Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mennyi volt? Lehet nekem is kéne egy ilyen...

Shoshi extra jó munkás ember, egyenlõre reálisnak tûnik a 7 óra... Akkorra már a többi robot is végez, szal lehet csatlakozni! ;)

És nagyon jót kutyáztam. Igaziból voltam kutyafuttató felé, meg kisbányában és nem volt sár nagyon. Tényleg nem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Na az fasza--1 laptop trafó az 230v-on 0.9A vesz fel ami 207W az belefér a 300-ba.

Tomm, nem találom...

Mit nem találsz?
Na, az érdekes, hogy 207W-ot venne fel, mert a laptop boltban meg 150W-osat árulnak...

jajjjj, a 24V-osat linkeltem be...
Ez a 12V-os...
Magyarul a 12V-os
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na az fasza--1 laptop trafó az 230v-on 0.9A vesz fel ami 207W az belefér a 300-ba.

Tomm, nem találom...Na angolul bejön de Tomm ehhez 2db 12v-os aksi kell (24V-230V)!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na vettem invertert. Szép dobozka, adtak hozzá szivardugós, meg csiptetõs mazzagokat is. 300W-tal lehet terhelni, fél órát elviseli a 350W-ot is, és a csúcs 600W lehet. Szép.
Ilyen ni
Megtaláltam magyarul is...

Meg vettem frankó atombiztos metszõollót is :D
Oldszkúl kinézet, semmi túlbonyolítás, és kibaszott erõs. Mikor megyünk?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Pontosan nem tom, 1-2 eFt.Még jó állapotú.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Egyenlõre visszarakom a régit, majd szeptemberbe veszek vmit, akkor lesz pénzem. mondjuk ilyesmit:
http://ebike.hu/term...ahead-1-1|8/466
http://ebike.hu/term...ahead-1-1|8/467

Tibi: mennyiér adja?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, új vázba ne rakd be a régi, kotyogó-törött kormánycsapágyat. Megérdemli az újat... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Magoo--Öcsémnek van eladó, használt szintén tûgörgõs FSA-ja.
Repedés az repedés ...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én meg szétszedtem a bringát, utánna vizsgálgattam a vázat. háát..a fejcsõ és az alsócsõ találkozásánál a hegesztésnél 2 oldalról van 1 repedés ami nem ér össze (szal 2).. ehhh..nagyon csereérett volt már. a kormánycsapágy alsó fele meg tûgörgõs és szépen kipotyogtak belõle a görgõk, az egyik el is van törve. fuck. nem baj összerakom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi: akkor egyenlõre te vagy! Bár a hegy jó lenne, de ha nem jön össze, akkor akár benne vagyok egy városi kisgéppelvaló ökörködésben is... ;) Keresünk egy helyet, ahol van padka, szint, fal, meg mindenféle és gyakorlunk. Vagy vándorlás közben gyártjuk egymásnak a feladatokat...

Zsolo: ha Szelemben túl nagy sár lenne (márpedig az lesz :)) akkor esetleg vagy hegy 7 körül, vagy ökörködés a városban, este.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem sem az idõjárással van bajom.. Én spec. szeretem ezt az idõt. :)

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Fogd be a pofád te kis köcsög! Legalább ne írd ki ilyen nagy betûkkel. Bazdmeg van aki dolgozik és nem a tökét vakarja egész nap! Menjél magadba bringázni, aztán verd ki csalánnal. Kurvára nem érdekel.
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááá!

KOKK-Szintén SAJNA.:-))

Zsolo: Lehel és társai, talán

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
én még a disorder 6ot se láttam, akkor nem vagyok trendi?!

nade. mi lenne, ha rendelnénk sokan együtt az ebikeról váltókart? ebben a mocsok pesti forgalomban sokszor kényszerülök váltásra a sok tirpákparaszt miatt. tegnap elõtt is elütött majdnem egy taxis, dudált a szerencsétlenje, aki ugye minden szabályt betart... ehh..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Hehe azt állmodtam, hogy az mtv-n nézem a disorder 7nek a teaser-ét :)

Ezt nem biztos hogy el tudom intézni...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Hehe azt állmodtam, hogy az mtv-n nézem a disorder 7nek a teaser-ét :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jaja, azt ne. X.0-t kell venni, vagy 2007-es X.9-et:D! Azon legalább beállítod, hogy hogyan álljon az a szerencsétlen. Meg legalább karbon, és könnyebb lesz a 15 kilós gépem:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Fogd be a pofád te kis köcsög! Legalább ne írd ki ilyen nagy betûkkel. Bazdmeg van aki dolgozik és nem a tökét vakarja egész nap! Menjél magadba bringázni, aztán verd ki csalánnal. Kurvára nem érdekel.
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááá!

Magam is így vélem.

Egyébként kijött az a geci rugó, ami visszahúzza az alsó kart vmi normális állásba, burkolat eltûnt.. ehh.. akkor se veszek markolatváltót

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tehát Tomi nem jön. :D Valaki más?! :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
NE LEGYETEK BEGYÖPÖSÖDVE!!! Egy kis víz nem árt meg!!!