Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokka: hogy mi nem mûködik?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hehehehe! Hogyne! Mennyire érdekes, mi? Bután kontra focidrukkerek, büféfosztogatás, tûzoltóverés! Majmok bolygója...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De nagyon reggel!

Shoshi: kedv van nagyon, de még nem tudom mi lesz. Beszéljünk róla kicsit késöbb... És, boldogabban ébredtél ma?! :D

Zapat: tényleg nem mûködik, de azért kössz!

KisBé azzal ébresztett, hogy beszart a számítógép és megállt az élet és most mit csináljon, aztán csak benne felejtett egy floppy-t. Remek volt...

Holnaptól 7Ft-tal olcsóbb a benya.

Lehel: be kell mennem a suliba, de utána beugrom.

Zsírozzátok!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Jön ma valaki tekerni? Úgy 15:00 elõtt lenne jó!

Píxxx

Szép napot!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mert nem mûködik az egereden a görgetõgomb?

Pécs, HUNGARY
Date: 10.26.06, Thursday
Venue: Mûvészetek Háza
Presented by: Berényi Zsolt

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ebbõl nem is lesz pécsi verzió?!

Zapat: thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
http://www.nwdfilms.com/shop/tour

Akkor 26.a? végleges.Kir.Remélem tudok majd menni rá mert sajnos elképzelhetõ, hogy nem...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
normál, házba való, 9cmes kellene.
golyóscsapágyas, és a lapátok sarka legyen lecsapva. Már van egy a gépben, tök halk, de kéne egy elõre is...

Aktuális civil

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

9cm-es? Az nem lesz sose elég halk (bár a golyóscsapágyas, alacsony feszültségrõl üzemeltetve azért akár halk is lehet, csak épp kevesebb levegõt is szállít...).

Nekem azért porszívóhangú a gépem, mert egy 9 cm-s venti van benne. Nem értettem, hogy miért ilyen hangos, pedig csak 8 volton ment. Nemrég rájöttem, hogy 8V-n 2200-at forog, maxon meg közel 4000-et. De legalább nekem se kell szobaventi, ha nagyon meleg van! Posted Image

Azt néztem, hogy 2db 8 cm-s venti (alacsony fordulatú) 8V-n üzemeltetve halk és elég levegõt szállít (a procim úgyis 38°-os max terhelésen, és max 58W hõt ad le Posted Image).

Mário, LL: köszi a képet!

The life is short, ride more!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A hayes még minidg jó a 3. helyre...

Kemény ez a gyurcsányos baromság. Tényleg birka ország vagyunk, de úgy manipulálnak minket,hogy az ijesztõ.

Akkor ma este nem lesz összetekerõs party?

Zapat: olyan fél 7 felé nem hívnál fel, vagy csak csörrentenél meg? Lehet, hogy bajban leszek és akkor tudnék menni telefonnal és kimentenél a szarból. :)

Atus: akkor elvileg a hétvége áll! De akkor komolyra kell venni a dolgot. :D

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Szevasztok!

Congrat. a hõs versenyzõknek és nem kevésbé a szervezõknek!

Zap, milyen venti kéne?? Nekem van egy wildyzsír, 12cm-es eladó, anno elkúrtam és 9es helyett azt rendeltem....ha érdekel írj, pénteken hazaszállítom!

Give me some iced-tea from long Island!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Aki megy Pestre valamikor, megy esetleg valami komolyabb számtekk üzletbe is?
Kéne halk ventillátor. Pécsen meg sem próbálom.

Milyen ventillátor kéne? 9cm-es? Az nem lesz sose elég halk (bár a golyóscsapágyas, alacsony feszültségrõl üzemeltetve azért akár halk is lehet, csak épp kevesebb levegõt is szállít...).
A 12cm-es meg nem minden házba megy bele...
Ventillátorokból amúgy a Mistral-nak van a legnagyobb választéka, de majd mindegyik LEDes csicsás...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Márió: a teljes linket add meg légyszi....

a fékerõs link akar az lenni, ugye?

Posted Image
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió: a teljes linket add meg légyszi....

Aki megy Pestre valamikor, megy esetleg valami komolyabb számtekk üzletbe is?
Kéne halk ventillátor. Pécsen meg sem próbálom.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja nálam is van pár zsák ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Én is hasonlóan éreztem,szal hátbaveregethetjük magunkat!

Moszkíítóó:
http://kepfeltoltes.....toltes.hu_.jpg

Azért nem kevés az a szallag ami a zsákokban van és kissé dzsuvás is...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Gratula nektek! Sajnálom a vasárnapból kimaradtam, de azért picit a magaménak is éreztem. :) És jó is, hogy nem indultam, így legalább tudtak mások is érvényesülni... :D Hehehe...

Összetekerõparty?! Minél elöbb! Akár frissen ma! Sima ügy lenne. Jó kis levezetés... (A holnap, holnap után nem jó és hétvégén is szegeden vagyok, de mindenképp menni szaratnék...)

Ma úgy volt Csikóval fát vágunk Abaligeten, de elmarad a dolog, szal ha valaki esetleg menne egyet ezen a fasza nyálkás - kicsit csúszós talajon, az szóljon már!

Esztinek pedig tényleg jobbulást! És minden elismerésem neki...

Gördülékeny hétfõt!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Uff!

Nah, jó volt ez, meg profi.
Szerintem mindenki tudt a dolgát, bringásszámítógépes ember ült a számítógép mellett, bringásmotoros a motoron (láttam lefelé jönni :D), bringátlátott orvos a veszélyes helyen, ...
Kicsit kozmetikázunk rajta, meg egyszerüsítünk és még jobb lesz, bár szerintem így is az történt PONTOSAN, amit kitaláltunk és ez a legjobb.

Szóval jó volt látni, hogy faszán mûködik a csapat.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Esztirõl annyit tudok, hogy odavágta a veséjét, és kicsit megrepedt a medencecsontja. Úgy jár, mintha betojt volna, de amúgy szererncsére jól van. Remélem simán átvészelte az éccakát! Jobbulást!

Mindenkinek gratula egytõl-egyig!

A versenyrendezés pedig melóval jár. Tök mindegy milyennel, de csinálni kell! A kis hibákat majd orvosoljuk, és tuttijó lesz! Nézzünk új pályát!

Szép napot!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Esztirõl amúgy mi hír? Ottfogták a korházban? Akkor a veséjét mégsem ütötte meg annyira? Mondjuk a csipõ is elég szarul tud fájni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök