Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. June 10. - 13:35
Rizsföld eladó!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. June 10. - 13:24
egész jó volt spinnigen most duplát voltam,vége félé már azt hittem hogy leesett a lábom mag ha leszállok csk körbe fog forogni mint a macilacinak mikor fot a nacional par ragerje elöl
azán fönt azon a soron de jó volt!!!
meg Ákossal utána bedurvítottunk....
majd személyesen meésélünk,leírni nem lehet
Tibi,Shosh kiányzitt utközben
nova kit fölhívtunk
4körül még én kódorogtam
és NE FÉJJJÉ VAN KÚÚCSOM!!!!!!
az volt para hogy nem is volt,de ez az utcán derül ki...
sux
most meg tökj esik de jól esett mert kezdek kijózanodni mikor elkzedett kopogi a fejem az esõ...
sajtburger menyire jó volt,meg dantéba képnézés meg Zoli kereés,meg hogy csak kinézünk a tetõre,meg a csemegében a kopasz faszi aki a két canadien peoplenak hogy megörüln,meg a planet is durva volt a 3emberrel...
komoly esete volt!!!!
Lilla jóó utat!!
Gabesz Edina tök aranyos.Tomi Ági is az de para volt hogy elhagytunk néha 5-6embert Tibivle.
no piiisz
eszek valamit
átöltözök valmi száraz cucbba
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. June 10. - 12:08
Ugye mindenki hazakisért mindenkit, aztán maradtunk 3an, a Márió, én, meg a talált Sangria.
Szóval Pécs összes halott partyját végiglátogattuk külföldi túristaként, még A8-asunk is volt egy ideig a McDrivenál.
Bocs mindenkitõl az ebresztésért, de rámtört a zzzsssssssssssss
Aktuális civil
Posted 2006. June 10. - 02:39
Üdvözlégy
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 10. - 02:18
Magoo + nem cserélte ki a szobámba a kiégett égõt!!!
Most csak azért írok,mert ittam...
Jó éjt mindenkinek!
Ildi remélem jobban van
Tominé Ági
Posted 2006. June 09. - 22:55
Posted 2006. June 09. - 21:22
-Jó napot! Mennyibe kerül ez a szõnyeg?
ELADO: - Hat ha a simogatastól elfingotta magát, az árától be is szarik.
Posted 2006. June 09. - 18:20
fél kettõtõl ötig gokartot szereltünk, mer az 1iknek elszakadt a barántó madzagja. és mivel ezt faszom amerikaiak csinálták, a legbonyolultabb módon lehetett szétszedn. ülést, légszûrõt, kipufógót, tankot, sõt még a hengerfejfedelet is le kellett szedni. és persze amit 4 csavar fog az minimum két féle méret volt. ráadásul a legmegközelíthetetlenebb helyeken. böe
de péntek van
vasárnap vmi biringázás??
Posted 2006. June 09. - 15:53
Posted 2006. June 09. - 15:08
délután valaki egy kutyás túrát,aztán meg 8tol spinningre?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. June 09. - 14:00
úgy néz ki jövõ héten DREUX-ban leszek a csigazabálóknál.
Most találták ki 1-2 órája--fassza
Du. kerékpár v.ki?
KOKKK-Debrecenben állat csajok vannak, fog ám forogni a fejed és állni a ...villamoson HEHEHEHE
Posted 2006. June 09. - 11:30
Posted 2006. June 09. - 11:22
Hol van mindenki?! Csöpög az esõ! Mindenki üljön gép elé és várja az indulásomat!!!
És a met.hu már lassabban tölt be, mint az iwiw egy képet.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 09. - 09:40
Mindegy, pótlunk.
Nagyimnak meg szorítsatok, mert tegnap korházba került és holnap lesz 90 éves. Remélem kiengedik gyors, mert ezt jó lenne nem ott ünnepelnie...
Focit meg megnézem Debrecenbe, ha tudom. Csak van valahol kivetítõs-sörözõs hely.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. June 09. - 09:22
Megegyezünk szerintem!!
Asszonkának szörítani elmelt bioszon lessz ma!!
Várom a rugót....
Kissé unom már a várakozást!!
Mikor kezdõdik a foci?!
Már a NG is ezzel foglalkozik,szal nem lehet valmi szar dolog:D
Posted 2006. June 09. - 09:05
Ma kezdõdik a Focci VB! Este nem megyek sehova! MAx úszni, ha lesz rá lehetõségem!
Kokka:
Jó kis tekerés volt, csak én nem éreztem magam toppon, minden zavart, balfaszkodtam, stb. De hát iylen is kell... Majd a mai nagyon nagyon durva lesz!
Városba nem mentem, volt itthon kis fennforgás, meg egyébként nagyon nem vagyok kibékülve ezzel az egész városszervezéssel-rendezéssel. Ezt nem tudom hogy gondolták... A POSZT megnyitó elõtt 1 órával még lapátolják a homokot a parasztok a Meki elõtt, és olyan csálén rakják vissza a térköveket, hogy PG örülne neki, ha jöhetne rajtuk egyet a Demo-val... Aki ezt az egészet kitalálta/megszervezte, az egy barom.
Tibi:
Király vagy, de eccer keressük meg azt azt utat! Nemigaz, hogy elveszett!
Na jó csapatépítést mindenkinek, Kokknak jó utat!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. June 09. - 08:55
Ma kerékpár? Természetesen normális idõben--ne gyertek nekem azzal, hogy akkor 14:00-kor, mert felfõ az agyvizem!!!! Van még sár?
Jó utat az utazóknak és boldogat a boldogoknak!
Hülye focisták!
Posted 2006. June 09. - 08:48
tomi,nincs véletlen mégegy a 6230as gyári hedszetjéböl?
megvenném azonnal
kutya szétrágota mind a 3at ami volt itthon
Mennyiert? :-)
Posted 2006. June 09. - 08:15
Fura volt ez a tegnap este. Fura az egész tér. De legalább van...
Vazz, nekem is kéne cuccolnom. Még nem pakoltam be semmit. Nem nagyon van kedvem menni. De majd csak mgjön!
Posted 2006. June 09. - 07:50
Csupán az zavar, hogy valaki mondjuk pénzt ad érte, más meg eléggé el nem ítélhetõ módon megszerzi elõtte és veri rá a nyálát. És mivel egy ilyen kis pitiáner tolvaj országban élek, ezért simán el tudom képzelni, hogy már egy hete megkaptam volna, ha valami kis pöcs le nem nyúlja a postán.
És ezt egész addig hinni fogom, amíg meg nem kapom a sajátom. És addig mindenkit utálni fogok, aki elõttem látta a DVD-t.
Na bepakolom a söröket, szalonnát, kolbászt, és várom a kocsit...