Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Megyek rohanok mindenfelé, mert sok az ügyezés mára! Végre jó idõ van, és fassza ez a nyár! Csak bekenem magam Hawaiian Tropic-kal, és áhhhh... nagyon kemény!

Tegnap begurultunk Kedvesemmel a Séta térre, és kb. másfél órán keresztül indultunk haza:D! Még Kispálra is elnéztünk, hátha találkozunk Tomyékkal, de semmi!

Ma asszem futást nyomatok, de holnap talán kellene nyomni egy kora délutáni, esti tekerést! MA úszni valaki? Asszem fél hét-hét körül megyek az Egyetemre!

Na jó izzadást mindenkinek!

Akinek nem inge, ne vegye magára!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Ha mar autosodunk, elegge jo lenne es parkolni is tudnek vele:

http://atsearch.auto...200623238490168

http://pictures.auto...ia?id=330733002

http://atsearch.auto...200624239269607

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
jajj, leégtem a napon :D
de már nem kell szarnom, és tiszta is vagyok.
Buzipest egy szar hely.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
jajj, most értem haza.
jajj, egész nap söröztem.
jajj, majdnem énekeltünk is.
jajj, lekéstem a kispált, meg mindent.
jajj, mindjárt itt a hétvége, és engem is hívtak konatalálkozóra, de nem megyek.
jajj, most mindjárt összszarom magam.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

de ha nekem vmi ilyen kaliberû autó kéne akkor ilyet vennék:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280

hát nem mondom...

rossz ízlésed van ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Nem érekel esetleg valakit?

engem elérsz msn-en :D

de ha nekem vmi ilyen kaliberû autó kéne akkor ilyet vennék:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hamár autósodik a topic..

http://www.hasznalta...creenwidth=1024

Nem érdekel esetleg valakit? ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

médiára nagyon sokan panaszkodnak a garancia miatt. és szerintem az egyik legmocskosabb üzletlánc. van egy pár akciós áru, ami nem drága, de minden más iszonyat drága. pl tavalyelõtt szeptemberbe kinéztem magamnak egy tv-t. metroba 45ezer médiába 60ezer volt ugyanaz a tv!!! pedig ugyan az a száma volt mindkettõnek. ja meg a genius 5.1 fadobozos hangfalakat sokáig 39990ér dobták. én akkor keresztapámtól vettem számlával 27ezerér!! szal ott ne v1etek semmit.

bazz, mentem ma kocsival, bementem 1 újhegyi mellékutcába, román faszi egy udvarból balról kikanyarodik elém passattal. megállok kb 15m-el elõtte, várom, hogy odébbálljon, aztán kis tolatgatás után megállt, én + gondoltam elmegyek mellette, erre elkezd tolatni (kinnt meg navigálták) , megin megállok ekkor kb 5m-re mögötte álltam az út jobb szélén, õ meg nekitolatott egy villanyoszlopnak. erre elkezdek engem cseszegetni, hogy most miattam mentek neki az oszlopnak...ehhh...na az ilyeneknek találták ki a tolatóradaros smartot.

??? Ez eleg jo lehetett... Meg te vagy a hibas...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Hihetletn parszt módon a székében netezve fetrengve beszélt,aztán szóltunk hogy szedje már magát össze,akkor egy fokkal jobb lett,de így is üti a hét tahója szintet.
Kíváncsi leszek mi lessz belõle,egyböl fejcserélvel riasztgattak ami 10-15forintért csinálnak.Médiamrkt meg köcsög,mert nem cserélték ki 3napon belül.Az õ referencia cdjüket vitte,az itthoni összeset írott,bóti,mp3 mind kis szüneteket tarva játsza le.
Mindezt egy 26e forintis termék produkálja...

médiára nagyon sokan panaszkodnak a garancia miatt. és szerintem az egyik legmocskosabb üzletlánc. van egy pár akciós áru, ami nem drága, de minden más iszonyat drága. pl tavalyelõtt szeptemberbe kinéztem magamnak egy tv-t. metroba 45ezer médiába 60ezer volt ugyanaz a tv!!! pedig ugyan az a száma volt mindkettõnek. ja meg a genius 5.1 fadobozos hangfalakat sokáig 39990ér dobták. én akkor keresztapámtól vettem számlával 27ezerér!! szal ott ne v1etek semmit.

