Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Van valakinek ismerõse költöztetõiparban?

Zsolo,ha csináltatok képeket,akkor plíz küld el!

http://dalmamag.hu/photos/091
Csak ennyi készült, mert az akksi kezd elfáradni :(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
más olyankor ebédel!!

Zsolo,ha csináltatok képeket,akkor plíz küld el!

Estleg egy tologatós felmenésre valaki?Még tart egy kicsit e betét,megnéztem szeirntem ma még elfogy:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Bázzeg Shoshi most ment el bringázni... Ha kicsit hamarabb befejeztem volna az ebédet, akkor elvettem volna tõle a bringát... Eh, szóval nem kicsit irigykedtem na. Fél2kor bringázni hétfõn??? áááááá!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nálam jó végig,próbáltam mikor Tibimondta h nem jön be,nálam semmi gond nem volt..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo: Unable to resolve target system name dalmamag.hu -eztet írja, és hogy nem jön be az oldal, azt olyan 1 hete kezdte, eleinte csak ritkábban, most meg nuku.

Zsolo, most melóhelyen mûkszik a Dalmamag.

Köszi neked is meg Mosquitonak is a visszajelzést. DNS probléma van a szolgáltatómnál és érdekes módon ez nem mindenhol jelenki meg hibaként :/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Feltöltött kép

van még vagy 200db kiirom cdre azt odaadom ha kõ,vagy msn

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát látod elvégzett valami iskolát...

elaaludt hajról tudnék nyilatkozni...

meglepõen jó az idõ!

S:Megdumálva

"Február 23-án, azaz most pénteken indul útjára a 2007-es, immáron IV. Punk-Optimum utazó fesztivál, melynek elsõ állomása Pécsett a Toxic Clubban kerül megrendezésre. Ez több okból is különleges bulinak számít, nem csak az új résztvevõ, a magyar metalcore színtér egyik legkiválóbb képviselõje, a debreceni Lights Go Out miatt, de ez lesz az elsõ megmutatkozása az idén 10 éves pécsi Brigád zenekar új felállásának is. A koncerteken mindenhol plusz egy helyi zenekar is fellép vendégként, ez Pécsett a Leave It Behind zenekar ami nem csak új felállással, hanem rövidesen új lemezzel is elõrukkol. A többi résztvevõt, az esztergomi Graveyard at Maximumot és a veszprémi Buttholest már nem kell bemutatni - õk a megszokott formájukat hozzák. Várunk mindenkit szeretettel erre az idén korlátozott, mindössze 4 koncertre (a jövõ évi Punk-Optimum turnét a szervezõség "maratoni" hosszúságúra tervezi), jó szórakozást!"

más stílus de eléggé szinvonalos :) http://myspace.com/chabzkrizo?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Tommy-te tudsz valamit:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó reggelt!
Ma nap lényege:
Délben ebédelni kell, este meg vacsorázni. A fennmaradó idõt észrevétlenül el kell baszni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Délelõtt be kell mennem MKBébibe, gondoltam bedobom a városi rombolód! Csak szólj, ha felkeltél!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Beintettem az elaludt hajnak Reggelt! ...egy 6mm-es hajjal!
Ja és Pécsen megint 8 fok és napsütés volt regggel:-))) (-2 & felhõk)
Zsolo, most melóhelyen mûkszik a Dalmamag.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Good morning!

Basszus, hétfõnként déltõl 2-ig van egy órám. Pont a nap kellõs közepén. Fasza. Csomó dolgom lenne, de nincs sok értelme lemenni Villányba, mert egy óra múlva jöhetnék is vissza. Kapják be!

És akkor ha már itthon vagyok, kéne bringázni, de az sem jó, mert pont suliba kell menni a bringázós idõben. Ejjj...

Meg hideg van. Mikor lesz jó idõ?

Ja és a Csontember fasza film! Meglepõen nagyon jó.

Piccs, mégis csak ki kell rohannom... Kéééész... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning Emósok!

Hát.. ez az emógeci ez már sok nekem egy kicsit. Megcsinálom én helyette. Vagy akkor nem lenne emós, és kitagadnák a kis barátai?

Itten van nem alvós kép:
http://www.partyzoo....umid=39&from=30

Remélem melegszik az idõ... És akkor hajrá. Megnézzük azt a talajt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

tényleg borzalmas lehet pl elfeküd hajjal éberdni

7 forgóm van... Minden nap elfeküdt hajjal ébredek! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát tudod ha emgvan rá az ok akkor sírnak,onnan már csak egy lépcsõ...

de amúgy akkor is csinálnák ha nem lenne "közönség"?

bár tul képp az egész társadalom erre épül.én legalábbis nem hiszem el hogy valaki csak magának csinálja,hgy nincs benne,az hogy huh vajon erre ki hogy fog reagálni.... stb
/emotol függetlenül/

tényleg borzalmas lehet pl elfeküd hajjal éberdni

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LOOOOL!!! :D:D

Nem tudtam, hogy az emosok nyírbálják is magukat! Hehehehe...
http://images.iwiw.n...0_1166101230929

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
sonkásgombásról jt eszembe hogy a dpepénél van valami ujabb pidza,olaszkolbász+sonka+tojás+paradicsom+2féle sajt+meg nem büdös hagyma
ezt eszem jóizûen mikor megjelent ásóka a körömgomba!!!!
nem is lenne para,csak mikor felhajtja az öregujj körmöt na az betett,mivel én is integettem a hüvelyk ujammal...

elalvás elõtt
http://images.iwiw.n...56617585053_box

meg egy igazi emós:
http://www.iwiw.hu/p...&userID=9537860

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ja megvolt busójárás. némelyik parasz kicsit túlzásba viszi, de a többség jófej. azokat a kurva kölköket akik azokkal a szarokkal ütik a népet lerúgtam volna ha engem is megütnek.

hazafele meg jó 1órát jöttünk, 19:20 ra értünk haza és olyan 18:15 fele indulhattunk. mohácson 2esnél följebb nem is kellett váltanom. aztán mikor kiértünk mohácsról ki-be bújás vissza3 padlógáz kocsisor elõzgetés össze-vissza mer mindenki pöcsölt. meg még baleset is volt a kozármislenyi elágazásnál.. szóval pffffffff.

otthon meg rendeltünk egy 45ös sonkagombást azt bekajoltuk.

most megalvás.

na.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Zsolo: Unable to resolve target system name dalmamag.hu -eztet írja, és hogy nem jön be az oldal, azt olyan 1 hete kezdte, eleinte csak ritkábban, most meg nuku.

Szóval a Mohácsi vész...és ki ment helyettem?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
50e,volt a hirdadóban!rosszul emlékeztem

Moszk:jövök majd jövök...
egyelõre még nem de majd már igen..

addig emg honfoglalózok..