Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Estérõl: este tér + sör!

B.T. ébredjen!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Morning Puckosok!

Teccik ez a borongós balatoni idõ! Aszittem végre kitombolja magát a vihar, de errefelé semmi, esõ is alig esett. Mára mondanak tartós esõt, kiváncsi leszek.

Tehát 18:00-kor senki sem teker?

Akkor lehet, hogy én is elmegyek korábban, és dolgozok helyette egy csomót...

És ugye este randi a Lónál?

Na szép napot!

mikor hol?estéröl én pl nem tudok semmit...márha rám vonatkozik

ha elkezd esni akor gyalog megyek petivel

Jaaaaaaaa akkor ok!!

Szeritem menj le,ház elöl meg hívd föl :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

no megnéztem a Kiképzést,ezer jó film!!!!
van még valmi hasolnó? a Collateral annak nem tom mi a magyar címe,(Tom Cruse meg egy néger csóka)no az tetszett enyire kb..

Kiképzés az egyik legnagyobb film, amit Denzel Washington csinált! Nagyon nagy király a srác!!!

Jó még a 'Tûzben edzett férfi' is.

tegnap olyan geci nagy esõ volt, hogy ihajj.. de még annál is nagyobb!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én tartom a 18:00-át és utána tér! ;)

Tibur: lemehetek a gépért? Akár mostanában? Meddig alszol?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning Puckosok!

Teccik ez a borongós balatoni idõ! Aszittem végre kitombolja magát a vihar, de errefelé semmi, esõ is alig esett. Mára mondanak tartós esõt, kiváncsi leszek.

Tehát 18:00-kor senki sem teker?

Akkor lehet, hogy én is elmegyek korábban, és dolgozok helyette egy csomót...

És ugye este randi a Lónál?

Na szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Igen!!
Talán ez volt az elsõ ilyen témás filmek közül amit láttam...
Nagyon komoly film szerintem,szeretem

holnap ki micsinál?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
albert:
Ez megvolt?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Szasztok--mondom én, hogy fórum nélkül is meg lehet oldani dolgokat: tekerni is voltam, Orfûn is--mi kell még
NA jóéjjt.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no megnéztem a Kiképzést,ezer jó film!!!!
van még valmi hasolnó? a Collateral annak nem tom mi a magyar címe,(Tom Cruse meg egy néger csóka)no az tetszett enyire kb..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én meg kiba durva felhõket fényképeztem le, és biztos voltam benne, hogy nagy vihar lesz, de még a szél sem volt vészes, esõ meg esett egy kicsit, de túró.
most viszont esik szépen.
Pécs2 és Pécs3 webkamerán kurva jól néztek ki a dolgok.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
itt is volt ezernagy szél, meg egy lájtos esõ.
jaaaj de levagyok punnyadva.. :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
én is próbáltam fényképezni, nem sok jó lett túl messze volt a vihar, de a tûzoltóknak volt dolguk...
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hmmm mi is voltunk Petivel,vártuk a vihart,de nem jött :(

Ákos,kerestelek,hogy gyere föl fényképezni,de sötét volt nálatok

de jóóó volt ahgy eltünk a tv torony..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kutyáztam és jöttek a tripodok és a seregek és sötét lett és VILÁGVÉGE!!!

Zsolo, óvatosan Orfûn... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Atttus próbáld be,hátha ;D
http://iwiw.hu/pages...istingID=422104

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Egy napja sem jöttem el és már felpolcolt dinnyeárus lányról van szó? Ki az és hol van és egyedülálló?? Na helo innen a Viharpartról, nagyon jót strandoltunk,de már vége is!:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pedig zsigerbõl ötlöttem ki, semmi megeröltetõ gondolkodás... :D Megy ez nekem... ;) Akkor még letárgyaljuk a részleteket, meg majd hívlak, ha már lehet hívni a telefonommal, csak akkor ne nyaralj majd épp!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na látod, építõ jellegû javaslat, el is fogadom! :D Királyságos.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Péntek hajnali 3-kor ér be Csikós gépe... Legközelebb akkor megyek Pestre, de hogy ne hajnalban kelljen oda-vissza vezetnem, sztem fölmegyek már csüt. délután, hogy még pihenhessek egyet... Akkor jó? :D

Tibi: csak légyszi csippants meg ha hazaértetek tekerésbõl, mert akkor fölhívlak otthon és mennék érte... Csak mert most épp úgy döntött a kis rehabos telefonom, hogy hívni nem tudok vele. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
na látod az ilyenek miatt nem olvasok vissza. ez a sok poston át való udvariaskodás, meg a mikor induljunk már, meg a... ááá :D

Na, jóvan.. csinájjátok csak, de mikor adod meg a tartozásodat és a pedálomat?