Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2015. April 19. - 21:25
- bucibeka likes this
Posted 2015. April 19. - 21:10
Téren sör /sült kóbi kombó sem volt rossz! 😆
- bucibeka likes this
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2015. April 19. - 12:52
a bama/dn cikk után nem tudom mennyire szerencsés ...kicsit úgy érzem magam mint valami megbélyegzett pedofil kb. aki az iskola mellé megy a tommarketbe
a tévén nevelkedett lakosságiak eddig is azt gondolták, amit épp a fejükbe plántáltak. szóval tökmindegy, hogy cikk előtt, után, közben mennél tekerni. személyszerint én amúgyis kerülöm a Tettye környékét, többek között a köszönni is képtelen "déhás" hüJegyerekek miatt is, akik ott tologatják a demókat, meg a 20centis szörnyeiket azon a picsányi nyomon.
- mozsafsik likes this
Posted 2015. April 19. - 12:17
Bama cikk után pont annyira szerencsés, mint előtte.
14:15 ok! Zsolti, toronyig azért gyere velünk!
- bucibeka likes this
Posted 2015. April 19. - 12:06
Ki tervez tekerést mára? Merre lesz a menet?
a bama/dn cikk után nem tudom mennyire szerencsés ...kicsit úgy érzem magam mint valami megbélyegzett pedofil kb. aki az iskola mellé megy a tommarketbe
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2015. April 19. - 11:59
Akkor ha az mindenkinek jó 14:15 Pálosok. Tubes, Lapis, Remete, Vöröshegy, Teca jól hangzik. Nem is annyira turist veszélyes.
Babbal becsatlakozunk.
- mozsafsik likes this
Posted 2015. April 19. - 11:51
Szintén 2, de én csak ezen a déli turistaijesztgetős, meleg, napsütötte oldalon mennék egy könnyedet!
Szóval ilyen 2-negyed 3 Pálos, Tettye...kb...
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2015. April 19. - 11:25
Olyan 2 órás indulást tervezek, minimum Tubesig, de inkább onnan még Vörös hegyig felmennék.
Posted 2015. April 19. - 11:02
Posted 2015. April 18. - 01:05
Nah, az újságírók eljutottak eddig a sorig az excelben a potenciális témák között, ahol a bringások vannak.
Szerencsére a következő a ballagás és kizárásos alapon a fűtőelemek mecseki tárolása biztonságos témakör.
baszki uborka most van igazán nem nyáron..
mof van erzsim meg szépkártyám..szólj,nem vagyok irigy:) bár ami ment am napplaiba%eozinba..nem kell ide dezsesszika alba hogy kiverjem a falra..
erkölcstelen és pusztuló putrinép vagyunk. gyarlón tagadfjuk gyökereinket, be nem ismerve hogy mi vagyunk tagadni való gyökerek. mert elfelejtjük hogy az emberek panelekben gondolkodnak, meg hogy az emberek a panelekben is gondolkodnak..de hát nincs nekem se anyám se apám, mert góg és demagóg fia vagyok én..mert minden ami nyugat, az számunkra szent, / hip-hopra Nietzschét olvasunk föl, rap-re zen-t..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2015. April 18. - 00:38
Szerencsére a következő a ballagás és kizárásos alapon a fűtőelemek mecseki tárolása biztonságos témakör.
- mozsafsik likes this
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2015. April 18. - 00:37
Van csajom. Lesz.Lesz vmi menet a hétvégén?
Jessica Abba még nejlonotthonkában is faszállító. Csak legyen rajta konyhásnéniszanda.
Ésamúgy ja.. Nyertem egy luxusprostit, és most nincs pénzem megrakni..
- mozsafsik likes this
Posted 2015. April 18. - 00:37
Van csajom. Lesz.Lesz vmi menet a hétvégén?
Jessica Abba még nejlonotthonkában is faszállító. Csak legyen rajta konyhásnéniszanda.
Ésamúgy ja.. Nyertem egy luxusprostit, és most nincs pénzem megrakni..
- Magoo, filmes and bucibeka like this
Posted 2015. April 18. - 00:07
Rugózó triálváz, más se kellett
- mozsafsik likes this
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2015. April 17. - 22:44
Posted 2015. April 17. - 20:17
Kosz Maria Csaszarnak is vot, be is kerult! Mik vannak?!
Mof te nagyon kesz vagy, Akos is.
Neked most tenyleg pvc sherpad van??!
nekem is fáj
de hát örüljünk együtt copofos romaoktató pajtásunknak .)
Posted 2015. April 17. - 20:04
Mof te nagyon kesz vagy, Akos is.
Neked most tenyleg pvc sherpad van??!
Posted 2015. April 17. - 19:07
- Shoshi likes this
Posted 2015. April 17. - 19:03
Hozzádjönne feleségül Jessica Alba egyik napról a másikra, adnál rá fehér zokni szandit, mertháthogy csoszogni ugyanúgy jó?
Beszopta a Mofe ezt a vázat, én mondom: többet fog rá költeni, hogy kiszolgálja a hercegnő elvárásait, mintha a cigánypurdénál maradna!
- albertfish and filmes like this
Aktuális civil
Posted 2015. April 17. - 16:02
- filmes and Napkin 001 like this