Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. March 21. - 21:18

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. March 21. - 20:31

Posted 2007. March 21. - 19:12

A garázsban van egy hasonló váz, fekete az is, annak tutti nem nyikorog a linkje. Azt elviszed, a tiédet itthagyod:D! Észre sem fogod venni a változást, és huss a nyekergésnek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. March 21. - 18:39

Aktuális civil
Posted 2007. March 21. - 17:57

Azért nem lett volna gyenge a dolog.
Na ennek örömére abba is hagyom a munkát és megyek ajándékot venni unokaöcsémnek.
Posted 2007. March 21. - 17:26

Kokkka,köcsönöztem dvdn...
szal ez sztornó,de egész jó film
faszás hogy most szóltak hogy a holnapi órát átteték ma 4re...
sehogy sem fogok odaérni...
ráadásul buzi tulajdonjog....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. March 21. - 15:27

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. March 21. - 14:58

Posted 2007. March 21. - 14:38

Posted 2007. March 21. - 14:29

szarul vagyok. otthon is maradtam, mer már a torkom is egyre jobban fáj. remélem 7végére elmúlik, hogy tudjak biringázni. csajom meg lelépett Olaszországba 10 napra => ki jön bulizni?

ez meg érdekes:
http://totalcar.hu/m...meny/beeeeeeee/
Posted 2007. March 21. - 14:26

Tibur: az attól függ. Ha ebédre jössz egyedül és én itt vagyok, akkor ja.

Zsibbadtarcrulez! Olyankor mindig kifolyik a nyálam... Hehehe...
Sosem voltam még 16 kilóval több, szal nem tudom milyen érzés, de csak kipróbálás szinten érdekel.
Posted 2007. March 21. - 14:11

ez a green street elit tetszik /film/le is tolom asszem a hajam....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. March 21. - 13:26

Márinnyó, vazzz...
A kaják tényleg durvák itt. És minden nap ezt eszem. Ismerve engem, ugye nem meglepõ, ha azt mondom, hogy nem is keveset...Plusz a mindenféle nekem csináld jóság, süti, palacsinta, ... És mégsem bírok na blablabla
Ott akármikor lemegyek és kajálhatok 1-et mondjuk mint 1 rendes vendéglõben? (pénzéé)
Posted 2007. March 21. - 13:19

már csak erõsebb érzéstelenítõje volt, szal még 2és fél órát nem érzem a fél arcomat.. ajjj..

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. March 21. - 12:20

A kaják tényleg durvák itt. És minden nap ezt eszem. Ismerve engem, ugye nem meglepõ, ha azt mondom, hogy nem is keveset...

Posted 2007. March 21. - 12:09

S: Sándornak (idõsebb faszi, õ a fõpincér) mondtam tegnap, hogy csomagoljon túróspitét neked, meg Vikinek. Megkaptad? Mert a konyhásnénik nem tudják és Sándor ma nincs...
Nem kaptam meg, meg nem is tudok róla... Pedig csak egy cincér volt, de mintha nem ismert volna meg elõször. HIába, túl jólnevelt vagyok:D! De bedobod, ha jössz erre a rengeteg pénzzel:D, vagy ha elmegyek érte!
Zoli bácsi persze megint nagyon keményen nyomta...
szakadjatok meg...
épp most eszem a hideg virslit a kimeredt sajtal.....
jaja építész/jog/közgáz triumvirátus...nem tudom még mire vállalkoztam,de izgi az tuti
Hát igen, az a kemencében sült mangalica, az megbrutál egy kaja! Utáltam mindig a zsíros húsokat, de annak olyan íze van... A racka-ragúlevesrõl nem is beszélve. Behokiztak a fecskébe a parasztok...
Nyomassad csak, hátha nem leszel butább a sulitól! A trafficban erre úgysincs sok esélyünk:D!
Posted 2007. March 21. - 11:20

épp most eszem a hideg virslit a kimeredt sajtal.....
jaja építész/jog/közgáz triumvirátus...nem tudom még mire vállalkoztam,de izgi az tuti

Posted 2007. March 21. - 11:08

Posted 2007. March 21. - 08:48

Mi ez a finnmagyar baromság--pihent lehetett aki ezt megcsinálta lol
Posted 2007. March 21. - 08:45

Nekem is folyik az orrom, meg mintha algériás lenék. De bekaphattya. Mert nem adom magam könnyen!
Márió:
Orálisan nem lehet vele beszélni?
K:
Faszás volt, sok droiddal, szokásos multikatonák, de persze voltak jó arcok is. A kaja brutálfinom volt, de kissé elkókadtam, mert fél egykor értem haza...
Na szép napot! Mentem ügyezni...