Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60705 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És még csodálkoztok, hogy egyesek lemaradnak a fórumolvasással?!

Legyen 6.
Jó, akkor 6.
De, ha nem 6, akkor mi?
8?
Ááá, inkább 6, de lehet, hogy 7, de nekem 8.
Jó, akkor mégiscsak negyed9
Vazzzeee, akkor most nem 6?
De. Mé' ki mondta, hogy nem 6? Akkor 7kor a Lónál.
Jó, ott leszek 5re.
De ne késs. Akkor 6kor mindenki ott.
Elõtte vmi?
Mikor?
4kor?
Felõlem, nekem 8.
Most akkor nem 6?!

Áááááááááááááááááááááááááááá

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, az a Lehet, az Lehel akart lenni... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lehet: ;)

Attus: Jaja, elvileg valamikor 4-5-6 felé már fölszeretnék érni... De gyere tekerni, aztán majd megcsinálod reggel. Vagy éjjel. Vagy most! :D

Tibur: thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
:clap: Boldog névnapot Lehel!!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Úúúúú ba...átok meg, de nehéz! Mire végigolvastam ezt az 1nap forumot,lefáradtam! Itthon vagyok vazzék! De mi a szart csináljak? Kokkk, neked holnap délután kell a kocsi? Me akko ma be kell fejeznem! Nagyonnincskedvem!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én tuti megyek 6-kor. Nem baj, ha megázom... Hetek óta 40 fok van. Már kell egy kis esõ, sár! ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akkor továbbra sem biztos semmi :D :D

én elmentem kutyázni,hátha esni fog!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oks, midjárt fölhívlak otthon, mert a mobilommal nem lehet talafonálni... :( És szüleidet nem akartam zaklatni... ;) De akkor megyek mindjárt...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Kokk: én már 8:00-kor fennt voltam, csak nem gépeztem, mert mentem városba erre arra. Sz.tem TE kellene hivogass, hogy mikor merre...
V.F . pályát tegnap mi pont 2h alatt megjártuk, háztól házig

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te is olvass vissza! :D Én tartom a 1800zulu-t!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ha szeretnétek menni VF pályára, akkor nyomjátok csak, és akkor majd 20:00kor találkozunk Lónál. Akkor én kihagyom... 18:00 elõtt nem tudok indulni semerre.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaaa 1800kor indulunk fölfelé?
éétem
igaz abba nem fér bele,még ha végig toljuk aszfalton nagytempóval,akor sem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

akko most mi??

kerékpár mikorkörül?

Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálod! Vazz, vagy 3-an leírták, hogy ha nem jön özönvíz, akkor 18:00 lófarka!!! Olvass is néha és fogd is föl!!! Vááá... :)

Amúgy a 18:00-ás találkával nem fér bele a V.F. pályanézés, ha 20:00-ra megint lónál kell lennünk. sztem el se mozduljunk addig onnan... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Rendben... Akkor ma azt csináljuk. 18:00 Lófarka. Remélem addig nem jön valami tartósesõhullám. Dauerregenwelle.

Ha nem esik, és ha nincs változás.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akko most mi??

kerékpár mikorkörül?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ezt õ mondta nekem! Hihi! Szokásos Peti szervezés! Nah majd akkor bringával ülök be!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Jah, meg azt, hogy mindent Te szervezel...

hö?

nekem azt mondta, hogy üljünk be valahova majd.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én annyit tudok, hogy a Lónál találkozunk, hogy együtt legyünk. Csiniségrõl nem tudok semmit sem:afro:. Jah, meg azt, hogy mindent Te szervezel...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Orfûn vazze volt Orkhadsereg, felhõszakadással kísérve.

Este 8-kor nem amerikai Petis csinibuli lesz?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rendben... Akkor ma azt csináljuk. 18:00 Lófarka. Remélem addig nem jön valami tartósesõhullám. Dauerregenwelle.