Az idõpont honnan van?Hétfõtõl.
Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. January 12. - 18:35

Posted 2007. January 12. - 18:30

Majdnem ideírtam, hogy kakálni kell, de inkább nem írok ilyet.
Na mindjárt megyünk várostfotózni. Még nemtom mit, meg hol, de csak úgy mindent.
Posted 2007. January 12. - 18:05

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. January 12. - 17:53

[color=darkgreen]Ja, öreg vagy. Lassan forma1fun leszel...
Lehet hogy Viki fõnöke volt, de legközelebb csörgök majd és ha beazonosítjuk, kinyírom.
Márió, attól a szartól hízni szokás, nem fogyni. És spinning verseny elött nem is tehetnél rosszabbat, mint hogy olyat zabálj. Majd ól parfûmöt csinálok belõled. De ne is álmodozz, hogy a 13. leszel!!! /color]
Heehehe így lessz szép nyerni!!!
Bár nem a kajátol fogytam,hanem az utóhatsától:D
No milyen volt?Mármint a film

Estén még agyalok,csak ne émelyegnék ha bármi piára gondolok!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. January 12. - 17:39

Na de kibaszok vele! Ki én! Olyan programot írok, rá hogy belefagy!
Na.
Én a szombatot nem tudom, mert 5-6 fele már sült csülköt kell ennem

Vagy valami hasonló.
Posted 2007. January 12. - 17:16

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. January 12. - 17:05

Holnap össznépi riding session?
Alap.
Csak ne TVtornyot menjünk.
Vasárnap döglöttállathús sütögetés?
Aktuális civil
Posted 2007. January 12. - 16:38

Posted 2007. January 12. - 16:28

Lehet hogy Viki fõnöke volt, de legközelebb csörgök majd és ha beazonosítjuk, kinyírom.

Márió, attól a szartól hízni szokás, nem fogyni. És spinning verseny elött nem is tehetnél rosszabbat, mint hogy olyat zabálj. Majd ól parfûmöt csinálok belõled. De ne is álmodozz, hogy a 13. leszel!!!

Posted 2007. January 12. - 16:19

Holnap össznépi riding session?
Dakar kiba izgalmas nekem idén. Biztosan a korral jár:D.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. January 12. - 15:40

Most már csak a nap végét kell megvárnom

Baszki nem lesz új 661 cipõm márciusig. Na mindegy. Csak kibírom valahogy.
Posted 2007. January 12. - 14:30

de 26.án rákban:wolfie,r-nold,sticka,zsiga,blaze,fokaman,meg talán még acid!!
érdemes lenne ráfeküdni!
mo
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. January 12. - 13:30

szal ne egyetek szintetikus kajákat!energiám nulla 4,5kilóval vagyok kevesebb
Tubus,egyelõre nem irtak hogy mi van.De majd informállak
Este?Hm kedvemvan de erõm nincs:D
meg szombaton is szerény leszek/magamhoz képest/mert vas reggel 10 spinning
uhh nekem is be kéne vinni az a kék vackot!!!Basszus jó hogy írtad!
Posted 2007. January 12. - 13:27

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. January 12. - 13:13

Aztán hogy kicsit lenyugodjak, gondoltam süt a nap és Villány felé nem a megszokott úton jövök, hanem Harkány felé. Folyton mondogatnom kellett magamnak, hogy nyugi-nyugi, mert egy telefonáló peugeot-ós fasz folyton durva szitukba kerketett, amikor meg ráfékeztem, hogy menjen el, csak mutogatott, meg ordított. Kéééééééééész...
Megyek és összeszervezem a nyári borfesztiválokat. Remélem az simább ügy lesz.
Este valami?!
Posted 2007. January 12. - 11:28

Most meg kéne szerezni üres DVD-t...
Ma mondjuk úgy, hogy nem sok kedvem a munkához. Ebéd után lesz valami értekezlet, és a mi irodánkban lesz tartva, szóval akkor ha akarnék se tudnék dolgozni.
Posted 2007. January 12. - 09:18

Munkaügyiközpntbabe bööö...
Posted 2007. January 12. - 01:45

Posted 2007. January 12. - 00:51

Zapat: nagyon faszás képek a nagyon faszásnak tûnõ géppel...

Posted 2007. January 12. - 00:44

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda