Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. június 11. - 19:40
Jól van, alakul ez:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. június 11. - 14:42
Patyó: Te meg a vásárban sétáltál el elöttem, pedig, ha idõben kiszúrlak, akkor mutatok pár dolgot ami megkavarja a fejed (asszem vevõ vagy az efféle hülyeségekre)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. június 11. - 14:15
Sorry a tegnapi távolmaradásért, de tegnap egy igazi ráklett-fogyasztásos estén vettünk részt a Tábor uccában! Füller ezredes hazaköltözött, és hamisítatlan francia grill estet szervezett, amit nem lehetett lemondani!
Szeretne venni kerékpárt, Kona-t, valami AllMountain össztelóst, szal ha van valami pálya, vagy tapasztalat, vagy tudtok valami jó vételt, azt szívesen vesszük!
Ma elmentünk csajommal Zárkába hajcsatot venni, mert abban van olyan rugó, ami szükséges a triatln kormányon újjáélesztéséhez! Evics és trialos UFo-ék nyomulnak az Árkád szívében! Vicces volt, de ügyesek!
Na píxxx!
Ma estefelé egy tekerés? Bár még lehet, hogy olajat cserélek, és generálozok egyet, de addig még végezhetek is! Mennyi "Kedves" nyomul már a fórumon! Welkám!
Tékker és pocskolás!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. június 11. - 13:02
vah épp rdõbyt meg reluxát szerelek...
nem kedves meló,kb polipnakk éne lenni ehez
Wuff jó arc volt és kiirt egy csomo boom da bip mixtépet:D
ujraélem fiatalásogm!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. június 11. - 11:03
The life is short, ride more!
Írta 2006. június 11. - 02:00
ááá háttal a monitornak!!!
úgy valahogy :-)
késõdélután lettem onlájn, átfutottam a topicot, még elöször akartam is kérdezni ki is az a Nyuszóka (mostmár leesett asszem), de a piros felirat mintha nem lett volna ott még akkor amikor olvastam
Írta 2006. június 11. - 01:29
finom lett a rántotta?
holnap ismét megpróbálkozunk a sorral?
csak okosan a borral!
no lassan álmatlanásg leszek
de megpróbálok lefexeni
bazz most perste tele volt a város meg a plenet is fulos szégyennélküli csajokkal
eviccsel csak lestünk
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. június 11. - 01:24
most látom csak mibõl maradtam ki.
Írta 2006. június 11. - 01:21
álom szép tájakon tekersz kisfaszom!!!hát lefostuk a bokánk tényleg!!
jó érzés hoyg gondoltál ránk a videjóval!!
azt a csirke jelmezt nem tudnád hazacsempézni??szénné röhögtünk magunkat rajta!!
piisz
Írta 2006. június 10. - 20:16
Írta 2006. június 10. - 19:40
holnap mondjuk
én még kissé kába vagyok
vot az árkádban trial meg bmx bemutató,eviccse taláékoztunk az elbb
Írta 2006. június 10. - 17:36
Na mindegy.
Írta 2006. június 10. - 15:12
Szakértõ sajna távol.
Aktuális civil
Írta 2006. június 10. - 15:09
Tegnap hazafelé nekem is rákellett jönnöm, hogy a bor nem volt teljesen tiszta és , hogy a cigánypecsenyében több volt a hagyma, mint a husi, dehát ez van!!!! Azért köszi Tibi A ma reggelt sikeresen átvészeltem én is, de még mindig nem vagyok a helyzet magaslatán, azt hiszem!!
Ma este 8 Ákoséknál képnézegetés (Gábor képeibõl)!Akinek van kedve az jöjjön!
Írta 2006. június 10. - 14:22
Tomi szomorú a csapágyépítõtréningen,mert elfogyott a söre...
Írta 2006. június 10. - 14:18
A Kájránó az pont alkalmas lett volna erre. Bár ha ott is annyian voltak, mint máshol...
A házak falában azok a ráccsal védett csövek hova vezetnek vajon?
Aktuális civil
Írta 2006. június 10. - 14:07
nekem is amit a Zedni adott,abbol a két pohárbol full jókedvû lettem
no jó volt
kár hogy a kájránót kihagytuk
pedig vágytam arra hogy valahonnan ugy istenigazábol kivágjanak
Írta 2006. június 10. - 14:01
Legközelebb is ott iszunk.
(meg jó két, egymás melletti géprõl a fórumon keresztül kommunikálni. )
Aktuális civil
Írta 2006. június 10. - 13:59
Azt történt, hogy azon kívül, hogy megittam kb 6dl bort, nem sok mindenre emlékszem. A durva az, hogy csak ennyit ittam. Nem tudom mi volt a borban, de még sosem volt olyan, hogy ne emlékeznék arra, hogy mit csináltam (még elmesélés után sem). Ráadásul egyik percrõl a másikra történt, úgyhogy meg sem tudtam akadályozni. :chin:
Na mindegy! Most egy ideig megint nem iszom.
Kösz Kuszi, már jól vagyok! Találkoztunk tegnap?:confused:
Szép napot mindenkinek!
Írta 2006. június 10. - 13:51
peti nagoyn élvezni a vízben trappolást,meg a hullámok ahogy tarajosak lesznek azt aranyos ahogy követi meg pocskolja
most kissé szerényebb tegnap Gyuricáékkal voltunk kutyázni aztán nekik egy doberman,meg egy Staddrorsie? terrierjük van hát nem épp egy téma a Petivel,vioszn ugye a foxim eléggé extrorientált,de a dobermanm nem nagoyn tolerálta,aztán amjdnem kinyírta a Petit,de nem volt nagy gáz...jobban megijedtünk miont amekkora baj lett.
no megyk meccsetnézni de elõtte forma1et