szasztok
alig kapok levegõt, vagy asztmás lettem vagy teli van slájmal a tüdõm. de az biztos hogy kurva szar.
kutya név: Massza, Dinnye, Stucni (volt egy ilyen nevü macskánk:))
csajokból meg kevés látszik ahhoz, hogy kiderüljön milyen.
tegnap elõztem bringával az újhegy alatti elkoteknél egy nagyon necceset. jobbos kanyar, vasúti átjáró + fölötte vasúti híd. bese láttem de megelõztem a markolót mer tötymögött erre jöttek szembe...aszittem aládöglök vmelyiknek.
egy haverom szeretne elkezdeni bringázni és már elkezdtük összeírni, hogy mit vegy meg mennyiér. 200ropi a max keret. fõleg erdõbe járkáln, de azért szeretne vele ugrálni is. szal ilyen mindenes gép lenne. és arra gondoltam, hogy lehet, hogy jobban jár ha vesz vmi komplett bringát, amit késõbb tovább tudna fejleszteni. mondjuk egy ilyet ha ez a váz nem túl dirt/street jellegû:
http://ebike.hu/term...rekpar/mtb/1127hja, és külön alkatrészekkel kb 160ezerre jött ki ki, de teló nélkül és csak elöl figyelne tárcsafék. amúgy egy olyan px vázzal mint az enyém, az most occsóért van
szerintetek külön rakjuk össze vagy egybe egy jó árú gépet? én a különre szavaznék de az drágább és aki most kezdi annak nem biztos, hogy megéri
vélemény?