Kösz! Pl. ez?
http://www.rosebikes...tyre/aid:789349
Súllyos hogy ez 610g, míg a Contiból a mountain king2 700g?!
Kösz! Pl. ez?
http://www.rosebikes...tyre/aid:789349
Súllyos hogy ez 610g, míg a Contiból a mountain king2 700g?!
Na! Csapattam. Joo volt... zoldharomszogon lefele az elso 50m-ig! Elso defekt. Viszont nem kaptam a gephez se belsot se foltot!😃 27.5bol milyen kulsot kell venni ami gurul, tapad,nem utom fel es nem 100kg?
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!

Engem ezek miért találnak meg midig?!?!
Három törpe hörcsög, ketreccel..meg van benne mókuskerék, futkosnak benne meg ilyesmi... wtf?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
nna! holnap mi lesétálunk Gabival Orfűre, ott valahol keresünk egy helyet és kifeszítjük a függőágyat. sütögetés opció. gyertek sokan!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Be vagyok baszva. Miért értem 6-kor haza?
együtt voltunk .)
SPD cipő,dekatlonos jó 8e ért kezdésnek?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Föld hívja Moft! Pirx kapitány és a türhő csürhe,Kurvapörgős murvaőrlő lóg a csorba űrbe.Űrdöngölős műszál fürdőköpeny,
Izzófűtőszálas tűzhely röppen.Villanykörte sebességű inverzgörbe,Minden körzet dangermorze, ingerbőrze Aplasztikelosztószféra hiper chit vesz körbe, élsz még? ![]()

albertfish módosította - 2015. április 11. - 12:04
Guppik!
13:30 Lapis! Patakmeder-Orfű a csapatás tárgya. A visszafelét meg majd kitaláljuk a tónál sörözés közben ![]()
Én olyan 12:45 körül indulok otthonról!
Csatlakozni tessék!

Betettem egy matricabombát a teló háttérképének. Kurva mutatós, de egyszerűen szart se látni az ikonokból ![]()
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
nekem most nincs bringám, mert eladtam a lyriket. az a tervünk, hogy szombaton, vagy vasárnap fölmegyünk korán Jakabhegyre kutyával, függőággyal, és ott hesszelünk. monnyuk a Zsongorkőnél. sütünk szalonnát is. szóval lehetne olyat, hogy elmentek sokan bringázni, aztán a hegyen találkozunk. sör, szalonna, ilyesmi. na?
hétvége hogy áll tervbe tekerés ügyileg?
bár még nem cseréltem csapágyat az agyakba, de csak nem lesz baja ![]()
hehh, nekem ilyen acor néven volt. szép álámónium szürke, homokfútt'.
Amoeba DH volt annak a fantázianeve, később árulták Rhino, meg Bike+ néven is. Volt minden színben fekete, fehér, sárga, piros legalábbis biztos volt. És nem merevítés, hanem gyengítés volt az ott középen...
Ez gyakorlatilag ugyanaz, és mennyire szeretik a népek, pedig egy fos: http://www.testbike....e-heavy-kormany
tomidny módosította - 2015. április 09. - 13:36
2002-ben nekem is eltört a mittoménmilyennevű hegesztett DH kormányom. Azért örültem neki, hogy nem a Duna maratonon a kövesen lefelé. Meg nem előre estem, hanem oldalra. És utána eltekertem a Pedálba másik kormányért, amit aztán gyorsan fel is szereltünk
Tudod mi volt ez?
Valami rhino legalábbis volt sárga meg fekete baszom merevitéssel középen ![]()
Oks, Rentálra ránézek..gondolom a lite is remekül birni fogja..
még az spd csikar kicsit hogy kéne ![]()
2002-ben nekem is eltört a mittoménmilyennevű hegesztett DH kormányom. Azért örültem neki, hogy nem a Duna maratonon a kövesen lefelé. Meg nem előre estem, hanem oldalra. És utána eltekertem a Pedálba másik kormányért, amit aztán gyorsan fel is szereltünk ![]()