Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Reggelt!

Mi ez a Tettyei körpálya? És miért pont este? És ki? És lámpát is kell csináljak!

És miért nics hó? És Ulme miért nem hozta a lóvém? És Milos mibe áztathatta be a telóját? És Szombaton miért NEM lesz kedvem dolgozni?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Igazán nincs mit... ;)

Vazz, több, mint egy hétig mocskos volt az autó. Tényleg le kéne szoknom a mosásáról!!! Picsába.

Az, ami téged véd, az hogy lehet különösen veszélyes?! Kurvára nem értem ezeket a faszokat... Zapat, a bukós példa nagyon tetszett! De hegy után gerincvédõben sem mehetünk Szecskára, mert az is véd az ütésektõl és a központban gyûlünk, és ha még meg is van beszélve, akkor tervezett, tehát bûnt követünk el. Apjuk faszát! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Kokka:
Ügyes vagy! Köcce!

Mink is voltunk egy gyorsat, és március elején rövidgatyóban tekerés, többszöri patakbalépés, derékig vízfelverés rulez! Gyönyörû Vágottpuszta:D! És Lóri is!

Ma meg óriási rohanások lesznek asszem. És sajnos esik is.

Szép napot mindnekinek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
minden tilos

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Boldog napot a nevednek! Ha találkozol vele átadod? :D

ááááááááááááááááááááááááááááááááá :D

átcsúszva, (de 8 napon belül mint tudjuk érvényes) de és sok boldogot kívántatok.

Kokk: csöpög az esõ.. :)
a fenéért mosol ilyen gyarkan gépjármû.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
"Tilos lesz ütés- és golyóálló mellényt viselniük a tömegrendezvényeken résztvevõknek március 28-tól. Egy február 21-én hozott kormányrendelet a "közbiztonságra különösen veszélyes eszközzé" minõsítette ezt a védõruházatot - csak úgy, mint a sisakot és vértet, és ide sorolják a paprikaspray-t valamint az összes olyan eszközt ..."

Lol, érdekes lesz így a Critical Mass.. Még szerencse, hogy baseball satyóban szoktam menni.

.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
azt hittem hogy a kiscsávók az apróhírdetésbõl nem tudnak már meglepit okozni,hát tévedtem!!

"Magellan PolarX 16" pár cucc

Csáó

Cere érdekel?

Adnék érte egy Mali Mamba vázat + 1 Bike+ kormányt + 1 Sram 3.0 váltót + 1 Shimano Deore váltót + 1 Asses tárcsaféket (csak féktest) + 1 Alcatel 535 telefont

wagy ha úgy érdekelne, akkor fel tudok még ajánlani 1 SonyEricsson F500i telefont + mindent a felsoroltakból, kivéve a vázat

Csak a vázért adom ezeket a cuccokat, más nem kell."

Eszemmegáll,meg is fájdult a hasam! :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://www.langlovag...leria/335.shtml

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Képet! :D Versenyezzünk... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Nálam valahogy sokkal könnyebben lesz kupi, mint másnál és sokkal-sokkal nehezebben lesz rend! Bööö...

Azétrt most nem szeretnél ebben a lakásban lenni, fogadjunk?
;D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na sikerült mennem 1 gyorsat! Jól esett, habár furcsa volt, nem volt becsatolva, mint a léc:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lááálááálááálááá... Lááálááálááálááá...

Kéne valami jó krém, mert eszméletlen száraz a szám. Meg a kezem is.

És kéne jó nagy felni a kocsira. Bár másik autó is kéne. Meg bringa. Sok.

Megnéztem a szivacsgödröt. Durva lesz. Meg nem sokára lesz negyedcsõ is. Mármint a kis extrémparkban. És már táblája is van.

És nem akarom, hogy essen, mert lemostam a kocsit. Na jó, mosattam...

Nálam valahogy sokkal könnyebben lesz kupi, mint másnál és sokkal-sokkal nehezebben lesz rend! Bööö...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem ma jó kedvem volt és haza jöttem ebéd után, hogy ne az irodában tespedjek és eddig kutyáztam, megnéztük az új püspöki kertet, meg bóklásztunk ezer felé, volt sok Zorkabazmeg', aztán most pakolok, pihenek, filmet nézek, olvasgatok, fõzicskézek... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hehe, jövõ héten mégse leszek szabadságon. Majd utána. Szarok bele. Nem tudom mit hisznek, hogy 3 nap alatt majd mindent megcsinál valaki, aki eddig másban dolgozott. Na mindegy.

Ez a hülye 15 perc. Ez szar. De ebbe is szarok bele.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Este ha jól tudom találkozom vele, akkor majd átadom! Köszi a nevem nevében is!

Na, itten szopatják az embereket. El akartak menni szabadságra, aztán jött némi munka, erre most megy a nagy huzavona...
Utálom az ilyesmit. Persze megint egy programozóval van a baj. Valahogy a szervezõk akármikor lemhetnek. Ebbõl is látszik, kinek a munkájára van szükség...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Boldog napot a nevednek! Ha találkozol vele átadod? :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem eddig mindig sikerült a sajátomat megjegyezni :D
Köszi mindenkinek. Majd megfelelõen megünnepeljük egyszer Tecánál ;)

Asszem most el kéne mennem üres DVD-t vennem
Elfogyott mind. De pénz az nincs rá. Áh, kénytelen leszek csak 25db-t venni....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D :D

Bassuzs ennyi tamás nap közül fejben tartani h kinek mikor van...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hû, de széééép... Pont illene bele egy boxxer! ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tiborom! Jól vagyok:D!

Ide is benyomom:
http://apro.bikemag....ct=57751&cat=15

Tomynak boldogat! És örülök, hogy nem vagy postai dolgozó! Nekem is eszemben volt, de én már kimerítettem az összes köszöntési lehetõséget ami máskor áll rendelkezésre a naptárban, és eddig nem mertem megtenni!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.