na faszok
Ez az idõjárás a Balatonon eléggé fos volt.
De bazzeg az, hogy állandóan csörgött a telefonom, az még szarabb. Alfa-nak kellett turkálnia a kódomban, és hát az nem egyszerû dolog. De az MVH meg a világ legszarabb állami cége, és nem bírnak magukkal. Fizetni azt nem tudnak, de követelni, meg fenyegetõzni, azt igen. Fasza.
Na mindegy. Hétfõn kimentünk a strandra bringával, odaláncoltam a Police feliratú magasleshez a bringákat, aztán irány a víz. Elõször kicsit paráztam, mert kapásból 8 gyerek körülvette. Na mondom ez fasza lesz. Az egyik kb. látott már ilyet, az mutogatta a többieknek, hogy mi micsoda. Aztán elhúztak. És utána csak páran megbámulták, de semmi ilyen csoportosulás nem volt.
Szóval tök nyugodtan mentem volna le vele a partra minden nap. De csak kedden tudtam még ezt megtenni, mert utána jött a szar idõ. Mondjuk szerdán csakazértis lementünk délután. És nem volt olyan rossz, de túl jó sem. A víz még rendben lett volna, de alighogy kidugtam valamimet a vízbõl lefagyott. Mindenesetre akkor fotóztunk egy kicsit...
A pálya meg jó.
Csak nem ilyen paragépnek való, mint én. Túl sokat fékezek. Na mindegy. Mikor megyünk gyalog? Vagy kocsival?