Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2006. September 28. - 15:16
Addig is fotózzak manuálba. Eh. Ez van.
És lesz PD-M647 pedálom, talán már jövõ héten...
Posted 2006. September 28. - 14:40
Jah, hát az azért szoppás!
Biztosan nem indulok a Mecsextrémes versenyen. Nekem 3000 HUF nevezésért kicsit sok egy brahi versenyre...
Sosi!
Tényleg sok a nevezési díj, de ezt sajnos nem mi találtuk ki, sõt nem is nálunk kell fizetni (sajnos, hehe). A belépõben benne van az egész napos belépõ ára (4000 Ft) és egy tészta is. Ha valaki pl. 3 kört megy (1,5óra), akkor utána elmehet pl quad-ozni, zúzni a street pályán, lovagolni, kötélcsúszdázni meg hasonlók. Így korrektebb az ár! Persze, ha "csak" a bringás részét nézzük, akkor sok. De szurkolni ingyen is lehet!!! Ja, lesznek csajok is pl. Bp-rõl a Szalay ikrek.
Gondoljátok meg, én minden esetre számítok sok pécsire, GYERTEK!
Üdv:
Chicken
Posted 2006. September 28. - 12:08
Ma egy torony?de elõtte sza*ok 3körül?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. September 28. - 12:05
Pénteken mehettem volna szüretelni is, de az is kimarad.
Fasza.
Posted 2006. September 28. - 12:01
Kokka:
Még itthon vagyok egy ideig!
Biztosan nem indulok a Mecsextrémes versenyen. Nekem 3000 HUF nevezésért kicsit sok egy brahi versenyre...
Bringázni jó! A hétvégét nem tudom, de holnap délelõtt el kellene menni elveszni a ködbe:D!
Jajj. Intense Socom... csak hatalmas. És a 6.6... Ahhh.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2006. September 28. - 09:56
az egyesület hogy tud olyanná válni hogy adó 1%-át lehessen utalni?
Ahhoz, hogy az 1%-os adományokat fogadni tudjátok, azt hiszem legalább 2éves mûködés szükséges.... De a könyvelõtök biztosan tudja a választ.
Ha hasonló egyesülettel, nonprofitsággal kapcsolatos kérdésetek van, forduljatok a DÖKE (az a mi egyesületünk) elnökéhez, Iván Attilához, biztosan segít... dokekomlo@freemail.hu
Üdv:
Chicken
ui.: én is az 1%-okra szoktam rámenni, össze is szokokot jönni 150 ezer körül, de nálunk 7 szakosztály van az egyesületen belül és ez a nagy kalapba megy.
Posted 2006. September 28. - 09:44
csak lestem meg a Pöti is...
az egyesület hogy tud olyanná válni hogy adó 1%-át lehessen utalni?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2006. September 28. - 09:24
Mikor mehetek a cuccért?!
Márió: a boxxer jó teló, de a race nem boxxer. Most komolyan. Csalódni fogsz benne és máris azon fogsz agyalni, hogy hogy lesz a race-edbõl team, vagy world cup... Szal sztem kíméld meg magad ettõl az átmeneti állapottól!
Ma már nincs rendzezvény, tuti nem lesznek nagyon és kedvem van menni ökörködni a kis funboxra...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. September 28. - 08:32
Milyen bringázni, mert én már elfelejtettem! Viszont összeautókáztam Szeptemberben vagy 3000km-t. naggyon naggyon bringáznék már!!!
Hétvégére mi a tervetek--nekem v.mi hosszú, de lájtos, lassú. Vettem KM órát-ki kellene próbálni---
Posted 2006. September 28. - 08:20
Kokka:
Vár az anyag!
Márió:
Hát jó lenne, de tegnap kimostam minden bringás holmimat, és most ki kellene teregetnem...
Már megint ez a keverés... Soha nem lesz egy "jó" bringád.
Isteni ez a northshore idõjárás! Nagyon komoly! Odabasz az embereknek! Mennyünk csúszós-nyálkás Rotary kört:D!
Fúúú, mennyi mindent mennék most! Még a végén össze is jön:D!
Posted 2006. September 27. - 23:59
Posted 2006. September 27. - 23:38
holnap valami tv torony?pénteken már enm lesz bringám,aztán még egyet kéne nyomatni.
votl valakinek 04es boxxer race?attol kicsit tartok hogy semmit nem lehet álíltani rajta csak a csilit...
mivel nincs elég pénzem 66ra vagy 888rc-re marad a csere,viszont az úgy néz ki csak boxxera jön össze.
viszont nagyon uj nekem a téma
Posted 2006. September 27. - 23:27
Aham. Akkor már mindent értek...
Letöltöttem egy ilyen jó kis japán filmet, illetve eddig csak az elsõ 4 van meg, de asszem leszedem a többit is.
ez baro lehet. meg kellene rendelnem, odavagyok a jJDM kocsikert.
Most neztem meg az Antigravity2 cimu filmet, aztan ott van benne az avataromon lathato palya, meg a winchesteri dirt palya is... az mondjuk mar sok nekem, de mi nem....
Posted 2006. September 27. - 21:34
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. September 27. - 21:18
Posted 2006. September 27. - 20:47
Posted 2006. September 27. - 19:26
Hár ez jó volt. Dupla dinamit.
Kurva kívántam a hambit sörrel, de inkább normálisan vacsorázok, mert éhes vagyok.
Fölfelé jó volt a v10 mert volt ami hajtott legalább!
Hát lefelé úgy jöttem mintha kergettek volna!!
De ezentúl is úgy kell mennem hogy ....
Rocsi,bocs de ez ma kimaradt,viszont nézz ímélt!
Posted 2006. September 27. - 19:11
Kurva kívántam a hambit sörrel, de inkább normálisan vacsorázok, mert éhes vagyok.
Posted 2006. September 27. - 13:51
Posted 2006. September 27. - 12:59