Az enyémbe szépen vázon belül el van vezetve a bovden nagy része, de a hátsó háromszögön azért hozzáér a festéshez, és le is koptatja. És le is szarom, nem kiállításra tartok biciklit.
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2015. április 17. - 14:30
Írta 2015. április 17. - 13:07
Akkor is ott fog zizegni. 1 szezon alatt megkoptatja a festést. Az enduron van rendes elvezetés,de a fólia alatta már matt...
akkor kár kimenni vele a szobából, nem?
Esetleg egy 50mm stucni nem kallódik valakinél?
Attus, van 27,5ös belső a hervisbe
albertfish módosította - 2015. április 17. - 13:08
- Shoshi kedveli ezt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2015. április 17. - 13:00
Akkor is ott fog zizegni. 1 szezon alatt megkoptatja a festést. Az enduron van rendes elvezetés,de a fólia alatta már matt...
Írta 2015. április 17. - 12:50
Ne gányolj!
szerintem azért az a sznobéria elképesztő magas foka, hogy ha egy bovdenházat a másikhoz nem tudunk rögzíteni, mert a vázon nincs rá vezetőszem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2015. április 17. - 12:39
nyeregcsőbilincs ami eleve ilyenhez van, illetve hozácsapod bármelyik arra menő bovdenházhoz?
Ne gányolj!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2015. április 17. - 12:22
A náthás gecivel telibekúrt szájbalökött kibaszott életbe, ennyi artikulálatlanul üvöltő csecsemő nincs is a kurva világon!
GOING POSTAL (soon)
- Shoshi kedveli ezt
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2015. április 17. - 11:51
stealth kell. nem miattam, a váz miatt. a mostanit is használnám, de a vázon kívül nincsenek szemek az elvezetéshez, ragasztani meg picit gány volna.
nyeregcsőbilincs ami eleve ilyenhez van, illetve hozácsapod bármelyik arra menő bovdenházhoz?
Írta 2015. április 17. - 11:32
Írta 2015. április 17. - 11:04
ks is ugyan olyan jó, vagy a gravity dropper is bevált nekem, ráadásul az full mechanikus!
http://enduro-mtb.co...-yeti-sb6c-x01/ én ettől sirok most:)
stealth kell. nem miattam, a váz miatt. a mostanit is használnám, de a vázon kívül nincsenek szemek az elvezetéshez, ragasztani meg picit gány volna.
Írta 2015. április 17. - 11:00
TYÚBLESZ! kell egy stealth reverb.. de K drága!
ks is ugyan olyan jó, vagy a gravity dropper is bevált nekem, ráadásul az full mechanikus!
http://enduro-mtb.co...-yeti-sb6c-x01/ én ettől sirok most:)
albertfish módosította - 2015. április 17. - 11:00
Írta 2015. április 16. - 20:16
Érik!
- mozsafsik kedveli ezt
Írta 2015. április 16. - 19:32
12 fok, szél, eső!!!!
Amúgy eh... Gondoltan gyorsan kipróbálom az új helyen (középen) lévő hátsó kereket, zöld 3szögön pszzzzzzzzzz! Persze most nem volt belső nálam... Fuck!
Írta 2015. április 16. - 19:08
12 fok, szél, eső!!!!
Amúgy eh... Gondoltan gyorsan kipróbálom az új helyen (középen) lévő hátsó kereket, zöld 3szögön pszzzzzzzzzz! Persze most nem volt belső nálam... Fuck!
Írta 2015. április 16. - 18:57
hétvégére valami hosszabb mtb?
addigra remélem csapágyak is cserélődnek
Írta 2015. április 15. - 21:02
Írta 2015. április 15. - 15:25
uraim, szeptember után lehet tervezni, hogy meglátogattok Granadában, ugyanis nyertem fél év Erasmusos kirándulást.
meg egy műanyag Santa Cruz Nomádot, de ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg
Keményen haladsz előre, gratulálok!
Fahélynak mindenféle szaftosat!
És a hétvégén lebukott, hogy titokban teker - bár éppen a bringának támaszkodott Lapis alatt !
Shoshi módosította - 2015. április 15. - 15:26
- mof kedveli ezt
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2015. április 15. - 13:26
uraim, szeptember után lehet tervezni, hogy meglátogattok Granadában, ugyanis nyertem fél év Erasmusos kirándulást.
meg egy műanyag Santa Cruz Nomádot, de ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg
- Shoshi, mozsafsik és bucibeka kedveli ezt
Írta 2015. április 14. - 22:13
Írta 2015. április 14. - 22:02
egy pár ti hátlapos fékbetéttel beszállnék
Az a helyzet allt elo hogy ha valaki rendelne valamit valahonnan, beszallnek hogy egyutt rendelhessuk a valamit valahonnan!
bike-components és superstar játszik nálam, ha elviszik az elvinnivalót. tehát leghamarabb a jövőhéten esedékes. megfelel így mindenkinek?