Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó reggelt!

Elõször is: Bööö... :D Kössz Soósék a rendezést!

Mára beszéltünk meg valamit?!

Szép józanodós másnapot mindenkinek! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

akkor menjél McDonald's-ba. ott lehetsz csak éccakais.

fölraktam ma a téli gumikat. kínszenvedés volt. a teleszkópos kerékkulcson ugrálva sem tudtam lelazítani a kerékcsavarokat. aztán jött a béléscsõ, azzal már lejöttek nagy nehezen, de a kerékkulcs is meggörbült. nem értem hogy szorulhatott így rá, gumis rakta föl utoljára.

a meki az non stop?
ez nekem új :)

gumis meg.. a légkulcs gonosz egy dolog ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

najó, de délelött alszom, délután meg elfoglaltságom szokik lenni.
szóval csak éccakai jáccik.

akkor menjél McDonald's-ba. ott lehetsz csak éccakais.

fölraktam ma a téli gumikat. kínszenvedés volt. a teleszkópos kerékkulcson ugrálva sem tudtam lelazítani a kerékcsavarokat. aztán jött a béléscsõ, azzal már lejöttek nagy nehezen, de a kerékkulcs is meggörbült. nem értem hogy szorulhatott így rá, gumis rakta föl utoljára.

voltunk ma csajommal Hévizen fürödni a pöceszagú rádióaktív vízben. elég furi volt, 40m mély a víz, úgyhogy bérelte magamnak úszógumit, ami vmi gyíkabbi autóbelsõ volt. megpróbáltunk kimenni a kinti vízbe is, de aztán nem sikerült a hideg miatt. most meg elég szarul vagyok, tökre erõsen dobog a szivem és néha úgy érzem elájulok. hazaút meg 3 óra volt, havas jeges csúszós szar volt mindenhol, persze Pécsen megin szinte semmi nincs.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
najó, de délelött alszom, délután meg elfoglaltságom szokik lenni.
szóval csak éccakai jáccik.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
hát ja, de gyorsan válltakozik az...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ja újságba találtam egy (mint utóbb kiderült) elcoteq-est de asszondta az ürge, hogy oylan nincs, hogy állandó éccaaki, hanem van éjszaka, reggel, nappal.. váltakozva..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Elcoteq

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nemtud valaki esetleg valami éccakai mûszakos melót?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hulla hó, hó zik. Hideg van basszus. Undorító széllel együtt. De legalább péntek van. Jihááá

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Na, eljött a perc, hogy udvaroljak a konyhásnéniknek és felzabáljam az összes rétest! :D Elléptem kajáni!

Na akkor gyrosan vegyél magadhoz egy mûanyag tányért, sok alufóliát, és rendesen csomagolj be nekem vagy 20 darabot, mert az nagyon fini! Mellékelj hozzá pár üveg vörösbort, és akkor sürgõsen megjelenhecc nálunk a kapuban:D...

Kemencében sült mangalicát meg kacsát most nem kérek:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
azt tudtátok-e hogy 17 micróméter hosszú 1 poratka ürüléke??? Ki az a FA...SZ aki ilyeneket méricskél? És mi van ha nagyobbat szarik az a kis göcs?? ez áááá...
ja és a poratka 125 mikrométer nagy...

na mindegy amit akartam azt megtudtam--- hehehehe

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ki kérdezte, hogy mit szeretsz?! :)

Na, eljött a perc, hogy udvaroljak a konyhásnéniknek és felzabáljam az összes rétest! :D Elléptem kajáni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Na hella, beértem a melóhelyre elõtte meg szétbringáztam az egész várost. Kicsit hideg volt BAZZ!!!

OK ZAP!

Tommy--nem szeretem az Amstelt!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pfff... Remek! :D

Na, lesz a fordon is téli gumi, mert hogy eddig nem volt. És most majd lehet vele rendesen ökörködni... Csak legyen már hó!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, jövõ héten melegebb lesz, úgyhogy mehecc higanymozgású kölköket gyártani hombár fériakkal, meg picsipacsizni:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Piccs... Oks, akkor kitalálok valamit mára. Jövõ hét meg sima ügy ez ügyben!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én sem érek rá ma este, mert egy elõadást halgatunk meg Jézus és a mohamedán világ kapcsolata a 15.században címmel. Izgalmasnak ígérkezik, vetítés is lesz. Akit érdekel jöjjön. 8-kor a mûvészetek házában.
Márió is nyökögött valamit, hogy nem jó neki, Tomi asszem dolgozik, de majd írják õk.
Úgyhogy sajna a mai éjszakai nem fog összejönni. De jövõ héten mehetnénk!!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Esélyed nem lesz! Addigra higanymozgással születnek már a kölykök, te meg olyan leszel, mint egy lassítottfelvétel... :D Na de amég ez nem áll fenn, menjünk már ugrálni valamikor! Legyen 7-8-9 fok és mehetünk...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Most is azt nyomom:D! Meg majd megdobálom a köccsög unokáidat a kihulló fogammal vazze!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jesssz... Itt tegnap esett egész sokáig, de semmi nyoma nem lett. Nem értem hova tûnt. Remélem holnap már lehet rallyzni a toronynál... ;)

És sebaj. Én abból maradtam ki, 60 év múlva meg én leszek még képbe, amikor te már csak tejbepapit majszolsz! :D