Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mikoautók. (Katt a start tour-ra!)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát hogy baszódna meg! A "hogyan dzsuvázzuk nagyon-nagyon össze a kocsit 20 perc alatt?" kérdésünkre a helyes válasz: "Egy Villány kör!"

Picsába. Többet ne mossak kocsit?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Én értem mi az a EL csupacabra Reggelt!(meg már a WOW-ot is, mert az számomra eddig mást jelentett--winamp efekt: srs wow)

Shosh--csak mire hazaérek minden bezár:-( meg nem szeretem bringaboltba vinni , és most úgyis szar az idõ mert a Kokka megint kocsit mosott, ahelyett hogy idõjárásjelentést nézett volna:-)))

És XT hajtókarom van!!! (használt, de igazi-azért nem akartam elkiabálni, mert garis, és ha nem mükszik akkor visszaküldöm és akkor nincs XT)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Hát még ez sem téli idõ, de alakul! Végre nem pólóban rohangálok...

Asszem ma benti program. Tegnap jól esett a running. Bringázni is mentem volna, ha lett volna még 3 órám a világosban!

Csoki király:D!

Tibi:
Ne nyüszögj, hanem vidd be egy szakszervízbe, oszt ott berakod és akkor mindenki csodájára járhat, hogy "hûûû, ez igazi XT?"!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Hehehe, azért ennyire nem fos a kicsike... ;)

Hogy baszódna meg!!! Tegnap 2 és fél órát pucoltam a kocsit. Erre ma mi van?! és megyek Villányba. Kurva élet... Ez 2 hét alatt a második ilyen eset. Kezdem unni.

csupakabra van a nésonál géográfikon...

Azért néha még minidg nem értem, hogy mit akarsz írni, Márinnyó! :D

Kérdés: MAnitou 6way, vagy FoxDHX? Fox, ugye?!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Moszkvics,most a Te vagy az én bringámról beszélsz?!
Ecce cserélünk ha öszekapod magad!! ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

Voltam fönt kkisgéppel. Öcsém, olyan, mint ha megnõtt volna a Mecsek. Nagyobbak a kövek, nagyobbak a gyökerek, nagyobbat üt minden és olyan, mint ha gyorsabban mennék. Legalábbis jobban feltûnik a tempó. A kezemet is jobban kinyírta és kanyarodni alig tudok vele, úgyhogy többet fogom használni, aztán ha ezzel is lealázlak titeket, na akkor a naggyal végetek!!!

Szerinted én mér kisgéppel nyomom?? Feltöltött kép Az egyetlen hátránya a dolognak, hogy a kisgép pont attól kisgép, hogy hiányoznak belõle azok a biztonsági tartalélkok, amik kihúznak a szarból, ha más már nem segít... Jó nagyokat lehet esni vele. Feltöltött kép Egyébként az az ultimate edzõgép, ami kisgép, nem fognak rajta a fékek, nem mozog a telója és slick a gumija. A dolgot csak feldobja, ha csúszik a pedálja, elforog a markolatja, és az ülés egy deszka kényelmét nyújtja. Ilyen körülmények között igazi felüdülés, ha az "egy kattintás egy fokozat" helyenként mûködik. Feltöltött kép

The life is short, ride more!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
áh beszippnatott a wow...
/Tubus: World of Warcraft nevû internetes szerepjáték/
jóóó nagyon,bár most már 3x csinálok uj karit..

és jó hogy simán el megy alap géppel is nem kell hozzá semmi extra..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
basszus benézek ide több órányi virtuális világjárás után erre mi van itt?!

Magoo van egy eladó Magom ;)

csupakabra van a nésonál géográfikon...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
hát ez LOL!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Király csoki vagyok! ehehhehe

Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Király csoki vagyok! ehehhehe

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

mostanában az elsõ tárcsám jobban beleért a fékbetétbe, és most feltûnt, hogy a jobb oldali betét szinte alig megy vmit vissza fékezés után. ez mitõl van? mi a szart csináljak vele? még sosem szereltem hidros féket.

1. Sokat fékezel, és ez nem tesz jót semminek
2. Nincs középen a tárcsa, vagy a jobb oldali munkahenger szorul. Csavarhúzóval nyomd vissza, vagy állítsd be középre a tárcsát (pontosabban a tárcsához a féktestet).
3. Elbasztad.
4. Hallgass a Tibire. Róla még csokit is elneveztek, olyan híres!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

mostanában az elsõ t...mi a szart csináljak vele? még sosem szereltem hidros féket.

Ne tégy semmi hirtelen mozdulatot!!! Bármelyik pillanatban felrobbanhat:-)
Na, tartsd behúzva a féket és a behuzott fék mellett nyomogasd a tárcsát(tiszta kézzel) abba az irányba amelyik oldalon beleér. És ezzel (is)eljátszadozhatsz...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
vazz a mai napra exponenciálisan megnõtt a királyok száma a topicban :-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mostanában az elsõ tárcsám jobban beleért a fékbetétbe, és most feltûnt, hogy a jobb oldali betét szinte alig megy vmit vissza fékezés után. ez mitõl van? mi a szart csináljak vele? még sosem szereltem hidros féket.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kiakirály?!

Én meg fogtam csajt... Ha már kígyót nem is.

Szereplési mánia, mi?! Kabbe, miért nem jöttél? Basztál fölvenni a telefont és nem vittünk magunkkal... :D És tényleg kár, hogy elkerültük egymást. Jó volt ökörködni, mert hát én csak azt tudok...

Shoshi, de tényleg fasza lenne elnyújtani. Akár kis borozás, zsíroskenyerezés, rétesezés, miután nagyot másztunk... Össze kell hozni a jóidõvel és hajrá! Tõlem most hétvége is jó!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Akkor felhívom a Zapot-tot..fel is hívtam

Ja én is bezabáltam--és most nem döglök, mert nem és kész.

kapocs-Nagycsöcs Zsóka a TV2-õn hmmm

Nem is tudom hogy hol kezdjem...

Zsolo:megbeszéltük

Tubus:ha megvan mennék veled tesztelni!!

Többiek:klépek jók,bár nem is tudom mikor volt ez,aztá látszik hogy megint kinek volt szereplési mániája :D

Kapocs Zs hmh trafikban nem volt egy nagy eresztés/bár az Iván sem..

Kokka,nem sokkal kerültük el egymást,nem hallotam a telót...

Meg össsssszefutottam egy zöld /Elõször azt hittem Misi az/,meg egy narancs vega/umf es sráccal,szabták rendesen és nem is volt nagy arcuk!

Jó volt síháznál észrevenni hogy hátul elkopott a betét,be tett neki hogy az elsõböl egyik alkalommal távozott az olaj,így kicsit sok lett a 160as tárcsának a terhelés.
Mostmeg jöhettem végig elsõfékkel,hát eléggé meghatározó élmány volt!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Menõ vagyok, vagy menõ vagyok baszkikáim!?

Hehe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Akkor felhívom a Zapot-tot..fel is hívtam

Ja én is bezabáltam--és most nem döglök, mert nem és kész.

kapocs-Nagycsöcs Zsóka a TV2-õn hmmm