Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. június 04. - 22:48
de akkor látom semmiröl nem maradtam le
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. június 04. - 22:22
Ami ugye reagálás és érdeklõdés hiányában elmaradt. Mindenesetre söröztünk egy jót, és télleg ütõs a Jöööön a globááális felmelegedééés!!
Aktuális civil
Írta 2006. június 04. - 21:27
meg van ebc fékpofám is
keddtöl dolgozok
ma már kezdek ott tartani a tanulással hogy a még minek átlendül mostmár minekké
egyéb iránt ölni és gyereket kínozni van hangulatom
Lillát üdvözlöm,de nem megyek,mert rosszul vagyok az emberektöl.Nem tõletek,de nem megyek ki itthonrol.
Meg jó utat is kívánok Neki és Boldog szülinapot!
na csá
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. június 04. - 20:37
MEgkezdtem a tavaszi nagytakarítást a bringán:
teló átkenés, rugósag kiszerelés, forgópont ellenõrzés, és amit már évek óta nem tettem meg: a racsni kerekei közül kipucoltam a mocskot (fürészlappal ööö ).
Ákos, akkor holnap beugranék vmikor 4way,be levegõt pumpálni (felhivlak mikor felkeltem, és megbeszéljük), illetve azt ki kellen találnunk h miért nem tudom kivenni a csapágyat a hátsó 3szögbõl (egyik oldalon szépen forog, másikon már elég darabosan uh cserélni kellene).
EBC fékpofát most kin keresztül lehet venni ? Csak a nagytiszteletõ méltóság: G.U.M.I közbenjárásával? hátul már majdnem azzal a kis tartó pöcökkel fékezek, elõl meg ugynéz ki összekenõdött vmivel (lehet h ásványvíz és nyál maradványokkal kevert csapviz nem tesz jót neki ? ). most lepucoltam a tárcsát alaposan CIF-el, lemostam vizzel, és elõtte még megcsiszoltam. Gumi ultrát javasolt, de nem tért ki h milyen kiszerelésben. shit.
kokka: azt irtad nekem h lehet h lesz hétvégén ride, vagy hogy lehet hogy van kabát beszerzés kapcs ?
Márió: jó h mondtad ezt a bukó témát, belelkesültem ! vedd meg v segíts eladni, oks? feldobok egy hirdetést most.
Írta 2006. június 04. - 18:10
holnap megyünk valamit?
ja, ez állat:
http://www.autosolda...0&image_id=7642
Írta 2006. június 04. - 17:44
ilyen játékot akarok én is:
http://www.autosolda...8&image_id=3845
http://www.autosolda...8&image_id=7715
Írta 2006. június 04. - 13:39
Minden illetékest (aki ismeri a Lillát) meghívunk a ma este tartandó meglepetésszerû búcsú (elutazik Spanyolországba) és szülinapi partijára. Érkezés legkésõbb fél 8kor, de gyertek nyugodtan elõbb. A Lilla kb 8kor jön. Mindenki, akinek kedve és ideje van jöjjön. A parti jellege: éjfélig tartó (korán kelek és tanulok) baráti jäger és társai "délután".
Puszi (Zapatné)
Írta 2006. június 04. - 13:34
eléggé fáj a térdem, meg a hátam is kezd nem bírom a frontot.
errõl a Jenna Jameson-ról meg nem rossz képek vannak fönnt
kutyát próbáltuk elnevezni, már volt sok 5let, de eddig a gecire hallgatott
mehtnékem van
Írta 2006. június 04. - 12:15
Írta 2006. június 04. - 12:02
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. június 04. - 11:25
Írta 2006. június 04. - 10:29
Hûûû... Ma Villány... Akkor majd csak valamikor holnap valahogy. Ajjjajjj...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. június 04. - 03:16
mit ittá' ?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. június 04. - 02:53
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. június 03. - 21:32
GY GY Ufo,Papp,Pintér egy ernyõvel odbébb,eléggé elkent hangulatban...
holnapot meg még kitaláljuk
SW van állítólag a tvben
meg van uj ati driver
Írta 2006. június 03. - 21:27
Írta 2006. június 03. - 21:16
holnap vki vmikor nem akar egy saras tekerést? vagy akár egy elázást? mer én igen. mehetnékem van és nem érdekel az idõ.
Írta 2006. június 03. - 18:48
kokk mit kérsz a nyeregért?
Írta 2006. június 03. - 18:45
eh, ezt majdnem úgy olvastam, hogy melegbuliba
meglepibuliba!
én meg megyek a Csillagba kajálni. kövér leszek. mint egy gombolyag...
Írta 2006. június 03. - 18:38
Na lépek medencepartyra, meg meglepibuliba!