Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hihi! Az jó! Ez a jó a maratonban! Én a második Mecsek-en indultam, már a Dömörkapunál elszakadt a láncom. Tripammer fánál abszolut utolsó voltam, de Mánfán már mögöttem volt 10-15 ember...
Aztán megtelt a váltón sárral, és Remete-rétnél elfogyott a tárcsafék!-pofa.. Ott szálltam ki. Utána egyhetes karbantartás és újrazsírzás...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én 4 maratonon voltam eddig. 2 Duna maraton (azóta minden évben küldenek nevezési lapot, hogy menjek), és a 2 Mocsok maraton.

Az elsõ évben 330g-os külsõvel mentem a Dunán és a Mecseken is. Az elõbbin elsõ defektet kaptam egy lejtõn, a másikon meg ugye sárban nem a legjobb a semislick :D

Másodszorra már bütykös gumik, sõt a Dunán Hutchinson Squale gumival mentem végig, és szenvedtem felfele a görcsöktõl. Mindkét vádlim baszakodott, meg a combjaim is. A bólyi Verle Petivel fetrengtünk az út szélén, aztán úgy döntöttünk, hogy felfelé toljuk, lefele meg visszaelõzünk mindenkit. Így is lett :D

De egyszer sem adtam fel!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://blogcuccok.uw...ghostshow.html? power point lejátsza,letöltésre kell kattintani.
érdekes képek,ezek vajh igaziak?

ha rugóstagot cserélek akkor a távtartókat szedjem ki a tagbol?!az a vázhoz kell vagy ha a másik tag ami lessz(az fox nem swinger)akkor annak a távtarói jók lesznek a vázba?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
ZGergõ megy, Godáék voltak tavaly is ezen asszem. Tõlük tudtok érdeklõdni...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

06.05. - Koszeg (Csónakázó-tó) [MX Kupafutam]--erre?
06.25. - Sopron (Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor)

nekem ez a kettõ jónak tûnik!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

MARATONI JÓREGGELT!!

...komolyan komolyan--én már kettõn voltam az elmúlt években csak a másodikon ellopták a bringám tehát 1.5, a Pécsieken is indultam volna ha nincs az az ítéletidõ, meg irdatlan nagy sár, hogy végig tolni kellett és sokaknak feladni--és onnantól minden bajom volt.
De most kellene újra ... na összeülünk és kitaláljuk? most 05.21.én van a köv--Zalafaszomon(hol van az?)

KissB azt mondja hoyg az ittvan a közelben.
Meg ha jól emlékszem a nevezés magában foglal egy furdõ belépõt is,mert zala....n van valami nagy fürdõ,jó lenne oda retkesen verseny után bedõlni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jóreggelt!

Tegnap el felejtettem,de most írom.
Küldtek tegnap levelet a kórházbol,hogy "KEdves szülõ,mivel gyereke többször is kerékpáros balesetet szenvedett.."kezdetû a levél és arrol van benne szó,hogy egy kérdõív kitöltésével segítsem õket.

Tök meglepõdtem hogy mi ez.Elõször azt hittem hogy a CT vizsgálatok árát küldik,mert nem volt nálam taj kártya...

Szumátrai díszmárna van 6,2db páncélos harcsa,meg két lófejú csík,az vicces mert ha parán van akkor befúrja magaát a talajba..
ha kész akkor lövök egy képet az akváriumrol

közeleg az infó érettségi,pénteken lessz:D

maratonrol jut esembe,hirdet egy srác egy ilyen http://www.bikesdeta.../3628-large.jpg vázat..... álomváz

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
MARATONI JÓREGGELT!!

...komolyan komolyan--én már kettõn voltam az elmúlt években csak a másodikon ellopták a bringám tehát 1.5, a Pécsieken is indultam volna ha nincs az az ítéletidõ, meg irdatlan nagy sár, hogy végig tolni kellett és sokaknak feladni--és onnantól minden bajom volt.
De most kellene újra ... na összeülünk és kitaláljuk? most 05.21.én van a köv--Zalafaszomon(hol van az?)-megvan--Keszthely után kicsivel, Sümeg mellett.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Maratonban én is benne vagyok!!! Szóljatok, hogy melyikre mentek!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Mozsafnak üdv, és kitartás! Mi is ennyit tekerünk itten, és senki sem mongya, hogy sok:D! És persze írunk is, már készül a litána!

Na akkor fasza, csak nem tudom, hogy miért nem találtuk meg egymást. Mindegy.

Valamikor tényleg mehetnénk kipuculni a pályát, már Tibivel is beszéltünk róla Húsvétkor. Szerintem négy öt ember metszõollóval egy óra alatt meg tudná szabályozni azt a jobb- és baloldali sejtburjánzást! Összesen két fa van bedõlve...

Borulgat. Asszem ma pihi lesz, meg szagemberek felügyelete...

