Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no akkor jó most értem haza voltam felétek de látom sötétség,meg semmi mozgás,aztán hazajöttem...
de akkor látom semmiröl nem maradtam le

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Lol, a Tomi megjelent rendes idõben, hogy õ jött a partira. :D
Ami ugye reagálás és érdeklõdés hiányában elmaradt. Mindenesetre söröztünk egy jót, és télleg ütõs a Jöööön a globááális felmelegedééés!! :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
oksa
meg van ebc fékpofám is

keddtöl dolgozok

ma már kezdek ott tartani a tanulással hogy a még minek átlendül mostmár minekké :D

egyéb iránt ölni és gyereket kínozni van hangulatom

Lillát üdvözlöm,de nem megyek,mert rosszul vagyok az emberektöl.Nem tõletek,de nem megyek ki itthonrol.
Meg jó utat is kívánok Neki és Boldog szülinapot!

na csá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
helló niggerek ! kegjavult a net.
MEgkezdtem a tavaszi nagytakarítást a bringán:
teló átkenés, rugósag kiszerelés, forgópont ellenõrzés, és amit már évek óta nem tettem meg: a racsni kerekei közül kipucoltam a mocskot (fürészlappal ööö ).

Ákos, akkor holnap beugranék vmikor 4way,be levegõt pumpálni (felhivlak mikor felkeltem, és megbeszéljük), illetve azt ki kellen találnunk h miért nem tudom kivenni a csapágyat a hátsó 3szögbõl (egyik oldalon szépen forog, másikon már elég darabosan uh cserélni kellene).

EBC fékpofát most kin keresztül lehet venni ? Csak a nagytiszteletõ méltóság: G.U.M.I közbenjárásával? hátul már majdnem azzal a kis tartó pöcökkel fékezek, elõl meg ugynéz ki összekenõdött vmivel (lehet h ásványvíz és nyál maradványokkal kevert csapviz nem tesz jót neki ? ). most lepucoltam a tárcsát alaposan CIF-el, lemostam vizzel, és elõtte még megcsiszoltam. Gumi ultrát javasolt, de nem tért ki h milyen kiszerelésben. shit.

kokka: azt irtad nekem h lehet h lesz hétvégén ride, vagy hogy lehet hogy van kabát beszerzés kapcs ?

Márió: jó h mondtad ezt a bukó témát, belelkesültem ! vedd meg v segíts eladni, oks? feldobok egy hirdetést most.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
milyen inaktív ma mindenki.
holnap megyünk valamit?

ja, ez állat:
http://www.autosolda...0&image_id=7642

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
:D
ilyen játékot akarok én is:
http://www.autosolda...8&image_id=3845
:D
http://www.autosolda...8&image_id=7715

Mildi

Mildi

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok Gengszterek!
Minden illetékest (aki ismeri a Lillát) meghívunk a ma este tartandó meglepetésszerû búcsú (elutazik Spanyolországba) és szülinapi partijára. Érkezés legkésõbb fél 8kor, de gyertek nyugodtan elõbb. A Lilla kb 8kor jön. Mindenki, akinek kedve és ideje van jöjjön. A parti jellege: éjfélig tartó (korán kelek és tanulok) baráti jäger és társai "délután".
Puszi (Zapatné)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én meg takarítok és beraktam a hátsó hangszórók madzagjait a díszléc mögé.

eléggé fáj a térdem, meg a hátam is kezd :( nem bírom a frontot.

errõl a Jenna Jameson-ról meg nem rossz képek vannak fönnt

kutyát próbáltuk elnevezni, már volt sok 5let, de eddig a gecire hallgatott :D

mehtnékem van

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én itt üldögélek a gép elõtt és grillezésrõl álmodozom...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na mi van? Mindenki templomban van, vagy csak otthon nézitek a Hitgyülit?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://matula.hu/ind...e&rel=45&id=549
nem tudom meik jobb :D

http://matula.hu/ind...e&rel=45&id=545

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe.. Hát ezt elszúrtam... Semmi vészeset, csak többet asszociáltam a kelleténél... :D

Hûûû... Ma Villány... Akkor majd csak valamikor holnap valahogy. Ajjjajjj... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nem zöld, fekete ;) :D

mit ittá' ?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
[zöld]jihááááá...!!![/zöld]

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hazaflé kik voltak az esõben a meki elõtt...
GY GY Ufo,Papp,Pintér egy ernyõvel odbébb,eléggé elkent hangulatban...

holnapot meg még kitaláljuk

SW van állítólag a tvben

meg van uj ati driver

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Ja bocsi hülyeséget mondtam csak a Tibi fogadott asszem a Vinczével, hogy össze tud-e hozni sok biciklis embert...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
üdv

holnap vki vmikor nem akar egy saras tekerést? vagy akár egy elázást? mer én igen. mehetnékem van és nem érdekel az idõ.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akkor mára semmi?

kokk mit kérsz a nyeregért?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

meglepibuliba! ;)

eh, ezt majdnem úgy olvastam, hogy melegbuliba :D

én meg megyek a Csillagba kajálni. kövér leszek. mint egy gombolyag...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sanszos. Atus úgis csini volt... :D

Na lépek medencepartyra, meg meglepibuliba! ;)