Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Rá se ránts! Job besetben Te még a pelusba szartál, amikor még csak Sky Channel, Super Channel, meg a német RTL és SAT volt csak:D!

Haaaavvaaazzzziiiiikk! Jesssz!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor megyek egyedül. :D

Ki ez a két csákó?! És mi ez a szöveg? Valahogy nem rémlik. Vagy ehhez még túl fiatal vagyok?! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning!

kolok:
Este más program van, nem?

Bazz, de hideg lett! Tegnap PG mondta, hogy toronynál havazott! Asszem összedobom a görgõt, és majd azon nyomakodkm jó sokat!

Éjszakait is mehetnénk valamikor...

Tomy:
Ezek milyen szabályok? Nem úgy kell becsülni, mint régen a Preis ist heiß"-ban, hogy nem szabad túlbecsülni:D? Mindig mondta az a nagyfejû Harry Wijnvoord, hogy "Toi, toi , toi, ...aber nicht überbieten!:D"
Feltöltött kép

Na intézkedek... Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Napot!

Megint korán, megint Villány. És még csak hó sincs, pedig mennyire fasza lenne azért elkésni, mert egy óra lenne ki az út?! :D És 20 percet kellene vakarászni az ablakot?! Vááá... De várom már! :D

Este menjünk ejészakait!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A 15M-nyi terület nagy része a vinyó vége felé van. Lehet, hogy az üres terület. De van még egy nagyobb terület, amit úgy néz ki sikerült lementeni. De majd meglássuk. Szép nyugisan dolgozzon csak.
Most én is végeztem itt kb. Mehetek haza...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
58615704kByte-ból 15830684kByte lett eddig lementve ez 27%

Zap nyert egy Amstel-t :D

Kár, hogy nem hoztam fényképezõgépet, azért elég érdekes, ahogy ugrál a vinyón és keres olvasható területet...
Kb. ilyen, csak sokkal ritkább :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
38%
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
35%

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na mivan senki se mer próbálkozni?
Egész jó volt tekerni. Csak belõlem is folyik valahol a víz :D
Még van kb. 7 percetek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, tényleg megbuggyant.
Még szerencse, hogy nekem nem segített. Még mindig ott lennék...

Nah, most megyek bringázok egyet. Beugrok a munkahelyre, ránézek a vinyó mentésre. Ki mennyit tippel, hogy hány %-nál jár? A legközelebbi ember kap 1 sört. Mondjuk Amstel-t.
Ja, és 1et lehet csak tippelni. Mondjuk fél10ig.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
VÁÁÁBÖÖÖPICCCCCS!!!!

Pedig hogy igyekeztem... :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Nincs kész, MEGBUKTÁL!! A végén fixre húz keresztkulccsal! Az ügyfél halálát akarod mi?! Vagy engem akarsz sittre juttatni te fattyúú!Feltöltött kép

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
hehe te megbuggyantál kicsit hehehe csak nem a Napkinnál voltál téligumizni?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kezdõ autószerelõknek: 1.lecke: gumicsere

Csavarok ki, kerék le, 2 bizbasz fogóval kiszed! Nem úgy, fordítva! Szelepsapi le, szelep kicsavar (süvít, leereszt). Gép mellé, hajlított lapátos izé a peremhez, jobb szélsõ pedál, benyomni jól, majd ezt ismételgetni és megfordítani és még ismételgetni. Kerék fölrak, középsõ pedál, gumileszedõ izét hozzápasszint, kiskart fölhajt. Pajszert bele, kiemel, bal pedál és alulról huzogat, mert különben rászorul és sosenemszeded le többet. Ugyan ezt az aljával is, de már nem kell huzogatni. Kiskar kihajt, gumi leszed. Másik gumi rá, keneget mindkét oldalon (elöbb a rossz oldalon, hogy ha megfordítod, jól rakd fel! ), kiskar megint felhajt, már nem kell pajszer, de fontos, hogy a gumileszedõ izénál egyik oldalon alul, másikon felül legyen. Megint bal pedál, rárak, mégegyszer a másik oldallal is. Kiskar lehajt, peremet odailleszt, felfúj (profik 2,6Bar, gyengébbek 3,2Bar, én 5Bar), mert tömlõ leszed, levegõ szökik, gyors szelepet visszacsavar, ellenõriz, naná, hogy kiment belõle az összes , szelepsapka, középsõ pedál, leszed. Másikra felrak, beteker, megforgat. Vár. Sípol, számnak megfelelõt belekalapál, másik oldalon is, OK-OK, leteker, leszed, autóra felcsavaroz. És már kész is...

:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Esetleg ló vagy el.

Ebéd elõtt szállingózott a hó :D

Csajom kapott 20db Kona matricát a törölközõ mellé... Hehehe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
vagy meg

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Lol

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Inkább be.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ki.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na mivan kihalt a világ???

Mettyú GYERE EBÉDELNI, mert kilukad a gyomrom!(úgyse olvassa, mert 1 lúzer)

Megjött a cuccom!