Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. december 18. - 11:29
Pusszka
Szánalmas nézo. Na nem baj. Olwasd el, csinálj amit akarsz a képekkel.
Wiszont szeretem aaaa...:
Teknoocööket, Barátaimat :-), Msn-ezni láááw, Röhögni a nagy semmin, Mp3, Zenééém, Sziwárwány (nem emo mijatt), wásárolgatni, moziiii, Bariiik, Esooo, xxrozsomak_tundixx .... satöbbii asszem
Éss utálom aaaaa....:
Tanárokat, Bogarak néhány kiwétellel, Pókok, Barmok, Nyáwogó Csitrik, Tanulás, Iskola, Perwerzek, Osztályom kiwétellel.... több nincs asszem
És nincs semmi bajom az emokkal, de a diwat faszokat utálom, már bocsi ha az wagy... Wagy nincs bocsi, sajnálom.
Én wagyok...:
Xenia
tizen akármennyi
Idióta, Hülye, Barom, satöbbi
Magyarban lakom
Na wajon mi a sex-em?? Kislány!! Ügyes Wagy!!! Naaa neeem... Ciky
NEM WAGYOK EMO DE NEM IS AKAROK AZ LENNI!!!!!!!!"
Bazmeg. privi.hu
meg egy ilyen...:
"õõhh likes:rajzfílmeek^^,nutella,esõõõt^^,megáznííí,villámlás&mennydörgés,nagy viharok^^csupa teej,mogyoró,nutella,finomíz csudajó nutellaxDD,barátocskáim,nutella,õõh pizsamában rohangálni a lépcsõházban,nutella,vihogni ész nélkül^^ ,nutella,extrém sportokat pl:alvás,lustálkodásxDDmeg sóók más dolgóót^^nutella
dislikes:állatkínzásx'(,háát sok plááza bitch,th x.x,blogfos x.x(szerencsére feloszlottak^^)nekimenni a sóók nagy melák embõõrnek a búszón,amikor a körforgalomnál kanyarodunkxDhihhixDD
akit nem bírok,azzal utálatosvagyok,kötsög,megbunkóó^^
nyihahaha^^ am meg cukeewóólk^^ denemmindig:P
msn:zsany59@freemail.hu de mielõtt fölvennél dobjmeg1ûzíveel^^kõõõx
nah estét püsc és bódóg húsvétót^^(rááákxDD)"
És ez a mai fiatalság?!
Írta 2006. december 18. - 11:25
tényleg szar az idõ...
kokka,ha nagyon kell vidd,tudok mellé egy telefont fölajánlani
kéne valami indór elfoglaltságot talánom..
Ákos,nfsc amit megvan szólok!de lehet hogy kölcsön van valkinél,mert nem találtam..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. december 18. - 11:24
Nekem is kéne takarítanom, mert karácsonyig nem tudom mikor tudnék még, de nagyon rühellek takarítani...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. december 18. - 11:20
Amúgy ma egész nap itthon vgyok --nyári nagytakarítást hajtok végre(végre)
Az idõ meg tényleg ultrafos!!!
Írta 2006. december 18. - 10:48
Bár egyre jobban unom, hogy mindenki az idõ miatt nyavajog, de ez tényleg fos. Legalább ne esne! Vagy miért nincs már hó?!?!?!
Oks, felniket meglesem. Tibur, tessék jelezni, hogy mikor vagy otthon!
Kéne ajándékokat venni... :S
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. december 18. - 10:28
Ezek a nyamvadt bringásfilmek csak jól felhúznak, és tombolhatok belûlrõl, ebben a szar idõben! Jut eszembe a szarról--el is megyek szarni
Elmegyek Ulmerrel Skaccsolni-ez az idõ arra ideális
Írta 2006. december 18. - 10:19
Tibinél vannak, Kokka!
Thx Fahely, Zsolo!
Szé papot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. december 18. - 00:48
Írta 2006. december 17. - 23:05
vetítés királyság!
Felnim nekem is van már--sõt a Shoshié is itt maradt nálam :-)
Na jóéjjt!
Írta 2006. december 17. - 21:11
filmezés sem volt rossz,bár kicist lehtett volna a zeneválasztás eredetibb is,bringa dobálás nekem kicsit sok volt,de tetszett!
kedd vetités,ugye?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. december 17. - 19:56
Írta 2006. december 17. - 15:40
Vazze. Nagyon szépek az Ágis képek!
Kokka:
Mi köszönjük!
Zsolo:
Köszönöm!
Akinek fájt a foga a felnire, az jelentkezzen!
Írta 2006. december 17. - 14:37
Akinek hoztam valamit (váz, póló, felni stb) az tudjon róla, hogy hazaértünk...
Írta 2006. december 17. - 11:14
Kicsit csepereg nem lesz ebbõl bringa, sajna!
Figyu--Komló után 1 pancsolás Sikondán? ha már ott vagyunk NA?
Tegnap(este) kurrrrva jó volt. És most semmi bajom-a tegnapihoz képest--lehet, hogy bbaszás elõtt be kell baszni :-)))
Az összes kép NAGGGYOn ÁLLAT!! GRAT TO ALL
Írta 2006. december 16. - 23:10
Vikkanty+Shoshi+Golyó: kössz a kutyázást! Jó volt a dögöket is kivinni depisvölgybõl mosolyországba!
Akik meg most partyznak, remélem jól érzik magukat...
Írta 2006. december 16. - 18:59
õõ jaja trafik,asztallal 1945körül elõtte,vagy lónál.
tegnap nagyon durva toxikbulin voltam,tubus meghoztad a kedvem az smsekkel!
isten háta mogott neve zenekar volt,durvaás volt
Írta 2006. december 16. - 17:58
13-án reggel, meg ide került az aznapi naplemente is (ebben van pár HDR fotó is)
Naplemente 14-én
Sugárfertõzött város, és 1db hullócsillag, meg egy repülõ (Az elsõ három képbõl az istennek se sikerül panorámát csinálni
Csajommal a naplemente
Ennyi.
Írta 2006. december 16. - 14:18
Váááböööpicccs a javából! Nagyon durva képeket nyomtok. Én is mentem megnézni, fotóztam is, de be sem rakom az ilyenek közé...
Délután ha akar valaki csatlakozni, Golyó és Zorka társaságában sétálunk egyet fölfelé...
Szombatot!
Írta 2006. december 16. - 11:38
Aktuális civil
Írta 2006. december 16. - 11:13
no remek képeket készitetek fiatalok!!tisztelet és respect!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére