Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Ott legalább van vagyonod... :)

Süssön a nap! És elfogyott a hideg pizza. PEdig elég fasza, mikor ki sem kell mászni az ágyból, csak odanyúlsz és zabálsz... :D

Na mászok, mert ma ebéd után haza akarok jönni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
semmi megterhelõt

idili kép a két alaklmazott és a fõnök együtt pipál...

honlap 1körül mehetünk fel,nekem fél3re kell leérnem.enniy

wowban találtam bankot!!ahol külömbözõ kamatok vannak!!!!!!!!!!!!
áááá de persze jóféle bakhoz méltóan egyelõre a számlanyitási összeg nagyábol az össz vagyonom 78%-a így nem is érdemes talán fiókot nyitnom..

áhh nem egyszerû

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
mittomén, v.mi netes szar--új és régi tagok felvétele lev. listára stb.

alszom

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én nem megúszni akartam a gyûlést, hanem résztvenni benne, de két helyen egyenlõre nem tudok lenni. Majd sokat nézem a Heroes-t és megtanulom Hiro Nakamura-tól a trükköt, és menni fog. De addig áruld el, mit találtatok ki nekem?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
na végre, már azt hittem sose lessz vége:-)

ja hasznosnak bizonyúlt

Tommydnyi--te sem úsztad meg ám

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó volt. És most alvás!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz, az Alíz! :D Ezek után Atus nem jön velünk p.szentlászlóra, mert petés az a hely... Hehehe...

Lassan kéne házat foglalni áprilisra, ha idén is ott tartom a tavaszköszöntõ-szülinapozós hétvégét...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

És hülyék vagytok, mert nem az poén, ha magatok csináltok ilyet, hanem ha mással csináltatjátok! Kiskoromban ezért etettem homokot a hugommal és ezért állítottam bele a kapát a nõvérem fejébe! :)

...belõled még v.mi tömeggyilkos szomelié leszFeltöltött kép

és tessék jönni gyûlni--monnyonle!!!!

ez nem a pultos csaj és nem a Püspökszentlászlói ház lépcsõje ahol voltunk? : http://images.iwiw.n...68546024081_box

dede: http://images.iwiw.n...68546110406_box

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Autó? Sör? Autó? Sör? Autó? ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fáradt vagyok. Nincs is kedvem gyûlni.

Tomi, faszaaaa!!! ;) És jó, hogy nem vágtad le az esésed a végérõl... :D

És hülyék vagytok, mert nem az poén, ha magatok csináltok ilyet, hanem ha mással csináltatjátok! Kiskoromban ezért etettem homokot a hugommal és ezért állítottam bele a kapát a nõvérem fejébe! :)

Zsolo ma sokat segített. Thx itt is. A nyomtatáson rajta leszek!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hehehe
Látszik is hogy azt játszottál kiskorodban,azért lettél ilyen,mi!? :D

Lehet kicsit kések de max egészre ott vagyok,de szerintem menni fog félre is

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hehehehe! Jók a gilisztás cikk hozzászólásai!
Amikor kicsi voltam, mint a Márió, én is megettem. Simán le lehet nyelni, ha a kertben Schwarzeneggeres-Predátorosat játszol:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez szól:
Caesars - 39 Minutes Of Bliss\04 - Jerk It Out.mp3
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Tomi: A szekszárdi videó alatt milyen zene megy? Ha van gyûjteményed hasonló stílusú zenékbõl, akkor azt elkérném! Feltöltött kép

The life is short, ride more!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát igen..
van még egy hasonlóan jó kép róla..

posta megint bizonyított...

Örömmel jelenthetjük, hogy az Autóirtó Újság összes eddig megjelent száma mostantól elektronikusan (PDF formátumban) is hozzáférhetõ az újság elektronikus oldalán!

http://www.autoirto.hu
http://www.zofipecs.blogspot.com

ahogy kijöttem otthonról kit látok??Az Ufó tólja a bullitot haza,szal megvette végül,traktor/2,8as 36as? deemaxxxel szal jó lett :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
BAASZAAMEG! Holnap be kell érjek 6:45-re a melóhelyre!! Hát hogy lesz így mélypécs KATBOG gyûlés után???

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, egyetek gilisztát, csalánnal!
Végülis a tyúkok is szeretik :D

Na, most bepróbálkozok egy kis munkával.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én nem megyek arra köcsög gyûlésre, mert a hülye húgomnak lesz születésnapja, és pacalpörköltet kell enni otthon vacsorára. És ez jajj, olyan rossz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jóvanna! Kisebbségi a lány! Mit vártok?

Faszomnak esik. Akartam tekerni egyet. Meg köccsög gyûlés is lesz.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem tök életszerû kép. Épp felmászott a konyhapultra, hogy a felsõ polcról levegye a gyorspácot, de megcsúszott a mosogató nedves felületén. Ekkor készült a kép...
Látszik is az arcán a fájdalom: Jajj a seggem, de bevertem!

A szekszárdi DH-s videó is a Youtube-on.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök