Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, egy búvárbögöllyel én is találkoztam a strandon!

És "Jacques-Yves Cousteau" vagy "Jean-Michael Cousteau" szigorúan! Kiskoromban "merültem" palackkal az otthoni fürdõkádban:D! Egyik barátunk az MHSZ-nél volt búvár és elhozta a palackot, leállította a fürdõkád mellé, émmeg a számban a csutorával pancsoltam a 40 cm-es vízben! Kiskoromban búvár akartam lenni, csak sajnos továbbtanultam...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóreggelt

faszásan elvltam net nélkül,nem is ártott..

segítsetek,kellene nets csomagot váltani,t online-nál.
jelenleg ez van: sebesség: 2048/192 kbit/s
e-mail: 5db (100 MB/db)
webtárhely: 50 MB
De úgy érzem nem használjuk ki,ráadásul a havi költsége is sok.
Szal az lenne a kérdés hogy kb mi az a sebesség amivel már el lehet netezni.Filmet nem nézek neten,nagyon töltögetni sem szoktam...

tegnap voltunk árkádban meccset nézni,aztán pont le lettem fényképezve hogy két csaj között fexem a babzsák fotelekben :D
magyarázkodhatok...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rossz helyen voltatok... ;)

Vazz, kicsit rámkattant a családom. :( Ma Villányba kell mennem segíteni, holnap Kiskõrösre kocsit elhozni, pénteken Ceglédre valami yacht clubbos bulira, szombaton meg Pestre, mittom én miért. Na mindegy, majd csak lesz valami jó is benne... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

senki sem megy pestrõl pécsre a héten?:)

Jóreggelt!! Neked is rugó kell, MI?! :clap:

Tommydny--majd ha olyan átlászó lesz a tó mint a linkedben, akkor lesz értelme--addig is a CUSTOU(?) kapitány tudott volna segíteni, Isten nyugosztalja az öreget, meg a kulcsomat is.--hogy hány ezer sorozatját megnéztük teeee...Feltöltött kép

És üdv a tavi böglyöknek is

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mindenkinek szép napot, akit érdekel:D!

Alig aludtam vaalmit. Fújt a szél, basztatta a tetõtéri ablakokat, azokkkal szarakodtam, redõnnyel szarakodtam... áááááá... Álmos vagyok!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Úgy néz ki, hogy szombaton megyek Pécsrõl PEstre. Ergo valamikor vissza is kell jönnöm... :) De semmi konkrétat nem tudok. Írd, hogy mi van és mondom, hogy összetud-e jönni, vagy sem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
senki sem megy pestrõl pécsre a héten?:)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
csö

voltunk csajommal sétatéren és annyira leizzadtam este 10kor... nekem már sok ez az meleg, 25 fok bõven elég. hajnali tekerés a legtutibb meg hidegvizes zuhany utána.

vazz, nem bírom, veszek egy pick up-ot, platóba tófólia, azt telenyesem vízzel beállok a fa alá, sör a kézbe és kész. persze mindezt Jakabhegyen, mert amikor már lehûltem lecsapatok Remeterétig, vagy Tecáig egy sörre aztán vissza a vízbe. az lenne a nagy királyság :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tibinek. A külcskeresõ kisködmön felhúzása helyett, javaslom a búvárkodást ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Iszogatós az tetszik, köszi szépen :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerda este például Someday Baby koncert lesz fél9tõl
Utána még elég sokáig el lehet a soron iszogatni....
Szerdán a Sörházban ilyen disco van
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ja, valószínüleg még ki is számolták, hogy minden napra egy ökör, személyzettel, gázzal mennyibe kerül. Aztán megnézték mennyit nyertek az EU-tól, és rendelt mindenki új autót...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
http://index.hu/kult...ol/pecs20100627

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na meggyüttem. Ez kurrva meleg volt, de nagyon jólesett!

Tomy:
Olyan karcsú vagy még mindig, hogy alig láttalak a sövény mögött:D!

Zsolo:
Ez gusztustalan! Ilyen rondát még nem láttam! Hogy bírod ki:D? Télleg elkellene belé egy rugó!
Jártam felétek, integettem is, de sajnos sietnem kellett, így nem tudtam személyesen átadni jókívánságaimat a BuciBokának! Szal ezúton jobbulást!

Jah! Ranger! Ha e hét szerdáról van szó, akkor Séta téren csorgasd a nyálad sokáig, van kaja, pia, dámafelvonulás! Éjféltõl meg Kokk az illetékes:D! Gondolom Sörház biztos van, és közel is van a belvároshoz!

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Háj srácok!
Valaki tudna ajánlani pécsett valami jó kis pizzeriat, illetve ötlet, hogy szerda este hova lehetne elmenni lazulni picit? Tuctuct mellõzzük :) Köszi

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Zsolo: WTF is this ?!?!?!?!?!?!?!!?!?!
Mer a képet látom, de EZ MI?

Csípés...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Zsolo: WTF is this ?!?!?!?!?!?!?!!?!?!
Mer a képet látom, de EZ MI?

Tibur, Kocka, mindenki: részünkrõl okéj, két hely foglalt.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Zsollo--akkor lohadást (nem rohadást) a lábadnak, gondolom te jól vagy.

Kokk--strandidõben kizárt

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azt hiszem giganagyot aludtam... De most jól vagyok.

Ma nem volt tervben, de lehet, hogy én is leugrom, mert ezt nem lehet elvidselni, olyan meleg van. Este meg kéne valami. Városbanökörködõsbringázni...! :D

Tibur: mikor érsz rá?

Meg kutyázhatunk is! Azért ha ilyen 7 körül ellépünk, az már annyira nem vészes! És a Rókus kutyafiuttató mindenkinek elérhetõ távolságban van...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mi van a lábaddal? Mi csípett meg?

Zsolo--mai vérszúnyog?

http://dalmamag.hu/a...6/27/labjegyzet

Rugó meg legyen már, mert lassan vége a szezonnak és csak Dalma ment azzal a monstrummal!

Nálad jobban csak én szeretném, de sajnos várni kell.