bazz, mentem ma kocsival, bementem 1 újhegyi mellékutcába, román faszi egy udvarból balról kikanyarodik elém passattal. megállok kb 15m-el elõtte, várom, hogy odébbálljon, aztán kis tolatgatás után megállt, én + gondoltam elmegyek mellette, erre elkezd tolatni (kinnt meg navigálták) , megin megállok ekkor kb 5m-re mögötte álltam az út jobb szélén, õ meg nekitolatott egy villanyoszlopnak. erre elkezdek engem cseszegetni, hogy most miattam mentek neki az oszlopnak...ehhh...na az ilyeneknek találták ki a tolatóradaros smartot.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én a helyedben felejteném ezeket az alkoholos dolgokat! Egy szemüveget sem törlnék velük, max a dioptriást!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
köszi a szemcse tippeket!

iylen szemüvegtörlõ kendõcskéknek van értelme? (valami alkohollal átitatott bassz.) (mer ugye menetközben nincs langyos víz?! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én most hegy...

Este meg Kispál! :D

És leégett a hátam.
És fáradt is vagyok.
És beolajoztam a láncom.
ÉS vltak ma jó kis csajok, olyanok, akik nekünk is tetszettek. Tibur meg egyenesen kikészült volna tõlük... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
bassszus este lessz kispál

meniyt mászkáltunk ma a felujítás miatt.
betonosokhoz fél köbméter betont pluszba,törmeléket lerakni,bár ott kedves volt a néni:D
Csomo jó cuccot ösze lehet ott szedni,csak menni kellet.
Beadtam a diszkmenem szervízbe,két ekkora faszt mint ott a szerelõ meg az "eladó".Zsolnay Vili 84 szám alatt.
Hihetletn parszt módon a székében netezve fetrengve beszélt,aztán szóltunk hogy szedje már magát össze,akkor egy fokkal jobb lett,de így is üti a hét tahója szintet.
Kíváncsi leszek mi lessz belõle,egyböl fejcserélvel riasztgattak ami 10-15forintért csinálnak.Médiamrkt meg köcsög,mert nem cserélték ki 3napon belül.Az õ referencia cdjüket vitte,az itthoni összeset írott,bóti,mp3 mind kis szüneteket tarva játsza le.
Mindezt egy 26e forintis termék produkálja...

DÉlután erdõs csavargás?kutyával jönnék!

Hétvégén tekerünk ha holnap nem siklik ki a vonatunk!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én oda lehet, hogy mennék, vagy lenéznék, vagy mittom én... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Jihhhhiiiiiiii

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Hétvége sztornó!
Balatonfüred, Kona találkozó...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

huh

most értem haza,Shoshfirm olyan hatással vota rám aamikor mesélte miet csapattak hogy elmentem esti tekerni.
igaz csk betotn de jó volt.edzésnek.Tomifociék felé voltam meg remeterét felé,meg pár (asszem)intervallt is belenyomatam.jól esett.szép a város ilynekor

föltettem a hedszetet(köszi Alfa!!)teleraktam a telefont boom da bip,punnany meg pár pörgetõs zenével azt hadszóljon

bazz most toltak egy csajt bevásárlókocsiban végig az utcánkon ordibálva...
Peti bekatant a hangjátol :D

no ha midne jól megy a hétvégén már bicózom :D

Pedig nem gondoltam volna a nagy spinning edzés után! Valószínûbbnek tartottam, hogy ráugrassz valami kiöltözött, divatbemutatós csajra a Barbakán kertben, és erõszakkal szorongatod reggelig:D!

Langyos szappanos vízzel mosd le, aztán öblítés, majd szárazratörlés a kendõvel. A kendõt idõnként ugyanígy mosd ki!

Kb. ennyi ötletem van. Meg felkelés után mosd le az éjszakai ránctalanító krémet a szemedrõl, mert az csúnyán össze tudja kenni!

Most esett le, hogy asszem még garanciális a 256-os kártyám! Azért furcsa, hogy a gépem olvassa és kezeli, de a fényképezõk nem ismerik....

Na megyek országútizom!

Jó lenne már egy késõ délutáni tekerés is, de úgy tûnik vasárnap elõtt nem lesz belõle semmi sem!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
jóreggelt ma is.

Még 2t kell aludni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Tekerjetek, ha tudtok! Meg majd ha ráérek és végzünk, én is akarok!

Dalma 6 után végez, utána hegy?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon faszás jó reggelt! ;)

Hát nem kicsit vagyok fáradt, de süt a nap, szép az élet, és bár melóznom kell, de azért mindig van minek örülni... (Jelenleg egyet sem tudok mondani.) :D Na mindegy! Tekerjetek, ha tudtok! Meg majd ha ráérek és végzünk, én is akarok!