Az a helyzet allt elo hogy ha valaki rendelne valamit valahonnan, beszallnek hogy egyutt rendelhessuk a valamit valahonnan!
egy pár ti hátlapos fékbetéttel beszállnék
Az a helyzet allt elo hogy ha valaki rendelne valamit valahonnan, beszallnek hogy egyutt rendelhessuk a valamit valahonnan!
egy pár ti hátlapos fékbetéttel beszállnék
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Skacok, van vkinek kölcsönbe olyan teló pumpája, amit két lépéses felrakós? (Ami ilyen speckó, hogy elvileg nem szökik a levegő, ha letekered) Szeretném kipróbálni, hátha úgy pontosabban be tudnám lőni a Corsetet. Szerintem elég sok elszökik mikor leveszem a szelepről, mert kiakasztom 300 psi-n a pumpát.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Milyen a lefegős tag "kupak" ? Bevált?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
voltam egy orfűt meg vissza egy zháromszöget.. annyian vannak mint a legyek..
nyomtam egy arcos a dagonyába..tényleg ilyen rajzfilmszerűen tengelyig süllyedt a kerék, én meg katapult..nem jó..most meg fáj a vállam..
Futamot majd holnap melóban
De miért töltöd le? Nálam tök jól megy online is. Vagy jobb lesz a minőség?
Ja, töltődik lefelé. Még 35 perc és lejön az első 2G-s darab
Ja értem akkor. Közben rájöttem, hogy a redbulltv-n meg lehet nézni bármikor, le sem kell tölteni. Úgyhogy én majd itthon megnézem.
Na de mikor van az ismétlés? Én sehol nem találom. Az élő 12:30-ra volt kiírva, aztán bekapcsoltam a tv-t és még asszem kettő és fél óráról számolt vissza a számláló. Úgyhogy el is mentem tekerni inkább. A verseny végét azért pont láttam.
Edited by Magoo, 2015. April 12. - 17:46.
Kösz! Pl. ez?
http://www.rosebikes...tyre/aid:789349
Súllyos hogy ez 610g, míg a Contiból a mountain king2 700g?!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
hans dampf jó, csak morzsolódik elég hamar. Mettyúnak is ez vele a baja. Inkább vegyél conti trail kinget, black chilis apexest! Annál jobb gumi még nem volt alattam.
ni:
https://www.bike-com...treifen-p37084/
Patakmeder nagyon fasza volt, víz van benne bőven :-) Orfűn meg kihalásztuk a tóból Mettyú kesztyűjét, aztán elhúztunk szuadón hazafelé :-) Az őzlábat nem hoztuk el, mert senkinek nem volt jó méretbe, de ha valakinek van egy 3 lábú őzikéje, akkor annak jó lehet. A lényeg, hogy végre megvolt a 20 fokos tekerés, Orfűn sörrel, és ez már nagyon kellett!
Mof, holnap már nem mennék le Orfűre, inkább egy jakabot megyek asszem.
Kösz! Pl. ez?
http://www.rosebikes...tyre/aid:789349
Súllyos hogy ez 610g, míg a Contiból a mountain king2 700g?!