Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. augusztus 02. - 09:35
B.T. ébredjen!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 02. - 09:33
Morning Puckosok!
Teccik ez a borongós balatoni idõ! Aszittem végre kitombolja magát a vihar, de errefelé semmi, esõ is alig esett. Mára mondanak tartós esõt, kiváncsi leszek.
Tehát 18:00-kor senki sem teker?
Akkor lehet, hogy én is elmegyek korábban, és dolgozok helyette egy csomót...
És ugye este randi a Lónál?
Na szép napot!
mikor hol?estéröl én pl nem tudok semmit...márha rám vonatkozik
ha elkezd esni akor gyalog megyek petivel
Jaaaaaaaa akkor ok!!
Szeritem menj le,ház elöl meg hívd föl
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. augusztus 02. - 09:32
no megnéztem a Kiképzést,ezer jó film!!!!
van még valmi hasolnó? a Collateral annak nem tom mi a magyar címe,(Tom Cruse meg egy néger csóka)no az tetszett enyire kb..
Kiképzés az egyik legnagyobb film, amit Denzel Washington csinált! Nagyon nagy király a srác!!!
Jó még a 'Tûzben edzett férfi' is.
tegnap olyan geci nagy esõ volt, hogy ihajj.. de még annál is nagyobb!
Írta 2006. augusztus 02. - 09:08
Tibur: lemehetek a gépért? Akár mostanában? Meddig alszol?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 02. - 08:10
Teccik ez a borongós balatoni idõ! Aszittem végre kitombolja magát a vihar, de errefelé semmi, esõ is alig esett. Mára mondanak tartós esõt, kiváncsi leszek.
Tehát 18:00-kor senki sem teker?
Akkor lehet, hogy én is elmegyek korábban, és dolgozok helyette egy csomót...
És ugye este randi a Lónál?
Na szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. augusztus 01. - 23:52
Talán ez volt az elsõ ilyen témás filmek közül amit láttam...
Nagyon komoly film szerintem,szeretem
holnap ki micsinál?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. augusztus 01. - 22:57
Írta 2006. augusztus 01. - 22:48
NA jóéjjt.
Írta 2006. augusztus 01. - 22:11
van még valmi hasolnó? a Collateral annak nem tom mi a magyar címe,(Tom Cruse meg egy néger csóka)no az tetszett enyire kb..
Írta 2006. augusztus 01. - 22:08
most viszont esik szépen.
Pécs2 és Pécs3 webkamerán kurva jól néztek ki a dolgok.
Írta 2006. augusztus 01. - 21:43
jaaaj de levagyok punnyadva.. :-/
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. augusztus 01. - 21:42
Írta 2006. augusztus 01. - 21:40
Ákos,kerestelek,hogy gyere föl fényképezni,de sötét volt nálatok
de jóóó volt ahgy eltünk a tv torony..
Írta 2006. augusztus 01. - 21:11
Zsolo, óvatosan Orfûn...
Írta 2006. augusztus 01. - 18:57
Írta 2006. augusztus 01. - 17:17
Írta 2006. augusztus 01. - 16:15
Írta 2006. augusztus 01. - 16:13
Írta 2006. augusztus 01. - 16:10
Tibi: csak légyszi csippants meg ha hazaértetek tekerésbõl, mert akkor fölhívlak otthon és mennék érte... Csak mert most épp úgy döntött a kis rehabos telefonom, hogy hívni nem tudok vele.
Írta 2006. augusztus 01. - 15:48
Na, jóvan.. csinájjátok csak, de mikor adod meg a tartozásodat és a pedálomat?