Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, az a Lehet, az Lehel akart lenni... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lehet: ;)

Attus: Jaja, elvileg valamikor 4-5-6 felé már fölszeretnék érni... De gyere tekerni, aztán majd megcsinálod reggel. Vagy éjjel. Vagy most! :D

Tibur: thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
:clap: Boldog névnapot Lehel!!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Úúúúú ba...átok meg, de nehéz! Mire végigolvastam ezt az 1nap forumot,lefáradtam! Itthon vagyok vazzék! De mi a szart csináljak? Kokkk, neked holnap délután kell a kocsi? Me akko ma be kell fejeznem! Nagyonnincskedvem!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én tuti megyek 6-kor. Nem baj, ha megázom... Hetek óta 40 fok van. Már kell egy kis esõ, sár! ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akkor továbbra sem biztos semmi :D :D

én elmentem kutyázni,hátha esni fog!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Oks, midjárt fölhívlak otthon, mert a mobilommal nem lehet talafonálni... :( És szüleidet nem akartam zaklatni... ;) De akkor megyek mindjárt...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kokk: én már 8:00-kor fennt voltam, csak nem gépeztem, mert mentem városba erre arra. Sz.tem TE kellene hivogass, hogy mikor merre...
V.F . pályát tegnap mi pont 2h alatt megjártuk, háztól házig

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Te is olvass vissza! :D Én tartom a 1800zulu-t!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ha szeretnétek menni VF pályára, akkor nyomjátok csak, és akkor majd 20:00kor találkozunk Lónál. Akkor én kihagyom... 18:00 elõtt nem tudok indulni semerre.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaaa 1800kor indulunk fölfelé?
éétem
igaz abba nem fér bele,még ha végig toljuk aszfalton nagytempóval,akor sem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

akko most mi??

kerékpár mikorkörül?

Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálod! Vazz, vagy 3-an leírták, hogy ha nem jön özönvíz, akkor 18:00 lófarka!!! Olvass is néha és fogd is föl!!! Vááá... :)

Amúgy a 18:00-ás találkával nem fér bele a V.F. pályanézés, ha 20:00-ra megint lónál kell lennünk. sztem el se mozduljunk addig onnan... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Rendben... Akkor ma azt csináljuk. 18:00 Lófarka. Remélem addig nem jön valami tartósesõhullám. Dauerregenwelle.

Ha nem esik, és ha nincs változás.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akko most mi??

kerékpár mikorkörül?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ezt õ mondta nekem! Hihi! Szokásos Peti szervezés! Nah majd akkor bringával ülök be!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Jah, meg azt, hogy mindent Te szervezel...

hö?

nekem azt mondta, hogy üljünk be valahova majd.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én annyit tudok, hogy a Lónál találkozunk, hogy együtt legyünk. Csiniségrõl nem tudok semmit sem:afro:. Jah, meg azt, hogy mindent Te szervezel...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Orfûn vazze volt Orkhadsereg, felhõszakadással kísérve.

Este 8-kor nem amerikai Petis csinibuli lesz?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Rendben... Akkor ma azt csináljuk. 18:00 Lófarka. Remélem addig nem jön valami tartósesõhullám. Dauerregenwelle.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én szeretem a meleget és a nyarat, de jó volt egyszer úgy kilépni az ajtón fél 10-kor, hogy nem dõlt rólam a víz, amikor fölmentem 10 lépcsõfokon a reggeliért... ;) Szal ma tekerni kell!!!