Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na jó én 4kor elléptem.

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Feltöltött képAkkormiavéglegesretkespicsaleszFeltöltött kép

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Akkor 4az már legalább fix,ugye?

Nem gáz,figy nem kell valmi eladó alkatrész?Sokat segítene az uj társaságba bekerüléshez,ha ujítsz valamit,tod arrol lehet kérdezgetni õket,aztán közösen használni,majd ujat venni :D egy occo, sok meg occcobb

bszb :D akkor majd szétválunk azt kész!
Big Shosh?Írjak néki?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kokkk most ellép és fél 5 kapkodva talán belefér... ;) És kismenet! :D (Vagyis nem kicsi, hanem Tubes...)

Kisgéppel fõleg nem lehet túrázni, de a nagyért nincs idõm elmenni. Vazz, én kezdem szervezni, aztán én teszek keresztbe. Paradoxon vagyok! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ebben csak az a jó, hogy a Kokk ül a gép elõtt, az idõ meg megy és várunk.
Fél5 ló és nagy menet.

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Namostakkormiaretkespicsalesz?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Még szép, hogy igazodtok! :D Akkor 5 ló, jövök kicsivel, megyünk Kistubesre, utána meg radlerezünk egyet és majd jó lesz! ;) (Meleg van, ne hosszút, nem akarok táskát vinni, fáradt vagyok, ... ) Hehehe...

X: te még rajtam is túlteszel... Ilyenkor piázni?! Hehehe... (Ja és ma senki ne ejtse ki többet ezt a szót, mert nagyon másnapos vagyok!)

Radig: na, legalább most már van infónk... ;) És ez természetes. Nem kis szivatáspróbákat kell még kiállnod. Amúgy nem vagyok oda az új emberekért, szeretem a jól összeszokott bandát, de akár egyszer el is jöhetsz és akkor kiderül, hogy eltudunk-e viselni, vagy mindjárt el kell-e ásnunk a hegyen...

Edit: Atust hívtam, de nem veszi fel... Gondoltam meggyõzöm, hogy álljon mellém, de így nem tudtam érvényt szerezni ravasz kis tervemnek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

XEn--mért pont oda? hehehe csa nem jó csajok vannak ott most :-)

Szerintem nem tudom. Elkezdtem piázni unalmamban, ugyhogy Lövenbräu kezdi elvenni az eszem. Lehet mozi lesz, de olyan jó az idõ, hogy csak na....
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
XEn--mért pont oda? hehehe csa nem jó csajok vannak ott most :-)

Zap nekem is jó bármi , csak várjuk meg a Kokkot is.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem igazából mindegy a hova, csak menjünk nagyobbat valamit...
4 akkor jó?
Shoshéknal szól vki?

Aktuális civil

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Attól, hogy új vagyok, nem kell fikázni. Szóljatok, ha zavarom köreiteket, mert akkor megyek más bicósokhoz. (persze ha találok).

Nem kell idegeskedni, nyugi. Sértõdéssel meg nem érsz el semmit!

Bakker, nekem is nagyon kellene mennem, harmadik napja kész a gépem és nem voltam még sehol. Le kellene néznem megint melegmányba...
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Radig--milyen épített pályáról zagyválsz? És a Mecsek az nagy ---ergo melyik részén?

Többiek--igazodunk KOKK-hoz akkor, vagy jön kisbicóval és teker mint a kisangyal ?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Attól, hogy új vagyok, nem kell fikázni. Szóljatok, ha zavarom köreiteket, mert akkor megyek más bicósokhoz. (persze ha találok).

nem vagy fikázva, de ha bekerülsz egy új környezetbe, akkor értelemszerûen, idõ+súrlodás+sörök a többieknek :D = beépülés ;)

ha májusba regeltél, hogyhogy csak most kavartál erre?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Radig

Radig

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
18 éves vagyok, egy 2005-ös Magellán PolarX-em van,santour XCR telóval, igaz sajnos még nem volt alkalmam eléggé meggyûrni szegényt. Jó lenne egy jó társaságba bekerülni, mert nem igazán futok össze bicósokkal, amikor kimegyek, és nem szívesen megyek oda hozzájuk csak úgy.

Radig

Radig

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na akkor mi lesz?! Nekem a 4 lehet, hogy picit korai. Meg Tibur valszeg nem tudok elmenni elötte a gépért, szal megyek a picivel, vagy nem tudom. Meg tudom, hogy csak kifogásnak tûnik és ugye nincs 3 tányérom, de nem merek bevállalni ekkora tekerést. Még fáj a bal kezem meg a lábom, ahol bedarálta a kerék, mikor estem... De ha a nagyhoz ragaszkodtok, átgondolom...

Radig: milyen géped van? Hány éves vagy? Valamit, hogy betudjunk azonosítani...

Radig

Radig

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Ki nem köszönt? Aszfalt? az minek? gyökerek, kövek, faágak, levelek. az az igazi. nekem.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
És egy olyat, hogy Kistubes-Nagytubes-Remete-Büdöskút-Orfû.tókör-Szuadó-Freeride pálya-Teca?
Ehhez 4 körül el kéne menni, bár szívesen, mert tegnap tényleg ilyenrõl volt szó...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
de mintha tegnap ítuk is volna hogy mi legyen
TV melegbe kell emnii,jóidõ van,még orfûi csobbanás is belefér!!
4 legyen,valóban jobb lessz,nm kell sietni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
JAJA én is oda mennék inkább...