Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...de csak lazásat.. az alkohol áztatta sejtecskéimet nem ám izzasztani!! HEHE

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na mi van szabaccságharcos?

Nem bizti egyelõre, de ha megbeszéljük, akkor simándi!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
IHAJJ CSUHAJJ sikerült felébrednem!!!
Üdv a ZELCO népének innenkintrõl a szabadból!!!

A buli ultrafasza csak fáj még a fejem 1 kicsit de szerintem nem a piától mert nem ittam annyit, inkább a KIBASZOTTT NAGY GEDVA C-I-G-I-F-Ü-S-S-T-T-Õ-L!!!!!!!! Az ULmer féle banda volt ott--ZENE fasza szintén- és a pultos lányok--ez ááá(lt a fa&@om végig)..ennyi BTK-st?!
Tekerés 13:00-ez bizti?

Tök fura, hogy a Kokk nem ér rá semmire se....nem voltál te ilyen! Csak nem felnõttél? hehe

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning szemeteszacskók:D!

Van egy óriási kreatív ötletem! Mi lenne ha a Szecskán találkoznánk a CM elõtt? Monnyuk fél öt körül?

Én is akarok elõtte tekerni, de haza is kell jönnöm, hogy beöltöztessem a csajomat, aládobjam a montit. Meg Öcsémet is bevárjuk, meg Apukámat, azt megyünk felvonulni!

Szal olyan 13:00 körül el kellene menni gurulni egyet! Gondoltam egy NagyTubeses DH-s feelingre torony felé...

Na csók mindenkinek!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na oda tuti, hogy nem érek. Olyan 5-körül tudok csatlakozni majd. De akkor csörgök valakire, hogy épp hol, s mint...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
16:30 széchényi terecske
(mármint a hivatalos kezdés)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Örülök, ha CM-ra odaérek. Pontosan mikor és hol is?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
holnap CM elõtt egy tekerés!??!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

illusiON

illusiON

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
nincs szerencséd... de melyik boltból volt dögös csaj? :D mellesleg nemhinném emléxel rám mert én csak a várnál voltam, nem a Süle vok... volt egy srác mindig égnekállt a haja és gepidája volt, és azt a kis szar domboldalt ugrálta nagyrészt... na beugrott? :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

télleg holnap CM, kell szereznem egy babakocsit :chin:

LOL :)

Nemtudom még a térdem mennyire fogja szeretni a tekerést..
frankón belilult az egész..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
:D :D :D

Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Héé, f...fejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák a belüket! Azok a s..gfejek meg akik fel akarnak szállni mozogjanak, mert indulni akarunk!
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba és ráförmed a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így, fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd 2 órával késobb visszatért és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt és a fiú így szólt:
- Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük hogy velünk utaztak. Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettentoen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig akik ki vannak akadva a kétórás kib.....tt késés miatt, keressék fel a büdös k....t a konyhában!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
télleg holnap CM, kell szereznem egy babakocsit :chin:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Sértõdés?! Akkor akadnék ki, ha valaki feltételezné rólam, hogy be fog egyszer nõni... ;)

Nálad sose tudni :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sértõdés?! Akkor akadnék ki, ha valaki feltételezné rólam, hogy be fog egyszer nõni... ;)

Holnapot még nem tudom. Necces lesz az is, ahogy minden mostanában minden körülöttem...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Kokk, most tényleg.. mert még fiatal vagy, és csak a sebesség, meg a limiten élés.. ehh.. be kell nõjön a fejed végre...!

áá, szerintem ne reménykedj, vannak akiknek soha :) /aztán ne legyen belõle sértõdés, mer ja./

Holnap CM elött hol-merre talizunk? (talizunk?)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jól van. Mindenki lemondja szépen sorban a CM-et. A végén majd nem ismerek senkit se... ehh...

El se megyek...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
apicsába, aszittem sütünk majd Csízbörgert. 2t fejenként. :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na akkor ki mond le mit is? AW, Kokka, én, vagy kijafaszom? És ez miért is fontos? Nem érteeem! Lehet, hogy azért, mert annyira jó medvehagymaillat van Hetvehely felé a nyugati Mecsekben, hogy széjjevágta az agyam kimitmondle-infofeldolgozó központját!

ZapBurger:
Örülök, hogy ennyire gerjecc, de ezt azért Te sem gondolod komolyan, hogy szükségünk lenne ezekre a receptekre! Ezeket a steril cuccokat felejtsd el! Lesz igazi magyar szaftos véres húsból készült hamburger telepakolva hagymával, és Golyó-szõrrel:D!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

hy,
van itt olyan, akinek kék-sárga polarX-e, és fekete pike-ja van, és nemrég Kõszegen járt? mert akkor azzal találkoztunk :)

jaja, én vagyok az illetékes :) Te a most Süle vagy, vagy az õ bátyja vagy a többiek közül valaki? vagy az a dögös boltos csaj (bevallom ennek igen örülnék :D )

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokk, most tényleg.. mert még fiatal vagy, és csak a sebesség, meg a limiten élés.. ehh.. be kell nõjön a fejed végre...!

Hátha még azt is mondom, hogy a CM-et is buktad... de nem akarom tovább húzni az idegeidet... :D