Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oks! Nektek is jó étvágyat! Te fõztél, gecc?! :D

Megyek kisgéppel kajolni, úgy gyorsabban hazaérek és kiderül, hogy van-e kedv ugrálni, vagy menjünk-e inkább hegyre. de ugrálni kéne nagyon. Na majd még akkor késöbb! ;)

Ha összejön a szellem, vigyünk kutyákat is! Vagyis én tuti viszek és akkor hozhatnád golyót is. Jól elrohangásznának ott... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
Nem rossz, csak 110Le-s kellene!

Király stricigép!

Ez a legjobb alapnak,nem is olyan drága,hmm!

Nekem asszem jo lenne 4körü, majd jelezz még!
MINDENKINEK JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lehet, hogy olyan 4-tõl eltudok szabadulni... Esetleg akörül valaki ugrálni Szellemben?! Vagy ha bármi van, hívjatok! De egy ilyen Szellemesdi jó lenne nagyon. Na léptem zabbantani...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Atus, ez jó lenne alapnak!!! És nem is drága...

Ez meg jó lenne játszósnak :D

Ez is jó lenne bringásnak és ez 1.8turbo...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Korán van, de nem bírtam aludni! Na, valaki délelött?! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Buzik vagytok mind. Vagymámontam? :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kokka kitúrom a pudvát és kényszeritem hogy adjon neked köcsön?! :D
csak hgy bekavarjak van fekete bilibukóm ..

basszus megint elment úgy ~4óra hogy "nem tudok vele elszámolni" mert játszottam vazzze!!nem a továbbtanulásomon gondolkodtam,nem takaríittotam a szemetet a szobmbol,nem próbáltam rájönni a féregjáratok keletkezésére,nem bazze emrt játszottam!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Neked milyen hugod van?! Én még sosem tudtam tõle kölcsönkérni. Ált. õ szokott tõlem... :-)

hát én is +lepõdnék ha a hugom neked kölcsönadott volna :D de ha te szoktál adni neki, akkor most a te lóvédon veszek vázat :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Buzik vagytok mind. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
na faszok
Ez az idõjárás a Balatonon eléggé fos volt.
De bazzeg az, hogy állandóan csörgött a telefonom, az még szarabb. Alfa-nak kellett turkálnia a kódomban, és hát az nem egyszerû dolog. De az MVH meg a világ legszarabb állami cége, és nem bírnak magukkal. Fizetni azt nem tudnak, de követelni, meg fenyegetõzni, azt igen. Fasza.
Na mindegy. Hétfõn kimentünk a strandra bringával, odaláncoltam a Police feliratú magasleshez a bringákat, aztán irány a víz. Elõször kicsit paráztam, mert kapásból 8 gyerek körülvette. Na mondom ez fasza lesz. Az egyik kb. látott már ilyet, az mutogatta a többieknek, hogy mi micsoda. Aztán elhúztak. És utána csak páran megbámulták, de semmi ilyen csoportosulás nem volt.
Szóval tök nyugodtan mentem volna le vele a partra minden nap. De csak kedden tudtam még ezt megtenni, mert utána jött a szar idõ. Mondjuk szerdán csakazértis lementünk délután. És nem volt olyan rossz, de túl jó sem. A víz még rendben lett volna, de alighogy kidugtam valamimet a vízbõl lefagyott. Mindenesetre akkor fotóztunk egy kicsit...

A pálya meg jó.
Csak nem ilyen paragépnek való, mint én. Túl sokat fékezek. Na mindegy. Mikor megyünk gyalog? Vagy kocsival?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez csak kifogás! :D Akkor tessék megadni, de nagyon gyorsan...

Neked milyen hugod van?! Én még sosem tudtam tõle kölcsönkérni. Ált. õ szokott tõlem... :-) Kék-sárga?! Ejjj... Az számomra csödörbõl-vödörbe szindróma lenne, még ha eltekintek a repedéstõl is... :D

Dig: ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Ma vettem ilyen supermant, ez nem az olcsósított, és király, jó a geo meg merev.

jóvan akko beizgultam rá. kérek kölcsön hugomtól :D

és jó lesz a fekete-zöld is.
Kokk viszont szivesen elcserélem veled a kék-sárgát :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mondom, hogy új számom van, hogy hallgassam meg a régin az üzeneteket?:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja! Mint azt írtam is. :D És a bilibukóm úgy is zöld. Szal nekem pont passzolna!

De Dig, a visszanemhíváson megint átsiklottál... :P

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
ez a fekete ez zöld:D
kokkk merevvel, de csak mától:)
Ja és új számom van, majd megadom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dig, Te merevvel?! Hûûû... :D Mellesleg jössz egy sörrel, mert végighívtam az összes számodat, és csak üzenetrögzítõ volt és b***tál visszahívni. Mégha nincs is bringád, ha már fönt dekkolok, hát tessék látni a fejemet!!!

Sztem ez a zöldes-fekete nagyon király! De ha nem tetszik, vegyél ilyet és cserélünk aranyra! Eddig 4-szer használtam... :D Akár picit rá is fizetek, mert nekem valami szolídabb szín jobb lenne...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo: az tök jó az a váz! ;) Sztem simán megéri. És a polarx-ek amúgy is a legjobb ár/érték arányú vázak! Viccet félretéve...

na, akkor csak megkéne vennem. de csak feketében van, ilyenben:http://potkerek.extr...rX_Superman.jpg
bár ez sem rossz szín, de a piros jobb. mondjuk ezen nem kéne baszakodnom

mondjuk még nem akartam venni amíg a fejcsövön kívülrõl nem látszik a repedés, de ez most tényleg nagyon megéri.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ma vettem ilyen supermant, ez nem az olcsósított, és király, jó a geo meg merev.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Magoo: az tök jó az a váz! ;) Sztem simán megéri. És a polarx-ek amúgy is a legjobb ár/érték arányú vázak! Viccet félretéve...

Akkor a holnap délelött sovány mindenkinek?! Ejjj... MEgpróbálom úgy alakítani, hogy délután jó legyen, de az majdnem tuti, hogy nekem nem jó. A sok családi project...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

én azt hittem, hogy a table top az olcsósított. ez: http://ebike.hu/termekek/vaz/3360

a supermen már a jobbik, vagy nem?
meg van még a manual, de az meg singlespeed. úgy tudtam ez a három van belõle.

jja lehet...
csak arra emlékeztemh goy van egy occsóbb változat is

Golyó nem igazán akarta beadni a derekát este :D
Peti azóta depresszáós lett ...

a filmezés érdekelne,hétfõ estig vagyok itthon
csak a miheztartás végett :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!