Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Na! Csapattam. Joo volt... zoldharomszogon lefele az elso 50m-ig! Elso defekt. Viszont nem kaptam a gephez se belsot se foltot!😃 27.5bol milyen kulsot kell venni ami gurul, tapad,nem utom fel es nem 100kg?

Vegyél Hans Dampfot, vagy Nobby Nic 2-t! Hátra egy Rock Razor esetleg! Ja és Schwalbe, és csak az Evo! Az Evolution az fos! Előre Trailstar, hátul Pacestar keverék!
  • mozsafsik kedveli ezt

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

913876429537cf191dd02790e899b9959e8c71da

Engem ezek miért találnak meg midig?!?!

Három törpe hörcsög, ketreccel..meg van benne mókuskerék, futkosnak benne meg ilyesmi... wtf?!

• Shoshi és Napkin 001 kedveli ezt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

nna! holnap mi lesétálunk Gabival Orfűre, ott valahol keresünk egy helyet és kifeszítjük a függőágyat. sütögetés opció. gyertek sokan!

• Shoshi és mozsafsik kedveli ezt

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Király! 😆
Filmest kérdezd!!

Én is csapattam egy gyorsat..Tettye utca alján tömegkaramból..légzsák füstfelhő fogadott..!😃😃😃
Kikeltek az orkok is!!
Holnap délután. ..ride!!😆

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Na! Csapattam. Joo volt... zoldharomszogon lefele az elso 50m-ig! Elso defekt. Viszont nem kaptam a gephez se belsot se foltot!😃 27.5bol milyen kulsot kell venni ami gurul, tapad,nem utom fel es nem 100kg?
  • albertfish, Shoshi és mozsafsik kedveli ezt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Be vagyok baszva. Miért értem 6-kor haza?

együtt voltunk .)

SPD cipő,dekatlonos jó 8e ért kezdésnek? 

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Be vagyok baszva. Miért értem 6-kor haza?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Föld hívja Moft! Pirx kapitány és a türhő csürhe,Kurvapörgős murvaőrlő lóg a csorba űrbe.Űrdöngölős műszál fürdőköpeny,

Izzófűtőszálas tűzhely röppen.Villanykörte sebességű inverzgörbe,Minden körzet dangermorze, ingerbőrze Aplasztikelosztószféra hiper chit vesz körbe, élsz még? :)11067445_617734651691375_444858000752134

albertfish módosította - 2015. április 11. - 12:04

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Guppik!

13:30 Lapis! Patakmeder-Orfű a csapatás tárgya. A visszafelét meg majd kitaláljuk a tónál sörözés közben B)

Én olyan 12:45 körül indulok otthonról!

Csatlakozni tessék!

p5pb12106515.jpg

• Shoshi kedveli ezt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

http://player.hu/omg...bni-a-textilt/ 

sóhaj

Egyelet jó, bár a számlán meglepődtem a végén....

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Betettem egy matricabombát a teló háttérképének. Kurva mutatós, de egyszerűen szart se látni az ikonokból :D

• Shoshi kedveli ezt

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Meg vasárnap 10-től délig pumptrack!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

nekem most nincs bringám, mert eladtam a lyriket. az a tervünk, hogy szombaton, vagy vasárnap fölmegyünk korán Jakabhegyre kutyával, függőággyal, és ott hesszelünk. monnyuk a Zsongorkőnél. sütünk szalonnát is. szóval lehetne olyat, hogy elmentek sokan bringázni, aztán a hegyen találkozunk. sör, szalonna, ilyesmi. na?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

hétvége hogy áll tervbe tekerés ügyileg?

bár még nem cseréltem csapágyat az agyakba, de csak nem lesz baja :)

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Rhino tört kettőbe alattam is...😃

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

hehh, nekem ilyen acor néven volt. szép álámónium szürke, homokfútt'. 

• Shoshi kedveli ezt

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Amoeba DH volt annak a fantázianeve, később árulták Rhino, meg Bike+ néven is. Volt minden színben fekete, fehér, sárga, piros legalábbis biztos volt. És nem merevítés, hanem gyengítés volt az ott középen...

Ez gyakorlatilag ugyanaz, és mennyire szeretik a népek, pedig egy fos: http://www.testbike....e-heavy-kormany

tomidny módosította - 2015. április 09. - 13:36

• Shoshi kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

2002-ben nekem is eltört a mittoménmilyennevű hegesztett DH kormányom. Azért örültem neki, hogy nem a Duna maratonon a kövesen lefelé. Meg nem előre estem, hanem oldalra. És utána eltekertem a Pedálba másik kormányért, amit aztán gyorsan fel is szereltünk :D

DSC00003.jpg

Tudod mi volt ez? 

Valami rhino legalábbis volt sárga meg fekete baszom merevitéssel középen :)

Oks, Rentálra ránézek..gondolom a lite is remekül birni fogja..

még az spd csikar kicsit hogy kéne :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

2002-ben nekem is eltört a mittoménmilyennevű hegesztett DH kormányom. Azért örültem neki, hogy nem a Duna maratonon a kövesen lefelé. Meg nem előre estem, hanem oldalra. És utána eltekertem a Pedálba másik kormányért, amit aztán gyorsan fel is szereltünk :D

DSC00003.jpg

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Kormánytörés, jóóój, nem akar olyat.

Meg is pusziltam a 3+ éves Holzfeller-em ^_^

• mozsafsik kedveli ezt

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.