Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. August 03. - 21:36
az Alvicsék companis 3barna az kicsit para,régebbröl ismerem õket,oylan belédköt a másik meg telefonál közben erõsitésért tipus
most meg körbemásztuk a tettyét petivel,élvezte nagyon a szabadéletet,anyira szöszölt hogy még egy lezuhant ufót is talált,akinek a zsebében egy roam dvd volt... mik vannak
no akko holnap
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. August 03. - 20:49
http://yikes.tolna.n...v/szaky288.html
"15 percnél tovább az öregedõ kukoricát se fõzzük, mert ha már magas a keményítõtartalma, akkor annál keményebb lesz, minél tovább fõzzük"
KÖTELEZÕ!
········
http://knuttz.net/ho...ssians-20060802
Aktuális civil
Posted 2006. August 03. - 20:23
Akkor egy holnap 6 órás dry, vagy max. semi-dry csappantást be kéne iktatni.
Úúú, ez a Trivium szám állat. Gyorsan leugrottam a MediaMarktba és megvettem.
..ez a délelõtti szereléstõl is függ ám...lesz -e még hátsóagyam heheh
ja azt a torz logikáját a hülyegyereknek én sem értettem..
mia szám?
Posted 2006. August 03. - 19:53
Akkor egy holnap 6 órás dry, vagy max. semi-dry csappantást be kéne iktatni.
Úúú, ez a Trivium szám állat. Gyorsan leugrottam a MediaMarktba és megvettem.
Aktuális civil
Posted 2006. August 03. - 19:36
??? Vazze ??? De hát miért? Vagy ilyet ne is kérdezzek? És ki volt az?Pedig a balhékon ott sem voltatok. 1 óra alatt két ütniakaró szempár is nézett velem (meg a Petivel is ) farkasszemet... Vazze, mintha Bronxban lettünk volna.
Ilyen esetekre:
Trivium: Dying in your arms
Esti tekercselés talán... Jó lenne.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. August 03. - 19:21
...atomkirály volt. Meg az estiség is.
Pedig a balhékon ott sem voltatok. 1 óra alatt két ütniakaró szempár is nézett velem (meg a Petivel is ) farkasszemet... Vazze, mintha Bronxban lettünk volna.
HOlnap, holnapután, azután?
Nekem szerelés lehet, hogy csak délután lesz jó. Vagyishát valaki nem tudja az OTP-ben hogy van ügyfélfogadás?
Szerencsére van egy 26 éve törlesztett, 1979-es jelzálogjog anyámék lakásán, amit ma délután eladtak. Le kéne kapni valahogy 2 hónapon belül....
Na 4ig nyitva van, úgyhogy a délelõtt is jó....
Aktuális civil
Posted 2006. August 03. - 19:14
akkor pénteken ismétles?
azaz holnnap?
Jó lenne 6körül vagy késöbb indulni,nekem sajna nem jó elõtte!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. August 03. - 18:54
Tegnapi tekerés atomkirály volt. Meg az estiség is.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. August 03. - 17:49
valaki kb fél7-7körül egy mecseki kutyázást?
megszáradok meg kajálok,aztán utána
Posted 2006. August 03. - 11:07
Majd leszEz gondolom érdekel : http://nwdfilms.com/...d7_preorder.php
Jó lenne ha lenne már teaserje
Posted 2006. August 03. - 10:52
Posted 2006. August 02. - 23:54
Holnap Pécs-Pest és Pest-Pécs is lesz egy nagy kombi autóval... Szal bárkinek bármit!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. August 02. - 23:49
még a balhékrol le is maradtál
akkor pénteken jó lenne ismételni egy ilyen csapatást..egyel vastagabb belsõvel
Posted 2006. August 02. - 20:26
a pinkbikeos pólót a pinkbiketól rendelted(vagy mondjuk magadnak nyomtad)? és ha igen akkor kábé mennyi a postaköltség? vagy vkivel hozattad?
Posted 2006. August 02. - 20:00
fölfelé nyomtunk normál tempót,lefelé meg ha nagyletörésen nem defektelek akkor beérlek kokkkkk,azt tudod,ugye?
Akkor ggyors mosdás azt kõforgás,bár a pénztárcám kissé vékony
Posted 2006. August 02. - 17:45
Na písz
Posted 2006. August 02. - 17:12
akkor 6kor indulnuk?lófarak?tv tornyot emgyünk??
Posted 2006. August 02. - 16:04
Szerintem már ti se szûritek a lényeget, csak ad hoc találkoztok a városban
Posted 2006. August 02. - 16:01
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. August 02. - 15:50
Legyen 6.
Jó, akkor 6.
De, ha nem 6, akkor mi?
8?
Ááá, inkább 6, de lehet, hogy 7, de nekem 8.
Jó, akkor mégiscsak negyed9
Vazzzeee, akkor most nem 6?
De. Mé' ki mondta, hogy nem 6? Akkor 7kor a Lónál.
Jó, ott leszek 5re.
De ne késs. Akkor 6kor mindenki ott.
Elõtte vmi?
Mikor?
4kor?
Felõlem, nekem 8.
Most akkor nem 6?!
Áááááááááááááááááááááááááááá