Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokka, Tibi: jöhettetek volna, nem annyira volt meleg, be volt ventillátorozva. Egyébként nekem is elmehetnékem volt kicsit, de csaojm és barátnõjei meg xy-ok szülinapja volt és azért jót unoztunk.

Márió volt a legnagyobb, idecsöppent a ventillátorával és az összes csajt végigtapperolta, csöcsörészte, molesztálta. :D

Valami tekerésféleét összehozunk valamikor? (Inkább feltolásgurulást:D )

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kokka:
Kedv van, de sok tennivaló is a lakásban. Szal az lesz ma. Tegnap úgyis ellógtam a dolgot. Készre akarjuk vágni nyaralás elõtt, az pedig már csak pár hét.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na ma reggel kis autó kínzással kezdtem a napot. Elvittem zöldkártyára. Az milyen egy faszság lett... Full gázon leszabályozásig tolják neki. Aztán amikor a határértéken belül volt többször is a mért érték, akkor sem fogadta el a program. Aztán mégis. A két faszi aki csinálta tökre ki is volt akadva, hogy ez az egész módszer mekkora hülyeség. De ezt kell csinálniuk.
Aztán mondjuk az én 20 éves kocsim szerintem jobban viselkedett, mint az az Astra amit elõtte mértek. Az nem akart az elõírt fordulatszámra felpörögni, meg szerintem jobban is füstölt. Na mindegy. A lényeg, hogy ez is megvan.

Én ma is dolgozni fogok, mégpedig sokat. Alig várom a jövõ hetet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, majd ma... ;) Viszek 1 csapággyal többet! :)

Zap: boccs, de engem senki nem hívott, ezért inkább söröztem Tibivel... :P

Shoshi: gyere délután fotózni!!! Délután leugrunk Orfûre, ahová jöhetnél te is és csobbanás után át M.székre bringázni öcséddel. Kedv?! Mehetsz pár kört a bringámmal... :-) Pont beférünk 3-an a 2 bringával...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
pff itt semm jobb fogorvosnál légkondi faszántos 19 fokra volt állítva,majd meg fagytam

de kissé kijózanított a fúrás faragás,de többet nem kell mennem!!!!!!!!!!

csobbanás nem hangzik rosszul

arrra a következtetésre jutottam nagyon hosszú gondolkodás után hogy szerintem Ákoséknál hagytam a ventilátort.....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
SZevasztok!

Zap--bocs, de elegem lett a forró szobákból

JA Kokkk majd ma...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Ha valakinek van ma kedve Orfûs csobbanás után M.széki 4X-on tekerni, az jöjjön. Bár hozzánk már nem fér be...

Mellesleg meleg van. És nekem nem is volt soha ventillátorom, de a pince is kezd veszíteni hûvösségébõl. Tegnap betévedt az egyik családtagom és alig bírtam kirugdosni, mert élvezte itt a hideget... :D

Dalmáéknek jó utat és egy kalappal!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóreggelt

retteets hogy 9re már a fogorvosnál kell lennem...

Misis Solis anyira nem jólt jó parti tegnap,4óra kaszálástol anyira bedurrant mindenem minnt tesi érettségi után.Csak az a szar hogy a hátamnak csak a jobboldala,mivel azzal forgattam azt a szart.
Aztán kerestünk egy motoros kaszát,no az jobb volt azzal eléggé ipari a mellig érõ gazbban kaszálin:D
megyek még ma is,de full szétbaszta kezem lábam a sok repülõ szarság...

no elég a szófosásbol

asszaem jól jellemezné az álapotam hogy azt monodm hogy a "gyoomromban érlelõdik a bosszú"..

HOL A VENTILÁTOROM??!!!!!!!!!!!!!?!??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning!

Egy újabb várakozásokkal teli nap. Két hete nem montiztam. Iszonyat. Országúti teljesítményemre is rányomja bélyegét. A kigyorsítások eléggé lomhám mennek. Remélem hétvégén már összeáll a romboló.

Szép napot!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát ez durva menés volt. Azért ellobogtam a sor végén. A radler is durva volt. Csodákra képes.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
csá

kurva jókat bringáztunk vaze :D pálya pár variálást leszámítva a régi, meg persze az alján azt a gyökeres részt jól kimosta a víz, úgyhogy egyre szarabb ott kanyarodni. egyet sikerült esnem, belemakkantam a leérkezõbe, de nem volt gáz. kimentünk Gencsapátira is ugrálni BMX pályára, ott jöttem rá, hogy megkéne tanulnom ugrálni. a legnagyobb gond az volt, hogy nem tudtam elég gyorsan ráfordulni az eldobóra, és legtöbbször nem bírtam átugrani. ja meg a pumpálás, lógatás se megy vmi jól. szal néha lekéne néznem szellembe, már 3 éve nem voltam ott...mindig csak hegyre megyek.
a pálya alján meg van van 1 north shore eldobó kb 3 méter szint után 45fokra kell letenni fák közé. és ezt 10-14 éves kiscsávók ugorják bukó nélkül, némelyik T gazdaságos szintû géppel...durva.

necces volt árkád parkolóba bemenni bringával a kocsitetõn, apám kintrõl navigált, még jó, hogy bal oldalon volt a bringa, mert így kitudtam kerülni a magasságkorlátozó vasat.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tárgytalan... Természetesen csak 4-ig voltak. Holnap ugyan ez a project, ha neked is megfelel! ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Meddig van az nyitva? Ugye nem 4-ig?4 Mert csak most tudok menni érte... És ha megvan, mikorra menjek hozzád?

...este 18:00 után...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Meddig van az nyitva? Ugye nem 4-ig?4 Mert csak most tudok menni érte... És ha megvan, mikorra menjek hozzád?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...ma nem kaptam semmit még...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
a visszhang az lett, hogy nézd meg az emailed és válaszolj.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Napkin nem hozta el,me a gyerek elõbb jött haza mint kellett volna neki e! És külömben is, szabin vagyok!Feltöltött kép

...akkor KOKKK--tünés a csapágyadért!!!Feltöltött kép

Napkin--jövõ héten mitet csinálsz? Én is SZABIN vagyok!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

SZEVASZTOK JÓREGGELT!!!!

KOOKKK - a csapágyadat nem tudtam elhozni, kérdezd a NAPKINT! és kösz a szallag
Zap--mizu?

Napkin nem hozta el,me a gyerek elõbb jött haza mint kellett volna neki e! És külömben is, szabin vagyok!Feltöltött kép

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

ugyan már lecsengett a vb de ezeken mindig nagyot lehet röhögni

http://matula.hu/ind...e&rel=46&id=557

....de ráérsz...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ugyan már lecsengett a vb de ezeken mindig nagyot lehet röhögni

http://matula.hu/ind...e&rel=46&id=557