Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2007. February 14. - 17:23
akkor asszem bepróbálom ezt a szilikoncuccot.
Busójárással csajom is baszogat, de én inkább bringázni mennék vasárnap (ez most köcsögség?). bár délután lehet kinézünk. jó ez a hepaj amúgy? még sose voltam.
BP-Pécset általában m i is m7 felé nyomjuk de nem megyünk el Szekszárd fele. meg Kaposvár fele sem. Apám múltkor nem ment Siófoknak haneml 6oson, idõben kb ugyanúgy jött ki mint pályán, és még matricát sem kellett venni. meg kevesebb km. csak nem lehet úgy elrúgni neki mint pályán.
Posted 2007. February 14. - 16:41
http://utvonalterv.hu/#aText
Dunaszegcsõtõl 56os út majd 57es fõút ...
De utvonalter egész jó térképelni is lehet vele!
Ja ez meg csak úgy
02.16 R:::::………..
rák café /cop :.: bal :.: SIZE9 :.: petya
•
02.20 R:::::………..
rák café /grund.pont gyak.:.: szab és sirmo
•
03.02 FRESHER /HBS:::::………..
rák café /AQUASKY :.: ludmilla :.: szab :.: sirmo :.: bergi
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 14. - 16:23
BP-Mohács útvonalra mi az ajánlott ? Anno a BP-Pécs segítségetek (Siófokig M7 és onnan Szekszárd-felé, stb.) nagyon bevált !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. February 14. - 15:59
nkem kevésbe mozgalmas,a nap,továbbtanuláisi papír intézése,meg kapok ajcsiba egy windowsos mobilt,mert rosszul adta fel a srác,de azért iylen kretén nem vagyok!
hegyrõl hallani sem akarok!!!!
ja bocs hogy nem fettem fel,de lemerült a telóm,cask okosabb nálam és csörögni hagyja hogy után ha töltöm meg tudjam nézni h ki keresett!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. February 14. - 15:36
Posted 2007. February 14. - 13:23
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 14. - 13:19
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. February 14. - 11:39
Annyira kék az ég, hogy hoztam magammal metszõollót, hátha elegem lesz a while ciklusokbõl, és bozótirtásra adom a fejem...
Ja, és ide is írom, hogy családi okok miatt a csütörtök-péntekem elbaszásra került. Na jó, csütörtökön jó vacsora lesz, de kb. ennyi.
Posted 2007. February 14. - 10:12
Keresztbeszerveztem magam, sebaj ,lemondom.
Zsolo: jaja-most nálam van:-)
Kook: elkezdi sok dolga van!!!--de az is közte van basszus, hogy felmegy a hegyre! NEEM AKKKAROOK ilyeneket olvasni!
Posted 2007. February 14. - 09:23
15:00 után mehetsz a rugóért és te is Zap az alkatrészért.Zsolo: Dalmáék tartanak ebédidõt vagy effélét? lehet dél körül járnék arra...
?Okkés alátét -célszerszám beszerezve Zap/Zsoló/Mozsaf szponzorálásával!
Vmi szerszámügy rémlik nekem...
Posted 2007. February 14. - 08:55
Elég kicsicsík lett a szemem, így reggelre. És ma nem kevés dolgom van.
Reggeli!!!
Boldog Valentín napot!
Ja és most hétvégén lesz Mohácson a busózás. Nem csinálunk belõle hagyományt és megyünk el idén is? Tavaly fasza volt forraltborozni a hidegben. Idén majd sörözünk a melegben!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 14. - 05:20
igaz nemtom miert mert kurvara nem ertem
ebbol nemfogom megtudni hogyan kell odamasolni barmit is
de ahogy elnezem ti sem tudjatok.
azert koszike
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. February 14. - 02:36
http://www.vezess.hu...ott_suzuki/8543
Kokkancs,persze persze!még jó hogy csütörtökön nics buli,de utána pl átülhetnénk trafikba mélypécsre...
Posted 2007. February 14. - 02:26
The life is short, ride more!
Posted 2007. February 14. - 01:56
Posted 2007. February 14. - 01:54
Márió: te csüt.-ön?!
Tibur: a jóidõ szerintem adott valamikor, mert most pár napig tuti nem mosok autót!
Posted 2007. February 14. - 01:48
mert ugy nez ki bent vagyok
hogy toltok fel?
lor@lor-desktop:~$ ftp
ftp> open ftp.vmi
Connected to xdata.hu.
220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------
220-You are user number 2 of 30 allowed.
220-Local time is now 00:48. Server port: 21.
220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.
Name (ftp.vmi:lor): .......
331 User ftp.vmi OK. Password required
Password:
230-User ftp.vmi has group access to: 8088
230 OK. Current directory is /
Remote system type is UNIX.
Using binary mode to transfer files.
ftp>
eddig igy allok
innen hogy tolok be fajlokat?
meg hogy csinalok konyvtarat?
ugynezki mkdir-rel csinaltam konyvtarat es be is leptem
ftp> mkdir
(directory-name) lor
257 "lor" : The directory was successfully created
ftp> open lor
Already connected to xdata.hu, use close first.
ftp> cd lor
250 OK. Current directory is /lor
ftp> send
(local-file)
tolteni hogy kell?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. February 14. - 01:30
Gabesz - jó
Tomi - na jó
Moszkitó - jó
Tibi - jó
Lehel - jó
Márió
Shoshi-hajó
Napkin-jó
Kokka - okkk Kokkk
Emil-felhívtam-jó
Zap - jó
Itt jobb, mint levélben, mert ott jön egy csomó mindig...
Posted 2007. February 14. - 01:29
van arra 1000 program.
a legalapabb az ftp
console-on: ftp
open ftp.site.com (kér user/pass-t)
aztán itt van egy csomó parancs put, get, mget, stb. help-re meg jön a segítség. Szerencsére mostmár az alapbeállítás a bináris letöltés (régebben (5-10 éve) az ascii volt, aztán mindenki csak szívott vele..), szóval azzal elméletileg nem kell törõdni.
Vagy valami commanderes beépített cuccot használsz. Én mondjuk a Midnight Commander-t szoktam, de van a Gnome Commander-ben is.
Posted 2007. February 14. - 01:19
itt csak van vmi okos
linux/ubuntu/ alol, hogy tudok ftp-zni?
NE ÍGY! NE ÍGY!

Sign In
Create Account

Back to top