Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Nincs valakinek egy 500 x 2.5 rugója? Meghíztam vazze....

Dagadt disznó vagy bszjb! Gyógyulj meg és menjünk tekerni-akkor nem kell majd erõsebb rugó- legalábbis egy idõ után:-)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nincs valakinek egy 500 x 2.5 rugója? Meghíztam vazze....

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Borozáááááás... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rájuk dörrentettem, már itthon vagyok, de indulok is Villányba. Fasza, mi?! Buzi egy nap lett ebbõl a pihenõsbõl...

Kaja is épp megoldódni látszik. De a bringa persze kimarad. :( A közeljövõbeli életcélom a prioritások átrendezése és azok tartós fenntertása lesz. A bringa jó magasat kap majd! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Nyílván a bal.

NA, unom már itt a troskánál a szarozást. Megyek, rájuk dörrentek. És éhes is vagyok! És nagyon-nagyon bringáznék!!!

Ezzel nem vagy egydül...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A mai nekem kimarad. Pihentetem a buksifejem, mer lötyög benne az agyam...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Mekkora fos már ez az ország!

"Csak nagyobb címletû pénz volt náluk, azt nem fogadták el, így a kollegái segítségével összeszedtek némi aprót..."

Ez az egyik legjobb rész. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nyílván a bal.

NA, unom már itt a troskánál a szarozást. Megyek, rájuk dörrentek. És éhes is vagyok! És nagyon-nagyon bringáznék!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
hehe: http://privi.hu/dancecica és ez 18 éves??!!!(agyilag)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ezt beszoptam. Elkúrták a szép, ráérõs napomat... Troskánál légzsák csere, aztán Villányban hálózat csinálás. A legjobb program egy ilyen napra... Fuck!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mekkora fos már ez az ország!

Amúgy jó reggelt!
Tegnap meglepõ módon utaltak fizetést. De még mindig jönnek egy csomó pénzzel... Bár ma mintha láttam volna pénzt számolgatni a pénzügyes csajt. De hát az akármi is lehetett.

Tegnap jött BikeMag! Hehe. Kicsit viccess, ha összehasonlítom a MBUK-val, vagy a Dirt-tel, de ajándék lónak... Meg amúgy is meg szoktam venni, mert néha érdekes dolgok is vannak benne.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no megjött a tag is,márcsak távtartó kéne bele..
ha van valakinek 3mm nél szélesebb és 1,1mm nél nagyobb külsõ átmérõs kb 1,2-3 elég lenne azt megköszönném!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mekkora királyság korán kelni! :) Bár nem csinálok belõle rendszert, de gyakorlatilag majdnem minden céges feladatommal kész vagyok. Kicsit rohanós lett így a hajnal, de van egy napom ajándékba. Királyság!

Tibur: nekem lécektõl függetlenül egyre többet fogyaszt. Kezd kiakasztani. Bár mostanában hamarabb is érek oda mindenhova... Hehehe...

Negyed kettõkor van egy 2 perces találkozóm, csak egy papírt kell átadnom, de szívesen bringáznék!

Szép tavaszi napot mindenkinek, pöcsök! :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ugyan mennyetek már tekerni helyettem is Jóreggelt!

Playbaybik-nekem fullmûanyagok

Hétvégén (azaz csak Vasárnap ugyebár)mit csinálunk?

Évest bónuszt nekünk is lehúzták 0!-ra! Még jó hogy nem költöttem el elõre bszjb!

Én kis avtóm 6,65l/100 at fogyasztott--sílécekkel a tetején.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Kemény volt az idei elsõ rendes országút! Fasszán beszoptam egy pofaszelet 35 km-en keresztül, és visszafelé meg fejbebaszott a migrén, úgyhogy itthon legszívesebben mindent lehánytam volna:D! Elõször azt hittem, hogy kegyetlenül eléheztem!

De már jó!

Tomy! Küldd rájuk az embereidet!

Márió:
Egész pofás ez a váz! Igényes az a lengõkar, így képrõl. Az eleje meg olyan Tomac-es...

Ezek a playmate-ek is egész jól, bár azért van bennük kis mûanyag, de egész jó némelyik!

Na szép napot mindenkinek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Magoo szánalmasáruló vagy!!!!Bázírba?!? ááááh... :D

jóvan tudom, de haveromnál berugtunk és megláttuk, hogy playmate party (azt hittük vetkõzni is fognak...) aztán elmentünk. amúgy most voltam elõször és jó volt, lehet, hogy azért mert tök bevoltam baszva:D vayg a csajok miatt is:D azt nem is tudom, hogy milyen zene ment :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Arany is jól nézne ki benne... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
tárgytalan

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Magoo hehehehe

Wolf: bocs hogy "kint" zargattalak nemtudtam hogy nyaralgatsz..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Magoo szánalmasáruló vagy!!!!Bázírba?!? ááááh... :D

Tomi,szép a polír,kék,narancs :D

Bár nekem is csak fekete villa mutatna benne rendesen,vagy piros boxxer