Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2007. February 12. - 14:39
Posted 2007. February 12. - 14:32
Kell valakinek egy ilyen?
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/2179
occcsó
ha kettõ kell belõle, azis megoldható..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 12. - 14:25
Posted 2007. February 12. - 14:03
Gabesz megint public jelszót kapott!
Nem public, csak az egyesület kapta meg.
Egyébként megpróbálhatsz belépni vele.
Aktuális civil
Posted 2007. February 12. - 13:26
Ilyenkor tök szivesen felállnék az asztaltól, és elmennék bozótot irtani. Az legalább nem nõ gyorsan vissza...
Posted 2007. February 12. - 13:17
Ma valami kerékpárhoz lenne kedvem,ha elmúlik ebéd utánra a hátfájásom akor ma is tudok menni
Gabesz megint public jelszót kapott!
Eee ne hidd ezekenek,jó ide a px!!
Táncoló taplak nem gyenge!!
Õõ katam egy ajánlatot egyesületi himnuszra!!
A titkos jelszó: jííí kümón deccrájt!
Ja és tök jó a gmail kiírja a küldõ ip címét
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 12. - 13:15
Posted 2007. February 12. - 12:42
Ez tetszik
Posted 2007. February 12. - 12:04
Két szõke nõ utazik vonatfülkében. Velük szemben ül egy õszes szakállas
férfi.
Egyik szõke - Te, ez nem István a király?
Másik szõke - Hülye vagy, az ezer éve meghalt!
Kis idõ múlva belép egy férfi a fülkébe. - Hello István! Hogy vagy? Ezer
éve nem láttalak.
Erre az egyik szõke - Na, ki a hülye?
Posted 2007. February 12. - 11:57
Posted 2007. February 12. - 11:54
TIBI! Innentõl ne olvasd!!!!! Bár az elsõ sort is kihagyhattad volna.
------------------------------------------------------------------
Tök jó, tegnap még csupa esõt mondott a met.hu, ma meg, hogy süt a nap ugye, már napsütést mond. Nekem a ma ennek ellenére neccesnek tûnik, de holnap megyek, meg utána, meg utána, meg utána....
Fékeket is belõttem már, már csak a rohadék gumit kell egyhelyben tartani.
Aktuális civil
Posted 2007. February 12. - 11:36
Hát ezt imádom, amikor így mennek a dolgok. Legalább nem kell parázni:D!
Szép napot mindenkinek!
Kokka asszem ma futok egyet. Bár sztem megint 40 fok lesz. Tiszta kóma vagyok az örökös melegtõl...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. February 12. - 11:05
Áh, és van aki már megkapta a fizetését, de én még mindig társadalmi munkában nyomom. Bássszááméég!
Este megnéztem a Children of Men-t. Hát ez egy nagyon jó kis film. Mondjuk simán el tudnék ebbõl képzelni egy sorozatot. Úgy 3-4 évadot ki lehetne tölteni azzal a lepukkant társadalommal...
Posted 2007. February 12. - 10:45
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 12. - 10:23
AW-nek nincs lakása amibe betörhetnénk?
Né' má'... Pécsen sajnos nem rendelkezem ingatlannal, szüleimnek viszont van szép háza, sok szoba, nagy kert, minden ami kell. Csak az a baj, hogy messze lenne az neked, ha még a hegyre is mennél...
Meg nem is tudom a PolarX az kevés ilyen hegyekre ám... ide nagy gép kell.
Posted 2007. February 12. - 10:12
Kezt nagyon-nagyon hiányozni a tekerés!
Posted 2007. February 12. - 09:18
Túl a sövényen, Utolsó gyémántrablás, Happy Feet.
Most meg persze hullaság van. De nagyon. Alig tudok írni két ásítás közt, mert akkor csík lesz a szemembõl és nem látok semmit. Na megyek, kezdõdik a nap, a hét, hisz HÉTFÕ VAN BSZJB!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 12. - 01:25
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 12. - 01:02
Posted 2007. February 11. - 22:35
vótunk jakabhegy, szépen felújítják a romokat meg még odanyestek egy pottyantós budit is, hogy majd ha nyáron ott alszunk, ne hígfossuk tele a hátsófel mögötti részt
lefele meg csapattunk egy délvidéki rajzás pályát. gerely volt na. ez kellett a hét utolsó napjára
ja, és tök jó ugratót meg egy north shore kezdeményt találtunk arrafele. a north shore gyanítom belesz fejezve, mert körülötte vagy 7-8 érintetlen raklap hevert.
Andrást meg Tommy hozat haza, mer elhagyta a fél váltóját. há így járt. én meg még maradtam sörözni.
külsõm belsõm meg nem igen csúszkál. bár leszedni is kb fél órás munka kerekenként. fölrakni meg mégtöbb

Sign In
Create Account

Back to top