Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mikor van ez a magyarhertlend és milyen verseny?

http://www.google.co...:en-US:official
0,56sec

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Háj, lesz vmi tekerés ma srácok? szivesen csatlakoznék ma délután, holnap egész nap, bárhova.
Mikor van ez a magyarhertlend és milyen verseny?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem 4 hónspig nem jött meg. Akkor inkább lemondtam és megvettem Dalma korm.csapágyát... ;)

Akik mennek M.hertelendre, azoknak fasza napot, jó versenyt! Sajnálom, hogy nem tudok menni!

Na most Villány, sztem hétfõn haza...

Ja és jó reggelt!!!

Csátok...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
rendeltem ebikeról de már 10 napja.
és még mindig semmi reakció..
lassan feladom.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
csötengely

egyre szarabb a nyeregcsövem, amióta eltörtem a csavarját naponta meglazul is mozog az ülésem. és a herém is néha fáj azóta :( jövõhéten veszek valamit. téllek ebikeról rendeltetek már? mer én is rendelnék gumit meg akkor csövet is.

most, hogy Bálna elõhozta, egyre jobban izgat ez a palacsinta...

Kriszijánnak meglett a bringája :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fúúúúúú! Vááááááá! :D!
Ha nagyon jót akartok magatoknak, nyomjatok egy piros háromszöget! Isteni a talaj, nem vizes, de nagyon jókat lehet csúszkálni!

Asszem még az orkseregek elõtt értem éppen haza! Na csók;)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
vagy a FreeRIP is jó tud lenni http://letoltes.prim...ndex.prm?aid=43

egyébként meg: http://letoltes.prim.hu/

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Btw. help, ki mivel szokott grabbelni audio számokat?
Kéne egy jó progi!

CDex
Nem telepítõs...

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Köszi Tommy, este ki is próbálom!

Give me some iced-tea from long Island!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Windowsos embereknek mindig az EAC-ot ajánlom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Hola!

Tóta W. nálam régi nagy kedvenc, nála jobban senki nem tud kulturáltan anyázni, ajánlom figyelmetekbe az Erik v. Daniken-es cikkét :-)

Btw. help, ki mivel szokott grabbelni audio számokat?
Kéne egy jó progi!

Give me some iced-tea from long Island!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hehehehehehehe! Bírom az ilyeneket. Csak kevesebb figyelmet kapnak mindig az iylen gerillaharcosok, mint a Danony. Mert a reklámba nagyon nagyokat szarnak tõle. És attól boldog az ember!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

...csak úgy , megláttam hogy támadnak és átveszik az uralmat a PARAZITÁK!!! hehhehe

By Tóta W.

Publicisztika

A sztárbacilus köszöntése

[2006.04.06.]

Kreatív, és benne ez a cikk most ötször feltûnõbb, mint. Változatlan áron. Az ötszörös feltûnõség ötletét a Maxfactor szempillaspiráltól kölcsönöztem, amelyrõl szintén ismert, hogy ötször feltûnõbb. Hogy a feltûnõséget miféle mûszerrel mérik, azt nem tudom, sõt nem is akarom tudni, mert nyilván nem mérik azt sehogy se, hanem akkor ahelyett, hogy üres locsogásról siránkoznék, használatba veszem.
De inkább úgy, hogy ötször méltóságteljesebbnek nevezem ki magam, a feltûnõség ugyanis nem egyértelmûen pozitív, egy spirál lehet úgy is feltûnõ, hogy mondjuk egyetlen loncsos rasztába ragasztja össze az egész szemszõrzetet, vagy esetleg áthatóan büdös.
Az L. casei immunitas a Danone házibaktériuma, brandje, szabadalma, ami lehetõvé teszi, hogy a napjainkra már nélkülözhetetlen véglényt kizárólag a Danone forgalmazhassa. Aki ezt a konkrét bacilust akarja fogyasztani milliárdszámra, annak Danone Actimelt kell vennie.
A Danone már több baktériumkultúrával ajándékozta meg a székrekedéses, puffadásos, beteg, modern embert, például a Bifidus digestivummal, amelynek „tudományos” neve spanyol nyelvterületen Bifidus activo, a német nyelvû közönségnél meg a Bifidus essensis nevével egyenesen rákérdeznek: essen Sie es? Tényleg megeszik ezt? Hát meg. Szégyen ránk nézve, hogy nekünk nem fordították le. Magyar neve lehetne közönséges reklámbacilus.
A szendvicsember megfelelõje a baktériumok között.
Mivel ma ötször gonoszabb is vagyok, egy rendkívül rosszindulatú tejipari cégnek képzelem magam. Sötéten végigfuttatom a tekintetem a piacon, és észlelem, hogy az emberek azért vesznek joghurtot, mert egészségesnek, egész pontosan emésztésjavítónak vélik. Viszont nemcsak tõlem vesznek, hanem a konkurenciától is. Ideje tehát, hogy kijelentsem: az én joghurtom az egyedül üdvözítõ, anélkül pedig felgyülemlik bennetek a szar, és vagy felrepedt testtel pusztultok el, vagy dagadt, bojlertestû disznóként tengõdtök tovább. De léteznek sajnos holmi hülye fogyasztóvédõk meg versenyhivatalok, úgyhogy olyat kell mutatnom, amit õk már nem tudnak ellenõrizni, mert nincs pénzük a cáfolatra.
Mutálok magamnak valami baktériumot, bejegyeztetem, aztán vagy én magam terjesztem el, vagy az általam szponzorált Tejipari Kutatóintézettel mondatom ki, hogy enélkül az ember halálra van ítélve, felfalják a vírusok, és rosszabbul fog élni, mint valaha. Azt bebizonyítani, hogy az L. casei superdefensis – a jobbára ártalmatlan lactobacillus törzs egy változata a sok ezerbõl – egyáltalán semmilyen hatással nincs az emésztésre, vagy nem hatékonyabb, mint az összes többi joghurtbaktérium, nos, az sok millió eurós kutatást igényelne. Pont olyat, mint amilyet én sosem hajtottam végre, de azt állítom, hogy igen. És mire nekilátnának, én úgyis kitenyésztek egy új verziót, három fejjel, és fõleg ötszörös feltûnõséggel.
Ha pedig az orvosi szakirodalom szkeptikus a céges baktériumokkal szemben, az csak a tudósok irigységének köszönhetõ, amiért a vállalatom gyorsabban halad a kutatással, mint õk. Illetve annak, hogy még nem vettem meg annyi orvost, mint más versenyzõk. De ami késik, nem múlik. Fog még a körzeti doki csodajoghurtot felírni. Sõt a rendõr, ha jól haladunk.
Még az a szerencse, hogy nincsenek rosszindulatú tejipari vállalatok.
Tóta W. Árpád

