HEHEHEHEHEHEHE baszus....
az én számom?!?!mehettem volna kappankodni két üveg syrahal,PP hímzett köténykében...
LOL!

HEHEHEHEHEHEHE baszus....
az én számom?!?!mehettem volna kappankodni két üveg syrahal,PP hímzett köténykében...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Bocs, holnap...
Jaaa a Hili, így már tudom!
De miért nem megy be érte õ? Mindig csak a kavarás...
Vazz, most jöttem ki Villányba, és sosem szoktam felvenni telefonokat, de most mikor beléptem pont megcsörrent, erre:
-Jónapot! Lehetséges, hogy megadom a telefonszámomat és ha szexuális szolgáltatásra van szükségük, visszahívnak?!
-(Enyhe döbbenet.) Köszönöm, azt hiszem nem élnénk vele...
-Rendben, köszönöm, elnézést a zavarásért, viszont hallásra.
Hehehehe... Kééész... És mikor letettem, akkor jutott eszembe, hogy Márinnyónak elkérhettem volna a számát!
Na kaja, aztán húzok is haza szerintem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Múlt héten személyesen beszéltem a Fox forgalmazóval és megoldja a dolgot.Jut eszembe utálvány hogy áll?Tudsz róla valamit?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Õ kérte, mert a testvére Márió nõvérénél (aki, mint tudjuk az anyukája) dolgozik.De miért pont Márió vegye át? Tibiékhez szokott gyakrabban járni.
Nem szeretnék politikai vitát szítani, de a kettõnek nagyonnagyonnagyonnagyonnagyon nincs köze egymáshoz....náci gyökér
...
Hol a Szent Korona, meg a nagy Turul...
Nem õ az a magas nagyon göndör hajú srác?Az meg ki?!
Bocs, holnap...Holnap nála lesz és igen még az Árkádban dolgozik.
hát ez kéne,más kölsõvel de nagyon kéne..
persze soförrel http://www.videobomb...deo/Sexy_Driver
azért kicsit más mint ami a téren volt nyár végén
http://www.videobomb...ndzso_Star_Wars
Ezt mondtam tengnap Tégla http://www.videobomb.hu/video/A_Tegla
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
1.8-as toyota rulez!
Ezzel a szarral nem volt nagy cucc megdönteni az astrás Villány - Pécs rekordomat. Mennyire mehet egy igazán komoly autó?! Böööö...