Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mi a jó ebbe a vadliba vonulásba a kakihoz?

birkáknak pásztor....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Kika meg már étfõ óta nyitva van ( nem hivatalosan), csak ezt szinte senki nem tudta, most meg már kurva sokan vannak. tök jó láva lámpájuk van, lehet veszek

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
u.i.: naná, hogy anyámék most jöttek a népvándorlással egybekötött kika-látogatásból és találtak nyitási akciós kanapét. LOL! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
tegnap mentünk este mentünk egy olyat mint múlt pénteken. nagyon gerely volt. most jó volt a lámpám, mivel vettem tecsóba 8 db energizer elemet.. plusz Tecánál megittunk 8l forraltbort 4en, és úgy felpuffadtunk mint állat :D

Shoshi, ja add Tomynak a zülést az jó, úgy is sûrün jár erre

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mit kell ezen tisztázni? Vasárnap délután 3kor indulunk. Arra megyünk amerre éppen jól esik, és valahol megnézzük a naplementét, meg sötétben megyünk Tecához.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kikába majd ha lement a nyitási akció, hogy a sok arom ne tóduljon. ;)

A Magaslatin valami csövet akartak cserélni és a fõvízvezetéket sikeresen haza vágta eg markológép. Most van folyónk! Nem is kicsi... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akár nekem is

ha tisztázódik beirjátok ide?

kikába is ki kéne jutni..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Úgyhogy én akkor benne vagyok. Lámpás visszajövéses megoldás?

Most beszéltem a Tibivel, õ is benn lenne ebben.

Na jólvanakkor. Olyasmire gondoltam, mint amit a múltkor is nyomtunk. Talán most még melegebb is lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hogy neked semmi sem jó... :)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Én megyek szellembe,de elõtte dobok egy TVtowert, miután kakáltam!:)
Kokkk: azt hittem valami igényesebb lesz,ha nekem címzed!:)
a Lada rulez

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Vasárnap 3tól sokáig bringázás?

Namert holnapra volt valami sütögetéses felvetés is Gabesztól, bár neccesnek néz ki.

Huhh, most írom át negyedszer. Mert nem csak nekem necces és így nem lesz.

Úgyhogy én akkor benne vagyok. Lámpás visszajövéses megoldás?

Most beszéltem a Tibivel, õ is benn lenne ebben. Ma meg meg szeretné nézni a Dh pályát Jakab hegyen.

Ugráló helyen sajna nem tudok mit kezdeni magammal, így oda nem is megyek inkább. Hogy mekkora választék van... :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez meg jobb, mint az eredeti. ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon fontos, hogy a képek mellé a szöveget is figyeljétek! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Atusnak: bugyi létezésének vizsgálata.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Megint hülyék a csíkszemûek...

A mi Bucink soha ki nem fogyó pohara... Kéééééész... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A szombati koránkelés úúútálatos dolog.

Novemberi 20 fok rulez! :D

14:00 Szellem!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Vasárnap 3tól sokáig bringázás?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no ez jó...
valkit fell kell hivjak hogy mi van...

bõõ melóó

cipõt majd csekkolom

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Péntek este van és nincs kedvem semmihez. Kicsit kiírtotta belõlem az életkedvet ez a buzi nap. Lehet, hogy kihagyom a túrát, bár persze majd tuti bánni fogom, de most éppen az sem érdekel. Sztem lefekszem aludni...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Magoo!
Nyergedet hogy tudom visszajuttatni? Vigyem be Tomy-nak? És persze nagyon szépen köszönöm!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.