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...csak úgy , megláttam hogy támadnak és átveszik az uralmat a PARAZITÁK!!! hehhehe

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
És hogy akadtál erre a témára tibi? Ez a divat az Elcoban?

Fúúú, vazze, pedig ma milánói a kaja! Akkor vigyázok vele, nehogy így jöjjön ki belõlem:D!

Egyébként ehhez csak annyit, hogy annyi szar van, amit be kellene szedned, hogy csak na. Már jóideje nem is szedek be gyógyszert. Max ilyen kecskeszar alakú vitamint, azt is érzéssel.

Inkább tolok egy teát, meg tartok egy tisztítókúrát. Meg kezet mosok. Néha:D!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Szétszét.. A csapágyak szegények úgy be voltak rohadva, mint állat. Nembaj, úton a new garlock bushing. :)

Tibi szombati túrával mi lesz? Siessek összerakni? Vagy csak autós gyalogos kinézés lesz?

Hát a ma estét még várjuk meg esõügyileg okk?! Amúgy is nagy a sár az erdõben, de tõlem sarazódhatunk is, mert meleg van!!! A csapágyaidnak úgyis mindegy már ---egy kegyelemdöfést nekik---Feltöltött kép
Autós legfeljebb csak Vasárnap..

http://www.drnatura....et_okt.html--ez szerintem v.mi kamu, lehet,hogy a gyógyszerbõl képzõdik az a szaros "valami"--jóétvágyat

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
JÓ LESZ HA VIGYÁZTOK: "Minden élõlényben van legalább egy élõsködõ, amely benne él, és sokukban, beleértve az embereket is, ennél több is található. ...Tudósok...csak most kezdik felfedezni, hogy igazából milyen erõsek is lehetnek ezek a rejtõzködõ lakók, de kutatásaik mind egy jelentõs eshetõségre utalnak: Az élõsködõk uralhatják a világot. A tény, hogy az e kicsi teremtményekrõl alkotott erõs képet természetesnek vettük, roppantul zavaró. ... Sejtek összessége vagyunk, melyek kémiai jelek által vezérelve összhangban dolgoznak. Ha egy organizmus ezeket a jeleket irányítani tudja - például egy parazita - akkor minket is irányítani tud. És ebben rejlik az élõsködõk sajátságos és precíz horrorja"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szétszét.. A csapágyak szegények úgy be voltak rohadva, mint állat. Nembaj, úton a new garlock bushing. :)

Tibi szombati túrával mi lesz? Siessek összerakni? Vagy csak autós gyalogos kinézés lesz?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát én is aludtam volna. Éjjel felkeltem megnézni, hogy be van-e csukva az ablak, nem tudom miért...
Meg álmoban egyik fogorvostól mentem a másikhoz. Meg le kellett költöznöm a régi szobánkba, és dohos, korhadt bútorok voltak benne, és azon filóztam, hogy mit hogy lehet felújítani!

Nem szokott válaszolni rá senki, eddig csak Kokkal voltam futni... De mégis, hátha!

Végülis ha ennyit esik csak egész hétvégén, akkor nem lesz gond vele. Hertelend viszont nagyon erõs lesz!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
ÁZTATÓS JÓREGGELT!!! Annyira aludtam volna kb délig!!!

Shosh: erre a "jön vki futni" kérdésedre szokott néha reagálni vki? vagy csak jófejûségbõl kérded meg?(kutyával mennék, de ebzárlat/pihenõnapom van)

Kinéztem Rektorfaszomra de inkább mentem 1 kört ott Jákobhegyen és az jóól esett. Ott volt az Email is szorongatott 1 borosüveget a kezébe, mutogatta az ex csaját--finom volt(mindkettõ) hehehe

YETI mi!--szétszedted ZAP? milyen új oldal?

Az 1 kg-os palacsinta az most k vastag vagy k nagy v mindkettõ?