályán, már ragyogó napsütésben, szénné égtünk. Aztán a kvalifikáció napján szépen esegetett, végül a döntő napján borús volt, de a verseny végére megint szép napos idő lett.
Csúcs hely, nagyon kellett már, és a srácok is nagyon élvezték. Óriáskirály ez a környék...
A felvonó aljában készintes üzlet, szinte csak bringák, majdnem mint a Konzum. Alul ruházat, és országúti nem nagyon, fent meg csak bringák és alkatrészek...
Kicsit kevés már a régi nagy arc, a fiatalok meg nem olyan karakterek. Még.
Shoshi módosította - 2016. június 24. - 22:27
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Zsokés, akkor holnap fröccs! ![]()
Csütörtök Marinnyóval vmi edzés, aztán egy gyors zuhany, sakkó mehetünk kajálni az akárhova.
bocs, duplázok. legyen fröccs! meg ha van inger jót enni a városban, akkor szóljálmár.
Az van a Széchenyi tér sarkán, ha jól láttam. Mekkora mák!
Szerdán akkor fröccs vagy vmi Kispálon?
bocs, duplázok. legyen fröccs! meg ha van inger jót enni a városban, akkor szóljálmár.
Az van a Széchenyi tér sarkán, ha jól láttam. Mekkora mák!
Lehet átjövök veled, ezer éve nem voltam!
Igen ha mindenjólmegy ott ![]()
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Az van a Széchenyi tér sarkán, ha jól láttam. Mekkora mák! ![]()
Az F3 náll a "Hard Line" a vasas, másik a fitnesz részleg
Királyság, köszi, az ott van a sarkon egyből!
A vasas helyek a jó helyek, a fenci gépek b*ziknak valók.
Remélem, lesz majd erőm gyúrni menni a partyzások után.
Az F3 náll a "Hard Line" a vasas, másik a fitnesz részleg
albertfish módosította - 2016. június 20. - 09:21
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Királyság, köszi, az ott van a sarkon egyből!
A vasas helyek a jó helyek, a fenci gépek b*ziknak valók. ![]()
Remélem, lesz majd erőm gyúrni menni a partyzások után. ![]()
Aham F3 van az Apácza utcában /ez a régi fajta vasak vannak nem fenszi gépek/ és a Munkacsy Mihályban is , mindkettő jó, napközben úgyis csak a sikeres vállalkozók járnak. Illetve a Life1 ahol szintén napközben, jóltartott háziasszonyokat lehet látni, már-már megye3-as focistákat felülmúló stílusú személyzettel.
Ombrék, jövő héten Fishing, ami jó. Palatinusban szállunk meg, a kérdés, hogy van-e arrafelé, Széchenyi tér környékén vmi épkézláb konditerem, ahol lehet kicsit gyúrni.
Aham F3 van az Apácza utcában /ez a régi fajta vasak vannak nem fenszi gépek/ és a Munkacsy Mihályban is , mindkettő jó, napközben úgyis csak a sikeres vállalkozók járnak. Illetve a Life1 ahol szintén napközben, jóltartott háziasszonyokat lehet látni, már-már megye3-as focistákat felülmúló stílusú személyzettel.
Ombrék, jövő héten Fishing, ami jó. Palatinusban szállunk meg, a kérdés, hogy van-e arrafelé, Széchenyi tér környékén vmi épkézláb konditerem, ahol lehet kicsit gyúrni.