Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. május 25. - 18:03
Péntek este a múlt heti eredeti terv megvalósítása?
Aktuális civil
Írta 2006. május 25. - 16:47
Reggel otthon hagytam
Na megyek és szerzek
gyertek
Írta 2006. május 25. - 16:10
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. május 25. - 16:05
Írta 2006. május 25. - 15:57
nekem is kell!!
nova meg jó agy,még a tangelyt is meg lehet tuningolni!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. május 25. - 15:05
egész nap mérésem volt. egyre jobban úúútálom az elektrot...
ez a törölközõnap állat lehet.
én pedig jónak gondoltam azt a novatec agyat. fõleg ennyiért jobbat nehéz telálni. nekem deore aggyal volt 3 szor is tengelytörésem. most hátul az van de LX kazettával és tengellyel. szeptember óta jó. eddig a sachs qartz agyat szerettem a legjobban, csak eltört a kazetta benne és nem lehetett hozzá kapni.
LL: kész a CD-d, ha sikerül holnap dél körül felébredned akko megkapod. meg majd nyesek csalásokat is
Írta 2006. május 25. - 14:46
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. május 25. - 13:53
Jah, verseny kapcsán minden engedély-kérelmet elküldtem...
jee!!!
ez jól hangzik!!
hétvégére mit tervezzünk?!
nagyon rajta vagyokaz ösztelós specin
S,punnanyért mit kértek?(huf)
megfejtettema tachymetert,de hogy az karórán hogy mûködik azt még nem...
aszem beleásom magam a könyvtárba
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. május 25. - 13:29
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. május 25. - 12:58
Petit hová vigyem fodrihoz ahol nem másfél hónap mulva tudnak idõpontot adni!?!?
Pogácsábol,valmi szalámibol,meg pannonia sajtbol isteni melegszenyót csináltam
Ákos,érdekel még az agytuning,vagy jó lessz az mit ebikon találtál?
Írta 2006. május 25. - 12:51
Kémikusok meg nagyon oda tudnak vágni az ember arcának! Az nagyon durva társulat!
A törölközõ meg kötelezõ, ha tripplesz:D!
Írta 2006. május 25. - 12:09
Nem tom hogy odaérek-e... de kösz **De mi a fasz köze van D.Adamsnek hozzáá???
...na elolvastam mert már annyira baszta a fantáziám és értem: http://www.towelday....-worldwide.html
szóval ilyenek is lesznek, na és ki jön??
Hallgatok v.mi zenét és érzem, hogy iszonyat ellszáll az agyam--nézem bszjb hát nem CHEMICHAl BROS.!!!
Írta 2006. május 25. - 11:38
Írta 2006. május 25. - 11:33
Szevasztok elektor-kalandorok
Írta 2006. május 25. - 11:06
Émmeg egy tök normál cégnél voltam internyún, ez az elsõ amit el tudok képzelni melóhelyként! Csak kellene tudnom egy csomó pályázatírásos dolgot, meg kisvállakozások gazdasági elemzését! Majd gyorsan megtanulom két TVtorony között!
Ma megyünk járólapot venni, meg csemperagasztót, meg hézagolóanyagot! Holnap lapozás, szombaton pedig Sijjófok! PÍíxxx out!
Majd jövés! Kettõ körül nyomatok egy Nagy Tubeses tréninget! Kedve valakinek?
Írta 2006. május 25. - 09:14
Esküszöm egy büdös szót sem értek abból amit itt hadovál mindenki: outi--törülközõ+DougAdam stb.
ZAP--olyan agyat ne vegyél! Tonnás!--- B+talán(lehet nekem is az recseg titkon?)
LL-van DUC és DUCT TAPE is
Kokk8-ugye az csak véletlen, hogy 8:08-kor írtál be? hehe
A NINJáknak meg üdv.
Írta 2006. május 25. - 08:08
És naná, hogy segítenék!!!
Írta 2006. május 25. - 07:57
Douglas Adams (Galaxis Útikalauz Stopposoknak írója) emléknap.
Más: Az ugye nem normális, hogy a hátsóagy tengelyének két oldala egymástól függetlenül forog? Szóval diagnózis a recsegésre: hátsótengely törés. Shosh: van még rá garancia?
Valakinek valami ötlete hátsóagyra?
Persze, hogy van! Hozd el, és DUCK TAPE-pel megszerelem Neked!
Jó regelt egyébként, minden jót, sok havat, és jó csúszásokat...
Azt álmodtam, hogy ellopták YZ0-t, de Kokkal visszaloptuk. A Pavlik elõtt hagytam, ami a Király utcában volt a Képcsarnok után, és megfújták. Közben lefújták matt feketére a kisebbségiek. Kurva ideges voltam, macsétával szaladgáltam a városban, Kokk meg segített. Kicsit mosott fejjel megyek a városba páváskodni.
Na szép napot!
Ma kellene menni egy valamit!
Írta 2006. május 25. - 07:13
De, sajna pudva van még mindig...
Zapat, a B+ agyak meglepõen nagyon jók.
És tényleg el kéne menni törülkés hülyeségre...
Írta 2006. május 25. - 00:42
Én meg söröztem. Eh, 3 korsó csak. Na mindegy jóvolt ez is.
Atus jól kicserélte az olajat. Meg elmesélte, hogy mennyire jót tesz a bõrnek a hajtómûolaj.
Brümm.
Nem tudja valaki, hogyan kell rábeszélni az ASP.NET webservice-t, hogy engedje el a már egyszer lefoglalt memóriát? Valami session-ös bohóckodás, de nem értem hogy kell.