Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezt már szeretem.... :) De most _meg_kell_adnom_a_söröket_ ! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én is olyat értettem a 'túra' szó alatt, hogy felfelé vhogy, lefelé minél gyorsabban! :) tehát Kokk, sztem tudunk közös nevezõre jutni

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én edzegetõs-rombolósra gondoltam, nem túrára, de majd kitaláljuk...

S: vááá... Salit akarok!!! :D

Tibur mikor jön haza?

Eisteinhal! Add oda az infrát pls!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo, ti nyitottak lennétek egy tekerõs megmozdulásra?

Dalmának még mindig csak a Supreme van (ami nem az a kimondott túragép), nekem meg még mindig nincs 600as rugóm :(

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
No, madárcsicsergéses jóreggelt minden focirajongó exbicajosnak és továbbra is tekerõnek!

Brazil-Horvát fosti meccs volt, a kiszolgálás meg lassú, mert a pincérek is a meccset nézték. Na, nem baj, lesz ez még ígyse, majd kiszolgálom magamat a frissen vásárolt IKEAs székemben üldögélve! Végre eltûnt a gumimatrac a szoba sarkából, így már 27%-ban berendezettnek minõsül a nappalim, már alig egy-két apróság hibádzik, pl. szekrény, kanapé, asztal, tvállvány (normális tv-vel)... röpke 1-2 év, és kész is lesz. Viszont ez továbbra is azt jelenti, hogy van hely a bicajoknak, ha épp erre támad kedvetek tekerni egyet a hegyen!

Már csak 3at kell aludni és megyek fel a Lapisra, vagy le Orfûre vagy mittomén merre, tervezzünk egy hosszabb túrát!

Zsolo, ti nyitottak lennétek egy tekerõs megmozdulásra?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Reggelt!

Shoshi, a mai tekerés veszélyben, lett sok dolog, de még nem tudok pontosat mondani. Viszon mivel tegnap nagyon siettem és nem kaptam a saliból, ma mindenképp meg kell kóstolnom!!! :D

Nem para, a vésés kicsit lefárasztotta a karomat, odavan kicsit, és ma még úszni is megyek:D.

Hát a salit egyelõre buktad! Tegnap nem kellett, ma meg már nem lesz! Bár lehet, hogy marad még két szem cseresznye:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Shoshi, a mai tekerés veszélyben, lett sok dolog, de még nem tudok pontosat mondani. Viszon mivel tegnap nagyon siettem és nem kaptam a saliból, ma mindenképp meg kell kóstolnom!!! :D

Brazilokat én is megnéztem, de nagyon kicsinálta a kis lelkem... NEm bírom én idegekkel ezt a focit. Túl izgalmas...

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Mario, elhoztam vegre a cuccot, ha lesz Tomi ma akkor tovabbitom.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nah, királyság! Majd megyünk rajta pár rohadtat:D!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Árpádtetõ sokadik rész...

Június 26-án lesz újabb találkozó az Erdészet vezetõivel a Parkban. Egyenlõre 1db OX pálya készült Zerge útmutatása alapján...

A Park elvileg július közepén nyit.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt Küllõanyák!

ebbe mi az újdonság? ;)

Biztos kitörölte a csipát a szemébõl, miután kikapcsolták a poreszcsennelt!?

Márió, akkor mennyé már csajok után szaladgáljááá, ne ilyen kütyük után!

Focci nem volt szar, legalábbis a brazilok nagyon tudnak. És olyan gyümölcssalit csináltunk, hogy váááá... A ShitKing egész reggel dolgozott:D!

Ja és nagyon köszönöm annak, aki a zabpelyhes ipari kiszerelésû müzlibe valami buli alkalmával kis feketeborsot szórt! Nagyon ízletes lett! Ezúton üzenem, hogy mostantól senkinek a háztartása sincs biztonságban:afro:!

Na píxxx! Ma van valami Besh-O-Drom koncert a Tettyén, asszem fizetõs!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

tele jó nõvel a város,nem tudom tudjátok-e!?!?!?!?!?

ebbe mi az újdonság? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
focitomi,hedszetet Alfda nemadta neked?
hónap lemennék érte...

AW,pöcsagyerek szal mehet én föl...
fuck

tele jó nõvel a város,nem tudom tudjátok-e!?!?!?!?!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Miért, milyen magyar ember vagy te, hogy nem nézed? Én is csak azért írok, mert most nincs éppen. De mindjárt megnézem a visszajátszást... mindenesetre a franciák kurvaszarok, az afrikaiak gecik, az csehek faszák, a többiek meg elmehetnek tobagóra
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Már ahhoz is lusták vagytok, hogy ideírjatok... :) Ennyire leköt titeket a foci?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk bszjb, ne offolj, te genya :D nade ötletet támogatom, hogy elemózsiás túrát csináljunk! Messzi-messzi galaxisba, hol a tenger is hupikék, ott kell durvulni a lejtõkön!

Na.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Egyre többen OFFolnak... A végén még úgy érzem magam, mintha bringás fórumon lennék. :D Szombat elvileg sima ügy. És mivel sok szabadidõnk lesz, kénemenni messzebbi pályára edzõset. Hogy menni szakaszokat, meg gyakorolni, meg vinni kaját-piát, meg ilyesmit.

Zsoloházaspár pedig adjon néha életjelet! Eltûnteknek lettek nyilvánítva... :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szombaton mennék!!! Már csak 4et kell aludni!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Noormáál! Csak azt nem vágom, hogy egy mez és egy széldzseki alatt hogyan lett sáros a köldököm:afro:? Biztos, hogy nem tegnap lett olyan:D!

Valszeg holnap is megyünk, jöjjön aki tud!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Yippp!!! Ez kell nekem! ;) Én kössz, hogy jöttél! Jó vését!

Na, mostantól ON! :D