Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, ma itthon és pihi. Szokatlan, de pakolgattam, alakul a rend és egészen élvezem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
tököm kivan má ezzel a takony-slájm kórral..csak ma reggel óta fekszem de már alig bírom, mehetnékem van. megnéztem 5 helyszinelõket=> ha vmihez hozzányúlok már az ugrik be, hogy ott az ujjlenyomatom :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tudom a megoldást!
A garázsban van egy hasonló váz, fekete az is, annak tutti nem nyikorog a linkje. Azt elviszed, a tiédet itthagyod:D! Észre sem fogod venni a változást, és huss a nyekergésnek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ehh, minden kiderült. Hogy gázos autókat gyártunk itt, meg elektromosakat. A francba... :D Csak a nyekergés hagyná abba magát a vázam linkjében. Olyan 90%-kal tudtam csökkenteni hétfõn, de még mindig nyekken néha. Erre találjon magyarázatot a rendõrség!

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, mi itt majdnem felrobbantunk.
Azért nem lett volna gyenge a dolog.
Na ennek örömére abba is hagyom a munkát és megyek ajándékot venni unokaöcsémnek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D

Kokkka,köcsönöztem dvdn...

szal ez sztornó,de egész jó film

faszás hogy most szóltak hogy a holnapi órát átteték ma 4re...
sehogy sem fogok odaérni...
ráadásul buzi tulajdonjog....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Néztem, de nem akartam berakni, mert egy fos... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nah, már autókat is gyártannak a Jókaiban?
http://totalcar.hu/m...7.03.20.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azé az infinitik szépek...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na mi a puszta?

szarul vagyok. otthon is maradtam, mer már a torkom is egyre jobban fáj. remélem 7végére elmúlik, hogy tudjak biringázni. csajom meg lelépett Olaszországba 10 napra => ki jön bulizni? :D

ez meg érdekes:
http://totalcar.hu/m...meny/beeeeeeee/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te, milyen formátumban van meg az neked?! Add már nekem oda légyszi estére! Vagy átírni! Már reggel akartam kérni...

Tibur: az attól függ. Ha ebédre jössz egyedül és én itt vagyok, akkor ja. :D Amúgy millió kaja van, de nem a' la carte rendszerû a konyha, szal elõzetes egyeztetés szükséges, de bármi megoldható! ;)

Zsibbadtarcrulez! Olyankor mindig kifolyik a nyálam... Hehehe...

Sosem voltam még 16 kilóval több, szal nem tudom milyen érzés, de csak kipróbálás szinten érdekel.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kokkka rajtam van kb 16kiló plussz,szívesen adok belõle :D

ez a green street elit tetszik /film/le is tolom asszem a hajam....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Márinnyó, vazzz... :D

A kaják tényleg durvák itt. És minden nap ezt eszem. Ismerve engem, ugye nem meglepõ, ha azt mondom, hogy nem is keveset... :) Plusz a mindenféle nekem csináld jóság, süti, palacsinta, ... És mégsem bírok na blablabla

Ott akármikor lemegyek és kajálhatok 1-et mondjuk mint 1 rendes vendéglõben? (pénzéé)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ejje.. fogorvostól jöttem, fél fejem szibbad.. :)
már csak erõsebb érzéstelenítõje volt, szal még 2és fél órát nem érzem a fél arcomat.. ajjj.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márinnyó, vazzz... :D

A kaják tényleg durvák itt. És minden nap ezt eszem. Ismerve engem, ugye nem meglepõ, ha azt mondom, hogy nem is keveset... :) Plusz a mindenféle nekem csináld jóság, süti, palacsinta, ... És mégsem bírok nagyobb lenni. Nem dagadtság a cél, de vazz, pár kiló rám jöhetne már! Zoli bácsit néha nem lehet lelõni. És 20 éve napi 3 órákat alszik. Pörög, mint egy gép. De emiatt tiszta ideg sztem állandóan. A többit privátban, mert nem vagy msn-en...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

S: Sándornak (idõsebb faszi, õ a fõpincér) mondtam tegnap, hogy csomagoljon túróspitét neked, meg Vikinek. Megkaptad? Mert a konyhásnénik nem tudják és Sándor ma nincs...

Nem kaptam meg, meg nem is tudok róla... Pedig csak egy cincér volt, de mintha nem ismert volna meg elõször. HIába, túl jólnevelt vagyok:D! De bedobod, ha jössz erre a rengeteg pénzzel:D, vagy ha elmegyek érte!
Zoli bácsi persze megint nagyon keményen nyomta...

szakadjatok meg...
épp most eszem a hideg virslit a kimeredt sajtal.....

jaja építész/jog/közgáz triumvirátus...nem tudom még mire vállalkoztam,de izgi az tuti :D

Hát igen, az a kemencében sült mangalica, az megbrutál egy kaja! Utáltam mindig a zsíros húsokat, de annak olyan íze van... A racka-ragúlevesrõl nem is beszélve. Behokiztak a fecskébe a parasztok...
Nyomassad csak, hátha nem leszel butább a sulitól! A trafficban erre úgysincs sok esélyünk:D!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szakadjatok meg...
épp most eszem a hideg virslit a kimeredt sajtal.....

jaja építész/jog/közgáz triumvirátus...nem tudom még mire vállalkoztam,de izgi az tuti :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
S: Sándornak (idõsebb faszi, õ a fõpincér) mondtam tegnap, hogy csomagoljon túróspitét neked, meg Vikinek. Megkaptad? Mert a konyhásnénik nem tudják és Sándor ma nincs...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Slájmfelszakadós jóreggelt!

Mi ez a finnmagyar baromság--pihent lehetett aki ezt megcsinálta lol

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Nekem is folyik az orrom, meg mintha algériás lenék. De bekaphattya. Mert nem adom magam könnyen!

Márió:
Orálisan nem lehet vele beszélni?

K:
Faszás volt, sok droiddal, szokásos multikatonák, de persze voltak jó arcok is. A kaja brutálfinom volt, de kissé elkókadtam, mert fél egykor értem haza...

Na szép napot! Mentem ügyezni...