én egy medvetalpas wellgo pedállal, és egy félmagas etnies cipőben tekerek. Ez egy olyan párosítás, hogy még nem tudtam annyira bebaszni, hogy ne találjam meg a pedálokat és érjek haza Teca mamától, vagy a Művészből
én egy medvetalpas wellgo pedállal, és egy félmagas etnies cipőben tekerek. Ez egy olyan párosítás, hogy még nem tudtam annyira bebaszni, hogy ne találjam meg a pedálokat és érjek haza Teca mamától, vagy a Művészből
Pavlikba vett kolléga villát. Asszem Csaszi is elfgoadja (csak nála nem volt villa)
Szerintem a cipő+pedál vásárlásából úgyis neon zöld fékbowden vezeték lesz és egy új pingpong ütő ...
Jóóvanmá Kinőttem már ezt..
Csak ha veszek valami olyat nézni amit nem kell félévente szerelgetni, meg különböző zsír-olaj koktélokkal kenni hogy hajlandó legyen a NORMÁLIS működésre.
Szóval most legalább van keresgélni idő Szépkátyával látom lehet bringaboltokban fizetni, valaki próbálta már?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Szerintem a cipő+pedál vásárlásából úgyis neon zöld fékbowden vezeték lesz és egy új pingpong ütő ...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
De kibaszott komolyan vette mindenki
Egyébként ott a pont. Azt veszi, ami tetszi kneki. Tehát fekete Crossmax-t. Szerintem egy decathlonos alap spd cipőben is ellennék a szintemen.
Ha akarsz spórolni 10 dekát, akkor xtr az m530 helyett.
Khm.
Mondom én!
Ha Schurternek megy, akkor mindenkinek menni fog!
Khm.
én mindig is look pedállal szerettem volna tekerni. szerintem jól is fog kinézni a nomádon, továbbá 320%-kal lesz hatékonyabb az erőátvitel.
azé' gondolkodjunk mán.. az ikszcés cipők is eléggé merevek és nem kicsit kellemetlen gyalogolni a speci cipőmben is. egy országúti fölhasználásra tervezett cipőben meg egyenesen lehetetlen lenne. oké, nyilván olyan is van, hogy egy ilyen top atléta a versenyét végig becsatolva letolja, de mi minden tekintetben messze vagyunk ettől.
de Márió úgyis azt vesz, ami épp megtetszik neki, dacára minden tanácsnak, iránymutatásnak, észérvnek. (amúgy én is)
Khm.
Akartam egy ilyen érvelésbe belemenni én is, de gyanítom hogy ők horvátországos nyaralós műanyagszandálban sem mennének néhány tizednél szarabb időt
Karbontalpas cipő elengedve..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Igen, nagyszerű választás montizni egy karbon talpú országúti cipő! Nem fogod megbánni!
Pedálból csak XTR!
És sokan mennek szingós kerékkel erdőben, azt is tudom javasolni !
Igen, nagyszerű választás montizni egy karbon talpú országúti cipő! Nem fogod megbánni!
Pedálból csak XTR!
És sokan mennek szingós kerékkel erdőben, azt is tudom javasolni !
azért a saint-et tartsd meg a biztonság kedvéért. amúgy meg az slx, teljesen jó, és nem fájdalmas belőle kiszállni , ha mégis inkább visszakerül az a saint
a premium cb stopli már nem kopik annyira, csak cb-t meg nehéz eladni ha fenti eset ugye:) . a candy alap verziók meg elég fosadék minőségek . a jobbak meg irreálisan drágák.
CB-ről letettem... slx vs xtr maradt hátra..ja cipő..hát az nem egyszerű.. utcaiból is nem véletlen van vagy 60 pár cipőm...
Vagy van a "balfaszcipő" formájú félméteres masnival befűzött kb. zokniszandál szinoníma, vagy ezek a hiper modern karbonos cuccok..
azért a saint-et tartsd meg a biztonság kedvéért. amúgy meg az slx, teljesen jó, és nem fájdalmas belőle kiszállni , ha mégis inkább visszakerül az a saint
a premium cb stopli már nem kopik annyira, csak cb-t meg nehéz eladni ha fenti eset ugye:) . a candy alap verziók meg elég fosadék minőségek . a jobbak meg irreálisan drágák.
keretes slx. és netovább.
ja, a cipőnek milyen a talpa? ha nem stoplis, akkor nem lesz kényelmes. meg jellemzően az országútis cipők mocsokmerevek, de a Shoshi többet tudna mondani erről. vegyél speci bg cipőt, legjobb.
mof módosította - 2015. április 20. - 20:10
Végülis hagytam magam meggyőzni, hogy a saint pedálnak nincs helye tekerős gépen.
Helyette a jelöltek:
PD-M530 keretes, slx pedál -erről azt modnják hogy most trail felhasználásra nem nagyon találni jobbat
Klasszikus keretes DX (fém vagy műanyag)
Szetthez való M970-es xtr
CrankB. Candy itt a betűk mit befolyásolnak?
Ha az befolyásol valamit Nike cipővel használnám, ami állítólag outis, de könnyű karbon és tetszik
KELL
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Tisztelt rendelős bagázs,
Lesz valami, vagy mivan? Kéne a szajré!
Bike-discount/bike-components (előbbi sztem olcsóbb, ha van ami kell mindenkinek), superstar.