Maratonban én is benne vagyok, bár elvileg valamikor júliustól csak...

Szebb jövõt! Hajrá vájárok!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
há nehogy!!!
már van is 2,2es speci enduro külsõm:D
meg 9sebességem

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
FAHELY:
Bazzeg komolyan maratonra akartok menni? :wtf:
Hát nehogymá ám én kimaradjak belõle!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
No végre!!Üdv terrorista!!
Örülök hogy minen okés,Edina hugával meg csomót dumáltam:D

Maratont én is mondtam hogy jó lenne.
Szédölgök a vasítállomáson,látom valaki csini cájgba,hátán egy basz*tt nagy bordó Oakley táska,áh mondom a Dalma lessz és tényleg! :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Hát ez rendesen el lett ba**arintva... Mário!

Lemaradtál egy tök jó kis tekerésrõl, felfelé üldözõ szúnyog- és gyereklégy-hadról, lefelé ugyanerrõl, plusz bozótírtásról a szerpentin melletti ösvényen. Néhány helyen összezárt a dzsindzsa, találomra mentem. Ha nem muszály, ne menjetek arrafelé...

kedvenc utvonalam
én nagoyn szeretem,bár tény hogy a kisbukóhoz kell a mocis szemcsi,de nagyon szeretek arra menni,multhéne mindig arra voltam,legjobb a fejed felett öszeérés rész:D

mai is jó volt,kicsit sok dolgot köszönhetek Ákosnak...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hehehe krétai besugó :)

üdvözlet oda.

azt vágjátok, hogy ma 29fok volt?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Hehe itt a rezidens(és renitens) VEZÉRÜNK!!!
Jó túrázást neki a messzi-honban!!!

..na az a 38 mingyárt szebb-hehe(gödröcskék+kövecskék+kacsa-jéger*sin35fok=38km)

Mia MOZS e-MAIL címe?

ZAP:Fordulók :
05.21. - Zalaszentgrót (Termálfürdo)
06.05. - Koszeg (Csónakázó-tó) [MX Kupafutam]--erre?
06.25. - Sopron (Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor)
09.24. - Gyorújbarát (Gyermektábor) [Maraton OB]

Melyikre megyünk??? Muszály!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tecától-Tecáig 22.6km. Ha a városból jöttök, akkor az még 6+6km, szóval összesen 34.6km. Kicsit felfelé igazítva a lejtõk, emelkedõk miatt mondjuk akár 38km is lehet. De nem több.

Pénteken este még nemtom. Kicsit Toyoto fejem lesz addigra...

Váááá, de durva! A krétai kémünk titkos jelentést ad le.
Nagyonfasza!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Hello mindenki!:bananadan

Udvozlet Kretarol!Remelem mindenki jol van es nyomatjatok a bringat1Rettentesen hianyzik mindenki es a kozos tekeresek!Hianyzik a csillagrombolom!!!!!Meg a nyamvatt orkok az erdobol!!!:rocketman
Itt nagyjabol ok minden!Rohadt sok a melo ,reggeltol estig!Reggel 9 tol bringa 1 ig,utanna 3 tol 6 ig!Tekertem idaig kb 1000km t!Eleg faraszto!Foleg,hogy mar most 30 fok van es kesobb 45 is lesz!!A rohadt nemetek es osztrakok nagyon toljak neki!Erosek mint a picsa!De a hely es a hegyek megerik a szenvedest!Rohadt nagy minden!2800 koruli a legnagyobb.En idaig csak 1476 on voltam,de majd lefostam a 76 km es tura utan a bokam.Ez napi tura,de kb 4,5 ora alatt lenyonjuk,hogy tudjun ebedelni is.Kivancsi leszek 6 honap alatt mennyi jon osze!!!Egy jo fej magyar sraccal vagyok egyutt.Most jott vissza Perubol,kirandult 2 honapot.Csinaltam rettenetesen sok fotot meg videot nektek!!Varom mar,hogy egyutt nezzuk meg es jol besorozzunk!!
Legyetek jok es irjatok sms t,mail!
Udv mindenkinek!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor menjünk vasárnap!

Péntek este ki mit csinál?

Aztán mi 6 körül elmentünk Márióval egy Teca - Patacsimezõ - szemüvegelhagyás - Égervölgy - Patacsimezõ - Teca körre. Úgyhogy szúnyoghad megvolt. :D

Tomi: te meg rosszul számoltad a hétvégi túrát sztem, többb volt az, mint 25. Egy sima Vöröshegy van 18 körül.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ÉRDEKELNE A HAZAI MARATON VERSENYNAPTÁR (idei)
Hol találom meg? ..addig is keresem-..

ezaz-megvan: http://www.pannonmaraton.hu

Kis György +36-20/411-6789
Szûcs Ferenc +36-20/260-9319

info@pannonmaraton.hu

Zsolo ez az?