Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
15.ére szabadnapi túrarájd van tervezve?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
A szociális otthon igazgatója találkozik az utcán XY politikussal, és elpanaszolja neki, hogy megélhetési gondok miatt sajnos el kell adniuk a televíziókészüléküket. XY politikus erre felkiált:
- Nehogy eladják a tévéjüket! Hiszen rövidesen új mûsorpolitikával rukkolunk elõ. Minden nap valaki más lesz adásban.
- Hétfõ: én leszek mûsoron
- Kedd: a feleségem
- Szerda: az egész családom
- Csütörtök: az XY frakció
- A hét hátralévõ részében a népé a képernyõ.
Igazgató bá hazamegy és megnyugtatja a ház lakóit: Nem kell eladni a készüléket! Minden nap fantasztikus filmeket fognak sugározni!
- Hétfõ: A félkegyelmû
- Kedd: A makrancos hölgy
- Szerda: Rém rendes család
- Csütörtök: Ali baba és a 40 rabló
- A hét hátralévõ részében pedig: Nyomorultak

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy:
Akkora vakond vagy! Integethetek ám!
De ügyesen úgy tettél, mintha tudnád, hogy ki vagyok! Én is így szoktam:D!

Jajj! Szombaton dolgozni kell! Jajj jajjj! Nyösz nyösz! Úúújajjjj!

Országos netbeszarás van, vagy mi? Egy csomó dolog elérhetetlen, nemcsak az örök élet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szombaton reggel 6kor indulunk buzipestre. Ez nem munka, ez kínzás!
És különben is, aki 1 napnál többet volt szabadságon ez elmúlt 1 hónapban, az kussoljon!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Mit rinyáltok megint máá! Szombaton MINDENKINEK dolgozni KELL!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
NA, szolidalitok! Szombaton nekem is melóznom kell... :(

Nem megyünk Gyõrújbarátba csoki 4X versenyre?! Márc. 31. Bár a 4X nekem nagyon nem megy, de jó lenne kimozdulni, buliból elindulni, ... ;) Ha vagyunk rá sokan, megpróbálom bejáratni a transitos vonalat és akkor mehet a buliiiii!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ûberfasza! Most már úgy néz ki a szombatom is ugrott.
Már csak azt kell kitalálniuk, hogy szabadnapokon is bennt kell maradni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dugni akarsz?! ;) Én 4 elött nem tudok ma elidulni. Te meg 3-tól szívsz a suliban?! Esetleg este? Vagy max holnap. De még egyeztetünk...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Basszsuss azt hittem hogy már ez a tied és fox helyett vettél házimozit,meg kitakarítottál!! :D

Akkor megkérdezhetnéd hogy mit fogyaszt és ha végképp ki akarod õket akasztani akkor kérdezt meg hogy mennyiért alakítják át gázüzemûre :D

Ma ösze tudunk futni,tod mért...?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ma nagyon jön a hülyeség... Madárfogási technikák!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vagy egy Dodge Pickup-ot! :D Van egy a Megyeri út végén, a felüljáró felöli sakon egy szürke. Nagyon durva, de nem merem megtudakolni, hogy mennyibe kerül.

Mikor rendel a sportorvos?! Fontos lenne!!! Thx!

Dáktép újabb hasznosítása és egyéb jó ötletek...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Nekem jobb radiátorom van! Ja már csak a fux-ot kellet volna odaba&@nia!
Nézek 1-2 csajos képet, hátha az feldob 1 kicsit:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Alig arc a gyerek...

Feltöltött kép

Meg hogy Maggonak is legyen valami...

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Persze, hadd örüljön! :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
heheeh sittetsfejú beszédhibás öreg de sszzeressük!!! :D :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Csak nem a kopasz öreg nõké:D, mint én?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csajoké, bszjb! Csajoké...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akkor ez ilyen nap
nekem majd este lessz szar,most duplás óra lessz suliban,ami azt jelenti h 4-kb 10ig...

csendben kérdezem hogy kiknek a napja van ma??és nem a Zoltánokra gondolok... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az élet maga nem túl szép, de vannak kurvajó pillanatai.

Pl. most a faszom kivan.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mert az élet szép! ;)