Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Csak nem a kutyáknál láttad;)?

Jól van, alakul ez:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Mettyú: elnézel felém, de emgismerni mán' nem ismersz meg banyek? Vagy csak mer nõvel voltál, mi... szégyen a pofám :D (~2kor plázánál)

Patyó: Te meg a vásárban sétáltál el elöttem, pedig, ha idõben kiszúrlak, akkor mutatok pár dolgot ami megkavarja a fejed :D (asszem vevõ vagy az efféle hülyeségekre)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hello Gecoszok!

Sorry a tegnapi távolmaradásért, de tegnap egy igazi ráklett-fogyasztásos estén vettünk részt a Tábor uccában! Füller ezredes hazaköltözött, és hamisítatlan francia grill estet szervezett, amit nem lehetett lemondani!

Szeretne venni kerékpárt, Kona-t, valami AllMountain össztelóst, szal ha van valami pálya, vagy tapasztalat, vagy tudtok valami jó vételt, azt szívesen vesszük!

Ma elmentünk csajommal Zárkába hajcsatot venni, mert abban van olyan rugó, ami szükséges a triatln kormányon újjáélesztéséhez! Evics és trialos UFo-ék nyomulnak az Árkád szívében! Vicces volt, de ügyesek!

Na píxxx!

Ma estefelé egy tekerés? Bár még lehet, hogy olajat cserélek, és generálozok egyet, de addig még végezhetek is! Mennyi "Kedves" nyomul már a fórumon! Welkám!

Tékker és pocskolás!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jha de szerintem mondtam pénteken,még le is vittem hogy megmutatom

vah épp rdõbyt meg reluxát szerelek...
nem kedves meló,kb polipnakk éne lenni ehez

Wuff jó arc volt és kiirt egy csomo boom da bip mixtépet:D
ujraélem fiatalásogm!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Jejjjj! Tök jó, állítólag benne vagyok a BikeMag-ben, ahogy Szekszárdon ugrom le valamelyik nagyobbat!! Holnap megyek és megveszem! Feltöltött kép

The life is short, ride more!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ááá háttal a monitornak!!!

úgy valahogy :-)

késõdélután lettem onlájn, átfutottam a topicot, még elöször akartam is kérdezni ki is az a Nyuszóka (mostmár leesett asszem), de a piros felirat mintha nem lett volna ott még akkor amikor olvastam :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ááá háttal a monitornak!!!

finom lett a rántotta?

holnap ismét megpróbálkozunk a sorral?
csak okosan a borral! :)

no lassan álmatlanásg leszek
de megpróbálok lefexeni

bazz most perste tele volt a város meg a plenet is fulos szégyennélküli csajokkal :D
eviccsel csak lestünk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én vaksi..... :-/
most látom csak mibõl maradtam ki.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no jó volt ez a képnézegets

álom szép tájakon tekersz kisfaszom!!!hát lefostuk a bokánk tényleg!!
jó érzés hoyg gondoltál ránk a videjóval!!
azt a csirke jelmezt nem tudnád hazacsempézni??szénné röhögtünk magunkat rajta!!
piisz

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na megkajálok aztán jövök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
juuj késöbb ne mlenne jó?
holnap mondjuk
én még kissé kába vagyok

vot az árkádban trial meg bmx bemutató,eviccse taláékoztunk az elbb

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Adjistem! Meggyüttem. Ki vagyok tréningezve rendesen. Bebasztunk este mink is mint állat. Reggel láttam csak, hogy Ákos keresett, este mondjuk én meg felhívtam Kokkk-ot, hogy eldöntsön egy vitát a Cuvee-rõl :D
Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
De mit lehet belerakni egy borba, hogy ilyen lesz?
Szakértõ sajna távol.

Aktuális civil

Nyuszóka

Nyuszóka

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hát igen!
Tegnap hazafelé nekem is rákellett jönnöm, hogy a bor nem volt teljesen tiszta és , hogy a cigánypecsenyében több volt a hagyma, mint a husi, dehát ez van!!!! Azért köszi Tibi :) A ma reggelt sikeresen átvészeltem én is, de még mindig nem vagyok a helyzet magaslatán, azt hiszem!!

Ma este 8 Ákoséknál képnézegetés (Gábor képeibõl)!Akinek van kedve az jöjjön!

Kuszi

Kuszi

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Ildi! Nem találkoztunk. 1 fele botlottam bele a dáridózós társaságba,és õk mesélték,hogy rosszul vagy...
Tomi szomorú a csapágyépítõtréningen,mert elfogyott a söre...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Igen, jó lett volna hátrafelé repülni valahonnan kifelé, röhögve..
A Kájránó az pont alkalmas lett volna erre. Bár ha ott is annyian voltak, mint máshol...

A házak falában azok a ráccsal védett csövek hova vezetnek vajon?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ugye
nekem is amit a Zedni adott,abbol a két pohárbol full jókedvû lettem
no jó volt

kár hogy a kájránót kihagytuk :D
pedig vágytam arra hogy valahonnan ugy istenigazábol kivágjanak

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mondjuk az a bor tényleg fura volt picit, mert pár pohár eléggé gallyra csapott mindenkit.
Legközelebb is ott iszunk. :D

(meg jó két, egymás melletti géprõl a fórumon keresztül kommunikálni. :) )

Aktuális civil

Mildi

Mildi

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!

Azt történt, hogy azon kívül, hogy megittam kb 6dl bort, nem sok mindenre emlékszem. A durva az, hogy csak ennyit ittam. Nem tudom mi volt a borban, de még sosem volt olyan, hogy ne emlékeznék arra, hogy mit csináltam (még elmesélés után sem). Ráadásul egyik percrõl a másikra történt, úgyhogy meg sem tudtam akadályozni. :chin:
Na mindegy! Most egy ideig megint nem iszom.
Kösz Kuszi, már jól vagyok! Találkoztunk tegnap?:confused:
Szép napot mindenkinek!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nálunk meg az utca tele van azzal aszotykal amit lehzot a hegyrol a víz
peti nagoyn élvezni a vízben trappolást,meg a hullámok ahogy tarajosak lesznek azt aranyos ahogy követi meg pocskolja

most kissé szerényebb tegnap Gyuricáékkal voltunk kutyázni aztán nekik egy doberman,meg egy Staddrorsie? terrierjük van hát nem épp egy téma a Petivel,vioszn ugye a foxim eléggé extrorientált,de a dobermanm nem nagoyn tolerálta,aztán amjdnem kinyírta a Petit,de nem volt nagy gáz...jobban megijedtünk miont amekkora baj lett.

no megyk meccsetnézni de elõtte forma1et :D